Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Menun guzel canim 1 ara da biskuviyerine meyve yesen iyiymis ama insanin cani istemiyo bazen

benim oğluş geceleri bana rahat vermeyiyo ya bi dün akşam güzel uyudu neyse ben dünkü menümü yazayım
sabah aç karnına 1 bardak su kahvaltıda biraz sucuklu yumurta 3 zeytin çok az peynir şekersiz çay
ara 5 yulaflı yulaflınıızı da bana buaştırdınız kayısılı form çayı
öğe 1 tabak mercimek çorbası yoğurt 3 çatal patates
aara 6 adet yulafı bisküvi nescafe
akşam akşam eşimi bekledim oğuşu uyuutm 19:30 suları filan bende uyumuşum kalktığım da 21:20 ydi o saattte yemek yedik 1nkepçe çorba 1 kepçe kurufasulye yoğurt ekmeksiz ve taze soğan

kıss yok ne gitmesi diyetisyene pazartesi gitmeyi düşünüyorumhastanede öyle bi köşedeydi o makina bende tartıldım vücudumda toplam 30 kilo yağ varmışyani 100 de 41 yağmışonu gördükten sonra diyetisyene gitmem lazım dedim

dünkü menüm sabah nesfit öğle 3 kaşık bakla yemeği yoğurt akşam 3 4 adet sarmaarkadaşlar ne kadar eleştirsenizde ben böyle menüler çıkardığım zaman mutlu oluyorumsizinki gibi çeşit çok olsa aralarda yesem kilo veremiyorum

eski dpstt düşman olmazmıı bunu 2 haftaa önce söyleseydinn bu söze evedt derim ama şimdiii ğüleirm:)))) anca insanlrı tanıyamıyorumaartıkk

saoll canımm senle yarışmakta güzeldiii
canım anlıyorum seni ucundan bi kazık yemişin ama her insan hata yapar yani ağır bi ihanet değilse ufak tefek kırgınlıklara takılma derim dostum dediğim iki insanı bana dünyaları versen değişmem kardeş neyse onlarda benim için o ..kaybetmek düşüncesi bile yutkunduruyor beni..yada iyi seç dostunu düşmanını saldırma öylebeypazar kurularına saldırdığın gibinnnüzüldüm şimdi yaww sen üzülme arkadaşımm ama içini acıttığına göre değer vermişssin haketmişki vermişsin sonuçta o yüzden iyice incele olayı derim endinide eleştir bi bak derim üçüncü ağızlardan evel dostunu bi dinle derimm yazdımda yazdım kurdumda kurdum yaw senaristsin sehraaaaaa
Tamam canim yarisalim ama ben bu hafta cok verdim bu hafta mantiken okadar gitmez.sagliksiz olur zaten ama yarismanin faydasi oluyo kacamak fazla yapamyiz ikimiz de

yenigiyi kabullenmişin bakıyorummm şaka şakabende bu hafta umutluyum bakalım nolcekk

sonunda mutlu oluyormusun pekii?kardeş kilo alıyosunnn farkındamısın gözün aç kalıyor anlasana sen benim öğrencim olcaktınkiii

Canim bugünkü menumu sayma yalnız..sabah iyi kahvaltı yaptım yağlı ballı..aksam da arkadaşımın nisanı var..pasta yiyecem...ben cumadan sonra hafta sonları yiyorum hafta ici biraz daha ipleri sıkıyorum.pofff duy da inanma..Ay bı daha bebe biskuvisi yeneyim..canımız çekti aksam kocisle...

Osgeee kıs senle yarıştım ya gecen hafta..sabah pijamayla f alan 64.8 dim..aslında seni kaptirmamaliydim meliseneyse bu hafta eprumu da iddialı gordum ben..hadi bakalım epruuuu..inşallah bu hafta sizin binadakiler her gün gezme Mevlüt sohbet ne kadar toplanma nedeni varsa yaparlar

bravooo
fotolardaki inanılmaz değişimi görünce insana güven geliyor
bende yapabilirim diyor ama çok çabuk pes ediyorum bu sene
ne güzel geçen yıl 4 ayda 10 kilo vermiştim
bu sene hevesim kaçtı, mutsuzum ve üstüne 3 kilo aldım:26:
arada daha fazlasıda oluyorda dur diyebiliyorum

Ahhh ahhh benim kiz tam 1 aydir beni hic uyutmuyo dis cikarcak diye diyorum ama umarim gecici bi donemdir saat basi uyaniyoruz menun guzel aslinda aksami gec 1 kere yedin olsun artik okadar yulafa pek bulasma derim bagimlilik yapti bende kiloya da etkisi var haberin olsun

Tamam boyle kilo verebiliyon diyelim insan bu kadar az yemege tas catlasin 2 3 hafta dayanir bir iki gun motive ile az yiyon sonrapasta abur cubur cok yiyon vucudun istiyo cunku dogal olarak bence ara yap yogurt meyve yiyerek mi kilo vermicen tam tersi
Bu sekilbeslenmenin de surekliligi yok iste 4 5 ayda kilolarni saglikli verebilirsin benim 4 ay olcak iste dayanilir mi 4 ay bu sekilde baska bi cozum bul bence

kızalrrrrrrrrrrrrrrrrrr............
olmuyo iştee ne kadar uğraşsamda olmuyo veremiyorummm...........
koskoca hafta 300 gram vermişimm...
gerçi kaçla başladığımı bilmiyorum tartım yoktu ve 64 kilo olduğumu biliyodum yalnzca gramının ne kadar olduğunu bilmiyodum.. dün tartıldım ve 63.700 .ıktıımm... şaka gibi yaa... çok fazla kaçamak yaptım o yüzden mi acaba.ama sınazv zamanı falan biraz kaçırdım sanırımm ((((( ama o kadr yürüyüş az yemeler boşunamıydı.. off ben hiç bi zamn kilo falan veremem ya. az yediğimle kalırım... morallerim çok bozuk kızlar..

Bilmiyodum diyon daha ne uzuluyon simdi net biliyosun bu hafta elinden geldigince kacamaksiz ve ne olursa olsun 2.5 3 lt su ic hergun susuz veremezsin kilo kacamak hadi 1 2 kez saat 2 3 'e kadar yap cumaya goruselim bakalim veriyonmu hergun menunu yaz bakalim nerde hata var bide cumaya kadar tartiya lutfen cikma ben ayda 1 tartiliyodum dusun artik

ya bilmiyorum olmuyo işte başaramıcam ben bu işi çok mu kötü besleniyorum anlamıyorum ki.. elimden geldiğince az yemeğe çalışıyorum. farkındayım da kıstığımın yoksa daha fazla yerdim. ama neden olmuyo (( bakalım eğer bu haftada veremzsem düzgün bişi gerçekten bırakıcm bu işi ben.

Sen gencsin metabolizman hizli verirsin.Asil bu yasta incecik olup diledigin gibi giyinebilirsin ilerdecoluk cocuk es istesen de simdiki gibi gezip tozamican erken pes ediyosun yavas kilo ver ama ver sonucta almaktan iyidir ki dikkat edersin iyi gider

bilmiyorum ya çabalayıp verememk canımı sıkıyo.. bu hafta görücem bakalım neler olacak. elimden gelei yapıcam.

Ara da herkesin sorusu kaynayaniliyo ben triendy baya soru sordum cvbi gelmedi olabilir firsat bulup yazamayabilir
Soruna gelince ben pisirmiyorum kizim kucuk yiyemez esimde arasi pek yok o yuzden cok yapmam pasta borek.ben canim bu tarz sey isterse kahvaltida ekmek yerine yiyorum hava karsrmasina yakin eline bile alma bence.aksam yemeginde sebze 6 7 kasik ye ekmekle ye pilav vs yoksa hatta . Kurubaklagillerde kurufasulye de k. Hidrat var Digerleri hakkinda net bi bilgin yok haftada 2 kez baklagil tuketmek gerekmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…