- 5 Kasım 2009
- 17.132
- 11
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #4.021
herkese merhaba
sizi bu hafta ancak uzaktan takip edebildim. bu hafta doğum günüm olması nedeniyle de biraz fazlaca pasta yedim. daha doğrusu yemek zorunda kaldım. sonuçta insanlar düşünüp hazırlanmışlar. yememek ayıp olurdu. yarın ben de bildirim yapacağım hangi yüzle yapacaksam. ve bundan sonra daha fazla asılıcam...söz veriyorum.
sabah bir hurma iki bardak ilik su
kahvalti 2kk peynir 2ceviz 1haslama yumurta 2cavdar nane maydinoz salatalik biber cay domtes
ara yok
ogle 1sucuklu yumurta yarim tabak k.fasulye 2cavdarar cacik yarimkase
ara 10findik bir hurma
ara 1buyuk muz(yemeseydim keske yarin tarti gunu ve kocaman muzdu sabahki oglenki cavdarlardan sonra!)
aksam k.hidrat agirlikli beslendigim icin yogurt ve salatatayla kapaticam niyetliyim.bol sunicicem hic tartilmadim en son 59.6idim simdi kacimdir hic bi fikrim yok suralardan biras gitmimi ne yok yok.gorcez bakalim saka bi yana kislar ben onceden begenirdim kendimi 68kiloykne biraz gobek var filan derdim kendimi nasil goruyodum o zaman benyaa nasil duruyordum o halde insan hicmi utanmaz arlanmaz:44:yani simdi bakiyorum gobegim popom beni bi rahatsiz ediyorki bir an evel gitsin diyorum fazlalik olarak goruyorum onlari yani diyecegim o ki sisman insanlar aslinda kendiyle barisik olan insanlar taksalar o halde olmazlar zaten o yusdn insanlari once kendilerinden sogutmak lazim geliyyy ben sogudum sahsen kendimden biktim kendimden ben booo geldi kusmam geldiiiama sizi istahim cektiiiii optum guseller menum nasill...
BUGÜN:Aç karınla 2 bardak limonlu ılık su.
Sabah:2dl.kızarmış denge ekmegi,peynir,kuşburnu,zeytin ezmesi,çay.
Ara:türk kahvesi,1 elma.
Ögle:1 tabak bulgur pilavı,ayran.
Ara:nescafe3 N**** (Siyahi)
Ara:yeşilçay,4 yulaflı.
Akşam:1 kase çorba,2 dl.mücver,yogurtlu semizotu.
Şimdi yeşilçayımı içiyorum.Yorgunum ah yorgunum geceler uykusuzum tadı yok diyetin yarınımdan umutsuzum
Su.3.5lt yatana kadr 4 ü geçer.Çünkü çok susuyrm.
Spor:100 mekik
100 oklava
55dk.ogluşla kedi kovalamaca(belim iki kat oldu valla )
3 cam silip perde asmaca
Bak gercekten ben sevmiyorum bole menuleri aksam cok guzel bak ama yani ac bitap gibi sabah anambabsm kahvaltu yap be melisim oglenki tek corba cok az olurum ben yapamam oyle zati o yuzden yemissin o pocalari bence salata neyim ye iki dakka vitamn posa gorsun vucutttt ya bende o dort dilimi koca muzu yemiyeydim iyiydimenücümm elştiye açık :)
sabah 1 portaklaı kurabiye büyük çay
ara 5biryerde açy
öglen mercimek çorbası
ara yagsız sütle nescafe 2 mnik ev pogacası
akşam taze fasulye 2 ymk kaıgı kıymalı sote yogurt
5 biryerde çayım 1 yeşil elma
1 parça fıstıklı çikkolta
canım bulgur pilavın az ise menü fena değil yaa zaten en zararsız olanı bulgur pilavıııBUGÜN:Aç karınla 2 bardak limonlu ılık su.
Sabah:2dl.kızarmış denge ekmegi,peynir,kuşburnu,zeytin ezmesi,çay.
Ara:türk kahvesi,1 elma.
Ögle:1 tabak bulgur pilavı,ayran.
Ara:nescafe3 N**** (Siyahi)
Ara:yeşilçay,4 yulaflı.
Akşam:1 kase çorba,2 dl.mücver,yogurtlu semizotu.
Şimdi yeşilçayımı içiyorum.Yorgunum ah yorgunum geceler uykusuzum tadı yok diyetin yarınımdan umutsuzum
Su.3.5lt yatana kadr 4 ü geçer.Çünkü çok susuyrm.
Spor:100 mekik
100 oklava
55dk.ogluşla kedi kovalamaca(belim iki kat oldu valla )
3 cam silip perde asmaca
Bak gercekten ben sevmiyorum bole menuleri aksam cok guzel bak ama yani ac bitap gibi sabah anambabsm kahvaltu yap be melisim oglenki tek corba cok az olurum ben yapamam oyle zati o yuzden yemissin o pocalari bence salata neyim ye iki dakka vitamn posa gorsun vucutttt ya bende o dort dilimi koca muzu yemiyeydim iyiydi(Yarin nolcek bakem allammm nolur 59.6dan az cikayim epruuu N**** (Siyahi) yicem yarin canim cektiiiii
ösgem moral deposusen iradelisin cnmm kesersin bir araa böyle oluyhorr hiç aklıma glemzken abur cuburr şimdi canım istiyorrrr bir başaladımı haftamı laıyorr düzenmem kuru pastaya bayılıyorum çayla ama kilo yapıyorr hemen üst üste yedikmiiii kestim merak etmee
özge ve trkelbelim ikizlere hamileydiler dogum yaptılarrr bir oglan bir kızdı galibaaaa nihanım vardı şahmaran yanii onla bend ebeklemedeyizzz senin vardı dimi cnm
evett bozulmuşştu artıkorasıııı son gelenlerden dolayı yürümedi biliyosun n
kacgundur ıslerımın yogunlugundan gıremedım
ama bır haftadır gunde 2-3 fıncan yesılcay ıcıyorum gunde ıkı defa 5i 1 yerde ıcıyorum ..suyu arttırmam lazım unutuyorum bıturlu su suya alısamdım ekmegı sadece sabahları cavdar ekmegı yıyorum aksam ve oglen mumkun oldukca yemıyorum ama arada sırada mısafırlıge gıttıgım zaman bozdugum oldu pasta yada bulgur ııs yedım tutamıyorum bunlara kendımı ama tabagımı asla bıtırmıyorum...
çizelgende hamilesin gibi cnm eğer öyleysen rejim yapma yap ama yememzlik yapma bebeği düşün