- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #2.781
Odul gunu faLan yapmayacaktın evde iyi bir seyler yoktu..yarın yapayım dedim..aksama kadar iyiydim..ikindin üstü coştum
Sabah..2 parça peyniri pide,3 4 banim recel, sekersiz limonata tatlandiricili hazırlardan
Ara..1 elma 1 büyük bardak yarım yağlı süt
Öğlen..1 kase çorba baya çoktu, 1 tabak bitmek bilmeyen barbunyam, yoğurt ekmek yokkkkk
Ara,,1 muz 1 tatli kasığı Nurullah
Ara..1 avuç kuru yemiş
Aksam..5 kasık pilav, et sote,yoğurt, tursu, ekmek yokkk
Ara..evde birşeyi yoktu ama tatli krizim tuttu çayla bebe biskuvisi yedim kızımın..bir avuç fındık
Epruuuuuu rakibim olcan mı kız bu hafta..haftaya da bu hafta tartildigin tartıda tartil..iki güne bir tartil bakalım tartının ayarı nasıl..[/QUOT]
Cok gibi geldi ama olsun hakettin odul gibi olmus afiyet olsun
Menün gayet iyi canım.Şu nurullaha çok güldümYegenm kilo alma topiginde ve bebe bisküvisi yemeye başlamış.Kilo yapıomuş haberin ola Varım canım yarışırkende ye bebişin bisküvilerini olur mu Ama bak bugünkü menüme artık örnek menüler çıkrtacagım yarışacagından hala eminmisin
BUGÜN:Aç karınla iki bardak ılık limonlu su.
Sabah:kk peynir,2 dl.kızarmış light ekmek,1 dl.salam,1 çatal nurullah(jojop gülmektn öldürdün beni )
Ara:türk kahvesi.
Ögle:2 tavuk nuget,ayran.
Ara:1 galete,2 yulaflı,çay.
u:Ara:yeşilçay,3 form bisküvi.
Akşam:kuru fasulye,3 kaşık pilav,ayran(2 lokma ekmek fasulyenn suyuna bandım)
Ara:yeilçay,1 avuç b.leblebi.
Spor:1.5 saat yürüyüş.
300 mekik
200 oklava
Su:3.lt
canım anlıyorum seni ucundan bi kazık yemişin ama her insan hata yapar yani ağır bi ihanet değilse ufak tefek kırgınlıklara takılma derim dostum dediğim iki insanı bana dünyaları versen değişmem kardeş neyse onlarda benim için o ..kaybetmek düşüncesi bile yutkunduruyor beni..yada iyi seç dostunu düşmanını saldırma öylebeypazar kurularına saldırdığın gibinnneski dpstt düşman olmazmıı bunu 2 haftaa önce söyleseydinn bu söze evedt derim ama şimdiii ğüleirm:)))) anca insanlrı tanıyamıyorumaartıkk
saoll canımm senle yarışmakta güzeldiii
Tamam canim yarisalim ama ben bu hafta cok verdim bu hafta mantiken okadar gitmez.sagliksiz olur zaten ama yarismanin faydasi oluyo kacamak fazla yapamyiz ikimiz de
dünkü menüm sabah nesfit öğle 3 kaşık bakla yemeği yoğurt akşam 3 4 adet sarmaarkadaşlar ne kadar eleştirsenizde ben böyle menüler çıkardığım zaman mutlu oluyorum sizinki gibi çeşit çok olsa aralarda yesem kilo veremiyorum
benim oğluş geceleri bana rahat vermeyiyo yabi dün akşam güzel uyudu neyse ben dünkü menümü yazayım
sabah aç karnına 1 bardak su kahvaltıda biraz sucuklu yumurta 3 zeytin çok az peynir şekersiz çay
ara 5 yulaflı yulaflınıızı da bana buaştırdınızkayısılı form çayı
öğe 1 tabak mercimek çorbası yoğurt 3 çatal patates
aara 6 adet yulafı bisküvi nescafe
akşam akşam eşimi bekledim oğuşu uyuutm 19:30 suları filan bende uyumuşum kalktığım da 21:20 ydi o saattte yemek yedik 1nkepçe çorba 1 kepçe kurufasulye yoğurt ekmeksiz ve taze soğan
dünkü menüm sabah nesfit öğle 3 kaşık bakla yemeği yoğurt akşam 3 4 adet sarmaarkadaşlar ne kadar eleştirsenizde ben böyle menüler çıkardığım zaman mutlu oluyorum sizinki gibi çeşit çok olsa aralarda yesem kilo veremiyorum
kızalrrrrrrrrrrrrrrrrrr............
olmuyo iştee ne kadar uğraşsamda olmuyo veremiyorummm...........
koskoca hafta 300 gram vermişimm...
gerçi kaçla başladığımı bilmiyorum tartım yoktu ve 64 kilo olduğumu biliyodum yalnzca gramının ne kadar olduğunu bilmiyodum.. dün tartıldım ve 63.700 .ıktıımm... şaka gibi yaa... çok fazla kaçamak yaptım o yüzden mi acaba.ama sınazv zamanı falan biraz kaçırdım sanırımm((((( ama o kadr yürüyüş az yemeler boşunamıydı.. off ben hiç bi zamn kilo falan veremem ya. az yediğimle kalırım... morallerim çok bozuk kızlar..
Bilmiyodum diyon daha ne uzuluyon simdi net biliyosun bu hafta elinden geldigince kacamaksiz ve ne olursa olsun 2.5 3 lt su ic hergun susuz veremezsin kilo kacamak hadi 1 2 kez saat 2 3 'e kadar yap cumaya goruselim bakalim veriyonmu hergun menunu yaz bakalim nerde hata var bide cumaya kadar tartiya lutfen cikma ben ayda 1 tartiliyodum dusun artik
pasta kurebiye hamur işleri evde cok yapılıo malumm siz ne kadar sıkılıkta yiyosunuz weya kilo verene kadar yemiomusunuz ??? birde k.hidratlı yicekleri daha az alıoruz ögle saatinde akşama kadar erimesi için bunu ögrendm fakat sebze yemegi yiyoruz saglıklı die mercimek bezelye v.b yemeklerde pişio k.hidrat fazla mı bunlarda yine sınırlı mı tüketecegiz ??