Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

sahraya özel menüm geliyorr:)))))))))))))))

sabah 2 dlm çav peynir sucuklu yımırta domates salatalık bal çay

ara 3 kuru kayısı 3 ceviz

öglen patetes yemegi dereotlu cacık

ara 5 birerdem:)

akaşm semizotu dünden kalan yogurt

nesface şekersizz 2 kakolu biskivi:)

[sporlarımı yazımmbirdee sahracıga özellllllllllllll :)

yoldşaımm :KK16:

6 km yürüdüm

100 bek çalşıtırma

168 bisiklet

20 adet merdiven

ev temizliği üsütnee :KK37::KK37: kalça kaslarım agrıyorr yafff:KK52:

şimdii featlar

benle feat sahra

yoldşaım feat semih

jojopla feat ösge

zuzumlada busee olsun yada çıtırıcık):):KK52::KK52::KK52:

Sabah 2 beyaz 1lokmabalyag1yağda yumurta 1kkpeunir ve helvaAra:2findik 5beyaz leblebi 5 adet cips. Öğleyarim tabak susuz nohut 1tabak salata. Arabitkicayim elma 2findik 5leblebi aksam yarım tabak nohut 1tabsk salata 1kasik yoğurt. Fırçaladim dişimi su icicem biberiyede iceyim melis hayrına. Ama hakketen ekmek yemeyincedoymuyor insan yaa yedim karnım açtı aksam yaaaa offff

Sabahlari bir dilim ye bari gucten dusersin oylede cips mips yeme bi haftacik sabret

evett bu akşamki menüm kızlar..
sabah yemekten önce 2 bardak ılık su. 1 dilim ekmek. 2 bardak yarım kesme şekerli çay. peynir zeytin. bi adet ıspanaklı börek.
öğlen dışardaydım tost ayran yedim bi bardak tek şekerli çay içtim:) :KK43:
akşam bir tabak çorba. bir dilim ekmekle ot yemeği yedim 6 7 kaşık yoğurt ve 1 çatal ucu pilav. akşamda yeşil çay ve su ile kapatıcam geceyiii..
zaten yazrın sınav var ölücem heycandan bişi de istemiyo cnmm :KK43:(((((((((((( :KK14::KK14::KK43::2:

Ayy canim ya basarilar ins iyi gecer sinavin menunde guzel yarin sabahtan cikolata falan ye enerji versin az yeme sakin sinava konsantre olamazsin hadi basarilar tekrar:KK34:

Guzel menu afiyet oldun yaris insani baya bi hirslandiriyo:KK1:

menün gayet güzelmiş:) :KK9: ama yoğurt az değil mi 1 kaşık falan. özellikle mi az yiyosun yani fazlası zararlı mı oluyo ??
ekmeksiz haklısın gerçekten insan doymuyor. çavdar da olsa bi dilim ye bence o kadar da eziyet etme kendine :))
sabah yediği beyaz ekmeği görmedinizmi yaww

patatesi nol yiyeydin kalorisi yok onunnn:KK53:

Sabahlari bir dilim ye bari gucten dusersin oylede cips mips yeme bi haftacik sabret
sabah yedim ay beyaz ekmek ama cips yemeeydim iyidi neyse melisimde patates yemeği yemişş:KK9::KK47:

evett cnm bakalım galip kim olcakkkk bu haftaa :))) çok sabırsızlandım bakkk:KK34:
tanikinee bennnnn:KK36:

Guzel menu afiyet oldun yaris insani baya bi hirslandiriyo:KK1:

sabah yediği beyaz ekmeği görmedinizmi yawwpatatesi nol yiyeydin kalorisi yok onunnn:KK53:

sabah yedim ay beyaz ekmek ama cips yemeeydim iyidi neyse melisimde patates yemeği yemişş:KK9::KK47:

tanikinee bennnnn:KK36:

ama sen benimm sporlarımı gördünmüü yaaaaaaaaaaa :KK23::KK23::KK23:

ben diyenler hep sımnıfta kalıyorr :))):KK52:

ebruli jojob teşekkürler yorumlar için.jojob nerelisin.batırık bızde yaparız da.
benımbugun menum
sabah 1 kk peynir, 3 zeytin, domates ,1dilim çavdar ekmeği,patatesli yumurta
ara 5 etiform +1 kase yoğurt
ara 3 kuru kayısı
akşam balık ,salata, 1 kase çorba(küçük),1 dilimçavdar
öğle ev temizliği yapıbnca yemek yiyemedim.
en az 10 bardak su

spor olarak 30 dk koşu bandında yürüdüm 200 cal yaktım.evet yorumları beklıyorum

ebruli jojob teşekkürler yorumlar için.jojob nerelisin.batırık bızde yaparız da.
benımbugun menum
ara 3 kuru kayısı
en az 10 bardak su

spor olarak 30 dk koşu bandında yürüdüm 200 cal yaktım.evet yorumları beklıyorum

Menünu cok begendim tebrikler:KK9:Baslangic icin cok iyi. Haftsnin 4 gunu spor ysparsan daha sıkılasrsin ve daha kolay kilo verirsin.mesela hergun form yemene gerek yok onun yerine meyve + yogurt daha iyi suyuda 3 lt altina inme deri
15 bardak yani bak gor hazirana nasi oluyon arada oglen kacamak yap strese girmeden ver kilolari

Benim yerime de ye:KK5: persembe kocisin d.gunu ama ben yiyemiycem hep jojopun yuzunden.
Nice nice 5 yillara daha saglikla mutlulukla cocuklarinla ins.
Aaaaa tatlım eşinin doğumgünü her gün mü oluyoo?ye tabi ki de benden sana izin..:KK51:Perşembe falan deme ye canim benim esın küser falan ben bu sorumluluğu alama:KK53::KK28:
osge1989, jojop ve ebruli1820 cevaplarınız için teşekkür ederim, haklısınız kilonun coğunu aburcuburdan özelliklede tatlı yemekten aldım dayanamıyorum tatlıya, canım tatlı isteyincede büsküvilere goflet, çikolata ne bulursam löpletiyorum, yada işte gndüz kızım durmazsa yemek yapamıyom o zamanlar ekmek arası bir iki derken baktım iyice şimamladım , aynada kendime bile bakmıuorum o kadar kötü oldum ben normalde 57-58 kiloydum hamile kalmadan sirayayı bıraktım hamile kaldığımda 63;5 tum doğuma gittiğimde 75,5 yani toplamda 12 kilo almıştım. doğumdan eve gelince 70 kiloydum 1 ay ne kilo aldım neden verdim 2.ay 3 kilo aldım 4 5 kilo aldım ve öylece duruyorum şuan 77,5 kiloyum ve şu aburcubur tutkum yüzüneden bide acaba süt azalırmı falan bu gün yarın derken bir türlü diyete başlıyamadım, sanırım daha fazla ertelememeliyim
Ben de 79 la başladım canım şimdi 65 im..daha 5.5 ay akan oldu..Ramazan bayramından beri..yavaş verdim ama emzirdim de..

[sporlarımı yazımmbirdee sahracıga özellllllllllllll :)

yoldşaımm :KK16:

6 km yürüdüm

100 bek çalşıtırma

168 bisiklet

20 adet merdiven

ev temizliği üsütnee :KK37::KK37: kalça kaslarım agrıyorr yafff:KK52:
Tatlım ben buraya ilk başladığımda çıtır sana fırçayı kayıp duruyordu..şimdi menülerin ve sporun harika gercekten..tebrik ediyorum..:KK9::KK9:Ben spor yapamiyorum:44:
benımbugun menum
ara 3 kuru kayısı
en az 10 bardak su

konyaliyim. Sekerim sen nerelisin? Aha sehraaaa bak deşifre oluyorum:KK52:

45 dk da yürüdüm ama temposuz..dışlarda islerim vardı..sporsa spor..yazayım da icimde kalmasın..aksam da yoğurt yerine 1 fincan süt ictim ..

Zaten kussede hakli yaa sali carsamba olsa yerdim persembeye az yiyerek dengelerdim persembe disari cikariz nasip olursa ki 6.5 gibide yemek yiyemem 8i bulur :KK5: off bakcsm bi caresine artik az yirim bende. Sabahtan beri ev isiydi yemekti kizimin pesinde kosturmakti bide az yedim cookkk yorgunum ve acim sen de acsin dimi jojop

Cumalari ben kendimi hic odullendirmedim ama bu cuma fena ödullendircem kendimi:KK53:Sizler iyi kotu gundu misafirdi borek pasta yiyonuz benim neyim eksikkkk kuru kuru biskuvi yiyom:KK1: gell cuma gell gell:KK56:

uyuazsam bişey yicem allah rahatlık ve tokluk virsin kıslar iki raip nurda göslerine uyku girmeiş jojopp osgeee zıbarın artık:KK51::KK24:

Ben pek ac değilim hem annemdeydik is güç yapmadım yorulmadım hem kızıma bakmada yardımcı oldular..hem de pek az yedim sayılmaz.sadece erken kapattım.benim de burcuma için hain planlarım var:26:Burnuma koktu resmen bişeyler..cuma gelsin söylerim..şimdi canı çekebilir insanciklarin herkes de yarışma halinde..ama sen cok yorulmuşsan sana deyim de sen ye:KK34::KK33:Şutu de sade ictim canım benim:KK16:

Kız düzgün yaz su yazıları sehraaa doktor musun nesin..raip ne Nur ne..kim onlar..hic birey anlamadim

X