Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

konuyu açan arkadaştan bahsediyorsanız eğer onun resimleri var zaten ara ara. tam sayfayı hatırlayamıyorum ama bi kaç hafta önce koymuştu. ilk sayfalarda da var.

menüm
sabah aç karnına limonlu su
kahvaltıda 1 dilim ekmek çok az nutella 2 zeytin çay
ara 3 çiğ köfte nescafe
öğle misafirim vardı kk dan arkadaşım 3 ciğ köfte 1 sigara böreği 4 sarma
ara 1 kare çikolata ve türk kahvesi
akşam 1.5 yemek kaşığı 2 çiğ köfte bitti valla sonunu yedim sütüme geçmez dimi acısı
su 1 litre ama içmeye devam ediyorum 1 bardak su 200 ml kızlar dfimi normal su bardakları sanki bugünkü menüm az geldi bana ya artık eskisi gibi iştahım pek yok ama şu suyumuda çoğaltsam daha iyi olcak ya puffffss

Saol canim irade konusunda idare ederim cunku artik tartida 49 u görmek istiyorum ondan sonra kasmadan gunduzleri yicem dengelicem yani İns en kisa zamanda herkes hedefine ulasir

off yarında gidicem güne parasız gün ayda bir gün toplanıyoruz bu gideceğim kişilerlre boğazıma hakim olmam lazım en iyisi yarın tabağı önüme koyduklarında küçüğü babannesiyle dursun büyük oğluşumla ben aynı tabaktan yiyeyim hem o zaman az yemiş olurum :)

Kizlar menüüümm. .
Sabah 1.5dilim ekmek iki tane az yağda kirilmis yumurta. Azcik peynir
ara tek sekerli cay.
öğlen kepekli galete sayisini bilmiyorum gün boyu toplamda 10-15 arası olabilir. Cok gibi geliyo ama küçük zaten onlar ve 3 4 saatte yedim.
12.30 gibi ayran
17.30 yarim dilim ekmek peynir 3-4 zeytin bi kase kekikli yoğur (ne alakaysa) :)
akşam yemeğine baslamadan 1 bardak su yarim dilim den az ekmek ıspanak haslamasi 3-4 zeytin

Kızlar bide bos derslerde hep voleybol oynadık. Toplam 2 saat falan olmustur. Hopladm zipladm. Spor yerine gecebilür:)

Aksam
4 5 catal makarna
1 kofte
1 sis hindi sis
Yogurt salata
4 yudum light kola
Tatli belki 30 cesit vardi yemicem dedim ama esim yOldan cikardibyedim
2 top profitorol 1 minik ek

gündür pek katılamıyorum size.
bugün ki menüm
07:30 bir kase nesfit
10:30 bir fincan yeşil çay
meyve salatamın yarısı
12:00 bir porsiyon ciğer, bir dilim ekmek, 3 çatal pilav, bol yoğurt
13:30 orta şekerli kahve
15:30 kalan meyve
18:30 1 tane tavuk baget, 1 tahta kaşık bulgur pilavı, bol salata, yoğurt
3 litre su olmuştur...

menüm kızlar:)

sabah nesfit sütle yeşil çay

ara 1 elma

öglen mercimelkli köfte ayran

ara 5biryerde çay 5 çilek 1 yerli muz saltalık

akaşm pirzola biber salata,,

siyah çay 2 biskrem

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak limnlu ılk su.
Sabah:sucuklu tost,çay.
Ara:türk kahvesi.
Ögle:1 kase çorba,1 tabak tavuklu patates,2 kaşık yogurt,1 dl.kepek ekmek.
Ara:yeşilçay,5 yulaflı(özge:80:)
Akşam:burgerayran.
Ara:yeşilçay.

Su:3.5geçti
Spor:1.5saat yürüyüş.

Unutmak için yatmış ama uyuya kalmışım.Zilin sesine uyandım ve eşim hani yemek dedi.Ve bu bahaneyle burger yedim:18:Aslında evde ogluşun peşinde sürekli yürüyorum.Çünkü oturmak istemiyorAgzına bişey atacak die korkumdan yalnız kalmaması için hep arkasındayım.Şuan peşinde babası oda oda dolaşıolarBelim koptu resmen.Gidip uyutaym ogluşu.Yarın menülerinzi yormlarım.Arkdaşıma gttim habersiz.Hiçbişi ikram edemesin die su içtim sadeceKızın dijital tartısını hemencecik gördüm ve cuma günü için istedim.Kimseden çekinip bişi isteyemeyen ben herkesn tartısına göz koyup yüzsüzlüge vurdum işi.Eşim şoklarda alma milletin eşyasını bişi olur sen degiştin diyor3 tartı var şuan.Bakalım yarn bizmkiyle aynıysa onu camdn atmıycam.

sağol ebruli bu morel oldu fakat daha hızlı kilo vermeliyim bence eşim 3 kilo verdi aynı zamnda bak yaptıklarımı yazayım sana.hergün 100 mekik en az 20 şınav,3km koşu bandı 5 ile 10 dk twist yapıyorum göbek 1,5 kiloya rağmen mekikten dolayı sıkılaşmaya başladı
menüye gelince
sabah 1 dilim çavdar
yarım ince dilim lığht peynir
1 domates
yarım salata
roka tere
öğlen bazen elma bazen yulaflı yoğurt
akşam bi tabak sulu yemek varsa 3 kaşık pilav ekmek yok yemkte az
gece yeşilçay
(çayın yerine) ama bunu sporu aksatmadım ama yemede azcık ama çok az bii kaytardım sanırım ayol açmı kalıyım yaaa

kızlarrr napıyonuzzzz bakalımmm hava kapalıı benimde içimm sıkılıyorr buğünnn sankii pek keyifsizimm

gayett ğüzel mneünnn ebrucumm afiyet olsunnn yoldaşş

way wayy bizim köyünnn delüsüü menülerii düzenlemişşşş göözlerim dolduu :)):2:

[

aferinn çıtıtırcık yavrummistediğin kiloya geldin gsalibaaa

saat 2 de dişciyle randevum varr 20lik diş gömülü off( akşamda kursum varrr sizler nappıyonuz
30 yaşıma geldim nerdeysee yirmilik yeni çıkıyorrrrrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…