- 27 Mayıs 2010
- 956
- 2
- 30
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #3.241
ösgeeee.. sen ne iradelisin yaa.. o kadar ye ddik sana hiç yemiyon tebrik valla sana
ben olsam dayanamaz yerdim. şu an bile zor tuttum kendimi ekmeğe saldırmamak için. sanki iraz yersem tutamayıp kendmi devamı gelecek gibii :)
aferin valla sana
BUGÜN:Aç karınla 2 bardak limnlu ılk su.
Sabah:sucuklu tost,çay.
Ara:türk kahvesi.
Ögle:1 kase çorba,1 tabak tavuklu patates,2 kaşık yogurt,1 dl.kepek ekmek.
Ara:yeşilçay,5 yulaflı(özge:80:)
Akşam:burgerayran.
Ara:yeşilçay.
Su:3.5geçti
Spor:1.5saat yürüyüş.
Unutmak için yatmış ama uyuya kalmışım.Zilin sesine uyandım ve eşim hani yemek dedi.Ve bu bahaneyle burger yedim:18:Aslında evde ogluşun peşinde sürekli yürüyorum.Çünkü oturmak istemiyorAgzına bişey atacak die korkumdan yalnız kalmaması için hep arkasındayım.Şuan peşinde babası oda oda dolaşıolar Belim koptu resmen.Gidip uyutaym ogluşu.Yarın menülerinzi yormlarım.Arkdaşıma gttim habersiz.Hiçbişi ikram edemesin die su içtim sadece Kızın dijital tartısını hemencecik gördüm ve cuma günü için istedim.Kimseden çekinip bişi isteyemeyen ben herkesn tartısına göz koyup yüzsüzlüge vurdum işi.Eşim şoklarda alma milletin eşyasını bişi olur sen degiştin diyor 3 tartı var şuan.Bakalım yarn bizmkiyle aynıysa onu camdn atmıycam.
Kizlarr spor salonundaydik bisiklet kosu bandina bindim agirlik calistim biraz kocis gosterdi ip atladim sonra ben kizimi tuttum esim spor yapti yarin oburgunde yapcam ins.
Sabah 1yumurta 1bucuk kk peynir 2cavdar 4zeytin 2ceviz roka biber domtes cay
Ara 3adet cubuk orta kayfe
Ogle iki kuru incir leblebi(disarda isim vardi)
Ogle 15.00 bir tabak etli kurufasulye 1dilim cavdar sogan bir kadik yogurt
Ara yarim avuc beyaz leblebi bir kuru incir 1hurma
Ara 1minik yerli muz
Aksam 1tabak kabak yemegi 2kasik yohurt
Spor yok su iki litre
[Q
tatildemisinn hala şekerim sennn bol bol yeee
aferinn çıtıtırcık yavrummistediğin kiloya geldin gsalibaaabenimki 3hafta paşaya gitti yani 15te gidip gece 1de geldi,akşam yemeklerinde yalnızdım hafif geçirdim nesfitle kapattım ve 55e yakınlaştım hayal gibiydi ama 57.1i görmüştüm sonra baktı ben kazanıcam iddayı gündüze döndü akşam evde olmaya başladı gözü yemedi bence,onun yüzünden 55i göremedim,ama 1hafta daha gece 1de gelseydi 55 olmak içten bile değildineyse işte bugün yine 1saat geç geldi diye cıngarı koparttım bağırdım çağırdım ,sen iddayı henüz kazanmadın ne bu böyle her istediğinde geç geliyosun vs. ben strese gireyim kilo vermeye çalışayım kazanmadım daha diye hiçbişey aldırmayayım ,ooh sen kazanmış gibi gez toz olan oki iddayı sonlandırdım,dedim %75 ben kazandım çünkü gancıkçılık yaptın hem sözünde durmadın hemde akşam yemeklerinde evde olarak kilo vermemi durdurdun falan filan işte amaaan stresten kurtuldum iddaa middaaa yoook bidahada girmem zaten ,benim ideal kilom 59du ben baya aşağısındayım artık korusam yeticek bana,şuna bak bu akşamda eşim evdeya yemek yaptım kıtlıktan çıkmış gibi yedim,allahtan sağlıklı şeyler yedimde içim rahat