- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #3.981
nerde oturuyorsun aslında seninle şöyle karşılıklı yulaflı bitter yiyebilriz ama benim oğlum okulum senin oğluşun zamanların denkleşmesi falan bi sürü tantana melis gelince istanbula üçümüzde birleşebiliriz..göbeklerimizi yarıştırırız (inceliğibi tabikide:)ama ben bugünlerde çok mutsuzum güsel menü çıkarma sebebimde o zaten havalardanmıdır okul bitiyor öğrencilerin sınav telaşı son yazılılar falan derken nefes alamayacak duruma geldim yazılı okumaktan gözzlerim kıpkırmızı oldu
kızlar şu saate kadar 2 litre bitt, bile maşallahdiyeyim kendime 1.5 litre yi geçmedi şimdiye kadar '' NASIL '' dediğinizi duyar gibiyim anlatayım
her 1 litre suyun içine 1 çubuk tarçın için yarım saat kadar bekletin inaılmaz iştah kesiyo yiyosun ama az yiyosun şu bitter çikolataları nasıl yiyosunuz ya 1 kar üstelik sabahtan beri 4. kare yiyorum bitsede bi daha almasam ya aslında yemek istemiyorum canmda istemiyo sırf öylesine yemek istiyorum diye yedim valla bi daha almıcam göğa oğluşuma bişeyler aldım bolero cart curt ulan hepsini ben bitirdimneyse ben menüme geçeyimde sizde bana güzelce şöyle bi fırça kayın saçımı başımı yolun
sabah aç karnına türlk kahvesi yanında 1 kare bitter
kahvaltıda 1 yumurta salatalık domates 1 kk peynir 3 zeytin koca bi bardak yeşilçay
ara 5 bolero gofret nescafe içmiyorum dünden beri içersem türk kahvesi olarak ve tek şekerli olaak
öğle yarım ekmekten az peynirli tost yaptım yağsız olarak yedim
3 kare bitter akşama biber dolması var kocam mesaiye kalcakmış akşam yemeğinde yok 1 tane dolma yerim 5 gibi bide yoğurt falan yerim herhalde
kızlar şu saate kadar 2 litre bitt, bile maşallahdiyeyim kendime 1.5 litre yi geçmedi şimdiye kadar '' NASIL '' dediğinizi duyar gibiyim anlatayım
her 1 litre suyun içine 1 çubuk tarçın için yarım saat kadar bekletin inaılmaz iştah kesiyo yiyosun ama az yiyosun şu bitter çikolataları nasıl yiyosunuz ya 1 kar üstelik sabahtan beri 4. kare yiyorum bitsede bi daha almasam ya aslında yemek istemiyorum canmda istemiyo sırf öylesine yemek istiyorum diye yedim valla bi daha almıcam göğa oğluşuma bişeyler aldım bolero cart curt ulan hepsini ben bitirdimneyse ben menüme geçeyimde sizde bana güzelce şöyle bi fırça kayın saçımı başımı yolun
sabah aç karnına türlk kahvesi yanında 1 kare bitter
kahvaltıda 1 yumurta salatalık domates 1 kk peynir 3 zeytin koca bi bardak yeşilçay
ara 5 bolero gofret nescafe içmiyorum dünden beri içersem türk kahvesi olarak ve tek şekerli olaak
öğle yarım ekmekten az peynirli tost yaptım yağsız olarak yedim
3 kare bitter akşama biber dolması var kocam mesaiye kalcakmış akşam yemeğinde yok 1 tane dolma yerim 5 gibi bide yoğurt falan yerim herhalde
dolma çok güsel koktu kızlar içine bol nane dereotu maydonoz falanda koymuştum kıymalı pirinç oranı az niyeti bozdum 1 tane yicem ösge kızma emi ekmeksiz yicem söz yanınada semizotu yoğurtlu sarmısaklı.ara yapmam dahada yemem bişey ..yemesemmi acaba bak şimdi yaaa....çok kararsız kaldım yok yok yiyim en iyisi 1 dolmacık.
dolma 1 taneden 5 çıktı ama küçüktüler kızlar kızmayın tamammmı
sehra sendemi o hatayoı yaptın
1günden bişi olmaz canım.Hem harektle yakmışsındır.Sabah ac karnina 2 bardak ilik su
Sabah
2 dilim kek
3 zeytin
Kk peynir
Yesilcay
Ara
Nescafe
1 dilim kek sonunda bitti
2 bitter
Ogle
1 tabak ispanak yemegi
2 dilim cavdar
Ara
3 cilek
Yogurt
Aksam
Nesfit
Su 3 lt
300 ip atlama
Kalca ve karin egzersizleri
Offf
1günden bişi olmaz canım.Hem harektle yakmışsındır.Sabah ac karnina 2 bardak ilik su
Sabah
2 dilim kek
3 zeytin
Kk peynir
Yesilcay
Ara
Nescafe
1 dilim kek sonunda bitti
2 bitter
Ogle
1 tabak ispanak yemegi
2 dilim cavdar
Ara
3 cilek
Yogurt
Aksam
Nesfit
Su 3 lt
300 ip atlama
Kalca ve karin egzersizleri
Offf
1günden bişi olmaz canım.Hem harektle yakmışsındır.
dolma 1 taneden 5 çıktı ama küçüktüler kızlar kızmayın tamammmı
sehra sendemi o hatayoı yaptın
Sehracık ne güzel menüler bunlar.Ketçuplu cheetoos yedigin günleri dün gibi hatrlıyorum.Ama büyük bi alkışı hakediyorsun canım
Buuusuuucum canım kardeşim benim.Havalar sınavlar moral bozuklugu etkisindesin canım.Aynaya bak ve begenmedigin yerlerini incele.Ve yaza yepyeni bir buuuusuu olarak gir ne dersin
Ben kaynanamın aile binasında oturuyrm canımO bana yürüyerek 30 dk mesafede yakınız yinede.Ben onun annesinn kardeşlerinn oturduugu binadaym.İzmirdesin demek .Offf ist. oturan yok mu görüşek bi kayfe içek
kızlar ben gene eski büşra olmaya başlıyooruum..
bugun moralim gerçekten çok bozuktu. eskiden en yakınım dedğim insanlarla düşman olmuşum farketmeden..
sınıfta ufak(!) çaplı bi tartışma oldu gerçekten çok moralim bozuldu ki zaten bozuktu.
öğlende küs olsam da tek ihtiyacım olan beni seven birisiydi oda erkek arkadaşım tabikii. saolsun geldi öğlen aldı bütün sinirimi.
ben sana ii gelcek şeyi biliyom yaptı gitti dondurmayla cips aldı(nasıl bi pis boğaz olduğumu çok ii biliyo )
gerçektende ii geldi:)
sabah 2 dilim çavdar ekmeğnden kaşarlı tost yapmış annm 2 zeytn ve salatalıkla onu yedm. vişne suyu içtim.
öğlen dondurma cips
17:45gibi eve gelncede kola falan içtim yumurta yedm
aksam fasülye cacık 2 3 çatal makarna yedm
ama 1 saat yürüyüş yaptım.
ama kızlar söz önümüzdeki hafta toparlanıcam bu hafta aldığım kiloları vericem.
BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık limonlu su
Sabah(10:30) :1.5 dl denge ekmeği 2 kk peynir 1 çatal zeytin ezmesi,2 çatal kuşburnu çay.
Ara(12:00) : Türk kahvesi 1 elma
Öğle(13:30) : 1 Tas çorba,Salamlı yumurta (1 yumurta 2 dilim salam) 1 dl denge ekmek.
Ara(15:30) : Yeşilçay 1 avuç doping çerez (k üzüm,s üzüm,k kayısı,kuru incir,fındık,kurudut)
Ara(17:00) : 1 Kare bitter
Akşam(18:30) : 2 Dilim fırında mücver,2tahta kaşık bulgur pilavı 3 kaşık yoğurt.
Şimdi annemdeyim çay içerim herhalde.Bugünkü menümü kendim beğendim.
Selam bayanlar ya ben bugun aksama kadar disardaydim o yuzden biraz kacti gene of bir turlu listeye yamiyorum ki
Sabah sekersiz cay ve yarim simit
Oglen 1 tane kiymali buyukce bir borek
Aksam 1 yemek kasigi bulgur pilavi 1 biftek 1 kase yogurt ve yarim dilim k.e.
Daha bisey yemem insallah icim yaniyor bol su icicem ama meyveye dayanamayabilirimm boyle sulu sulu biseyler gelirse onume yerim yani
Yaktin cirani busraaaaaaaO malum haftasonundan sonra bude dondurma ve cips haaa
Saka bi yana moralin bozukmus sıkma canini az kaldi okul kapaniyo dinlencen bol bol stres atarsin.Sunu da unutmayalim yedigimiz her cisss bizim hedefimize ulasmamiza engel maalesef
BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık limonlu su
Sabah(10:30) :1.5 dl denge ekmeği 2 kk peynir 1 çatal zeytin ezmesi,2 çatal kuşburnu çay.
Ara(12:00) : Türk kahvesi 1 elma
Öğle(13:30) : 1 Tas çorba,Salamlı yumurta (1 yumurta 2 dilim salam) 1 dl denge ekmek.
Ara(15:30) : Yeşilçay 1 avuç doping çerez (k üzüm,s üzüm,k kayısı,kuru incir,fındık,kurudut)
Ara(17:00) : 1 Kare bitter
Akşam(18:30) : 2 Dilim fırında mücver,2tahta kaşık bulgur pilavı 3 kaşık yoğurt.
Şimdi annemdeyim çay içerim herhalde.Bugünkü menümü kendim beğendim.