- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #4.001
Ayy canim benim dogumgunun kutlu olsun.:119::119::119::119::119:
Yeni yasin sana saglik mutluluk huzur ve 36 beden bir sen versin
Çokşeymistedim ,Dogum günün kutlu olsun canım.
Melisimmm ,geçmiş olsun.
geçmiş olsun canım
ben geçen sene bi 10 kilo vermiştim ama kışın 6 sını geri aldım maalesef yine diyet yine diyet anlıyacağın
dün benim doğum günümdü...o nedenle dünün menüsü yok...olamaz da zaten..hatta olmamalı..
Çokşeymistedim ,Dogum günün kutlu olsun canım.
Melisimmm ,geçmiş olsun.
nerde oturuyorsun aslında seninle şöyle karşılıklı yulaflı bitter yiyebilriz ama benim oğlum okulum senin oğluşun zamanların denkleşmesi falan bi sürü tantana melis gelince istanbula üçümüzde birleşebiliriz..göbeklerimizi yarıştırırız (inceliğibi tabikide:)ama ben bugünlerde çok mutsuzum güsel menü çıkarma sebebimde o zaten havalardanmıdır okul bitiyor öğrencilerin sınav telaşı son yazılılar falan derken nefes alamayacak duruma geldim yazılı okumaktan gözzlerim kıpkırmızı oldu
Menun guzel canim masallah ben senin cok abarttigini gormedim hic.Benim menulerimi begenmene sevindim saol ben de fena degilimdegilim ama ara da istahim bi artiyoki sorma eski ben geri geliyo eyvah diyorum kilomu korumayi beceremicekmiyim ben hic korkuyorum zaman gostercek bunu eylule kadar 50 olur ve korursam supper olur bakalim sen de bikac gundur kurupasta yiyon bitir artik onlarineenücüm:)
sabah 1 simitt çay krem peynir domatess
ara türk kahvesi mürdüm erikli yogurtt
öglen mercimek çorbası
arasaltalık 3 kuru pasta
akşam tavuk sote dünden kalan pilav salataaa
5 biryerde çayım
saol cnmm iyleşmeye çalışıyorumm geçen kış baya birrrazimle vermiştik ama bende gerii aldım kıs o topikte hepsi hamiş olduuu arkdşalarımızınnn
Salı günü günüm var kızlar.Yarın kaynanam gelicek çocuga bakmaya ama içim rahat etmedi ogluş uyurken yatak odasını camını yerini feln hallettim.şimdi yemek ve dinlenme molası verdim.Mutfagın camınıda silicem .Yarına yarı iiş kalsın die.Bugün pazardn semizotu alıcam ve akşama sadece onu yemem lazım.Yarn tartıda az çıkmam lazımBu hafta şükür ki katılmadım misafirliklere ve bugnde mevlüte gttti hrkes.Ben gitmedim.Şansımada hava bulutlu yagacak gibi.Eeee sizler ne yapıyosunuz bakim
sabah bir hurma iki bardak ilik su
kahvalti 2kk peynir 2ceviz 1haslama yumurta 2cavdar nane maydinoz salatalik biber cay domtes
ara yok
ogle 1sucuklu yumurta yarim tabak k.fasulye 2cavdarar cacik yarimkase
ara 10findik bir hurma
ara 1buyuk muz(yemeseydim keske yarin tarti gunu ve kocaman muzdu sabahki oglenki cavdarlardan sonra!)
aksam k.hidrat agirlikli beslendigim icin yogurt ve salatatayla kapaticam niyetliyim.bol sunicicem hic tartilmadim en son 59.6idim simdi kacimdir hic bi fikrim yok suralardan biras gitmimi ne yok yok.gorcez bakalim saka bi yana kislar ben onceden begenirdim kendimi 68kiloykne biraz gobek var filan derdim kendimi nasil goruyodum o zaman benyaa nasil duruyordum o halde insan hicmi utanmaz arlanmaz:44:yani simdi bakiyorum gobegim popom beni bi rahatsiz ediyorki bir an evel gitsin diyorum fazlalik olarak goruyorum onlari yani diyecegim o ki sisman insanlar aslinda kendiyle barisik olan insanlar taksalar o halde olmazlar zaten o yusdn insanlari once kendilerinden sogutmak lazim geliyyy ben sogudum sahsen kendimden biktim kendimden ben booo geldi kusmam geldiiiama sizi istahim cektiiiii optum guseller menum nasill...
Acele acele yemek yiyorum valla bende canım inan vakit yok.Kolay gelsin canim ben de is yemek kizim ucgeni arasinda kosturuyor yemek yaptim temizlik yaptim
Simdi yerleri silcem kizim uyurken ara yapmadim daha dusunbitsin isler bi nescafe yapayim iyi gelir yulaflida yaninda tabi sen bu hafta iyiydin gercekten ins karsiligini alirsin .Keske karsi apt. Ben otursaydimda kahveyi birlikte icer laflardik benim yasitim ark. Yok hic maalesef cok sevdigim bi dostum var oda evlendi antalyada yasiyor Allahtan eltilerimle aram iyi muhabbet etcek bi onlar var
Menün çok güzel arkadaşım.İnş. yarın tartı yüzündeki gamzeleri ortaya çıkartırsabah aç karnına su
kahvaltıda 1 yumurta rafadan 1 dilim ince ekmek 4 zeytin yarım kk peynir yeşilçay 2 çatal nutella
ara yarım yeşil elma 5 bisküvi bir bardak şekersiiz çay
öğle 2 tane orta boy dolma 3 kaşık yoğurt
ara 4 küçük hacı hurma lokumu aını ben koydum cevizli fındıklı bişey aynı hacı hurma tadı vardı carrefourdan almıştık bugün bitti şükür yanında az şekerli türk kahvesi
akşam yemeğimi birazdan yicem ekmek yemiycem sadece tavuk sote ve yoğurt eşliğinde
eşimi bekliyorum birazdan gelcek yemek yicez şuan yeşilçayımı içiyorum
su 2 litreyi geçti ay ben çok sevdim bu tarçınlı suyu içtikçe içesim geliyo sabah şişenin içine attığım 1 çubuk tarçını akşama kadar kullanıyorum süüper motobolizmamda hızlandı onun sayesinde
spor 100 basen hareketi
sabah bir hurma iki bardak ilik su
kahvalti 2kk peynir 2ceviz 1haslama yumurta 2cavdar nane maydinoz salatalik biber cay domtes
ara yok
ogle 1sucuklu yumurta yarim tabak k.fasulye 2cavdarar cacik yarimkase
ara 10findik bir hurma
ara 1buyuk muz(yemeseydim keske yarin tarti gunu ve kocaman muzdu sabahki oglenki cavdarlardan sonra!)
aksam k.hidrat agirlikli beslendigim icin yogurt ve salatatayla kapaticam niyetliyim.bol sunicicem hic tartilmadim en son 59.6idim simdi kacimdir hic bi fikrim yok suralardan biras gitmimi ne yok yok.gorcez bakalim saka bi yana kislar ben onceden begenirdim kendimi 68kiloykne biraz gobek var filan derdim kendimi nasil goruyodum o zaman benyaa nasil duruyordum o halde insan hicmi utanmaz arlanmaz:44:yani simdi bakiyorum gobegim popom beni bi rahatsiz ediyorki bir an evel gitsin diyorum fazlalik olarak goruyorum onlari yani diyecegim o ki sisman insanlar aslinda kendiyle barisik olan insanlar taksalar o halde olmazlar zaten o yusdn insanlari once kendilerinden sogutmak lazim geliyyy ben sogudum sahsen kendimden biktim kendimden ben booo geldi kusmam geldiiiama sizi istahim cektiiiii optum guseller menum nasill...
Menun guzel canim masallah ben senin cok abarttigini gormedim hic.Benim menulerimi begenmene sevindim saol ben de fena degilimdegilim ama ara da istahim bi artiyoki sorma eski ben geri geliyo eyvah diyorum kilomu korumayi beceremicekmiyim ben hic korkuyorum zaman gostercek bunu eylule kadar 50 olur ve korursam supper olur bakalim sen de bikac gundur kurupasta yiyon bitir artik onlariYa da esin yesin sen yeme
hımmmm kimler hamileki ben sadece özgenin düşündüğünü biliyordum demek hepsi bıraktı topiği
zaten tadı da kalmamıştı
Kızlar şuan bitik durumdayımNescafe içerken bi tek 25 dk.oturdum.8.30 dan beri ayakta ve tempo haliindeyim Ogluşta sadece 1 kere uyudu garezi bana hiç durmdı.Az önce uyutmmak için(ilk defa )ben direndim ama 1 saat dışarda kedi kovalamaktn yorgun düştü İnş. saat 1 gibi cöööö ben ikindi uykusu sandıydım hadi oynayalım snra gece uykuma yatarım demesin bana :18: