- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #2.381
Kahvaltını az buldum canım.Pilavı öglen yemen güzel çünkü bende bugün öglende yedimaç karnına 1 bardak su ve türk kahvesi
kahvaltıda 1 rafan yumurta 4 zeytin 1 kk helva çay
ara yeşilçay
öğle 2 yemekm kaşığı pilav yoğurt ve 2 parça tavuk
ara 3 küçük kandil simidi
akşam yemekte daha yemedim ama balk otu var ve yoğurt yerim şinmdi balık otu ne diyceksiniz bi çeşit ot ıspanak gibi ama yaprajkları sert önce haşlanıyo sonra suyu sklp saağonla kavrulup yumurta krlıyo öyle bişey işte
Öncelşkle Allah kabul etsina arkadaşım.Darısı hepimizin başına.Menün güzel ama şu akşamki şey sanki kalorili bişey gibime geldi:44:Yarışınızda hayırlı olsun.Hakeden kazansınValla bugun ilginc bi menu oldu,,yaris ogleden sonra belli oldu..bugun cok yedim amaaaaaa osgeye inat 17.00 dannsonra bisey yemiyorum yemeyecegim..bir tek bugun yogurt yemedim aksam yogurt yiceemmm
Sabah..09.30..1 simit, 1 yumurta, peynir, 3 4 banim kaymak recel( sabah yoktu yaris ama..)
Ara.12.00...1 elma, 5 fistik
Oglen..13.00..1 kase sutlu corba
Ara..15.30..2 ceviz
Aksam 17.00.. BatirikkkBu nediyceksiniz..valla kisir gibi koftelik bulgurla yapiliyor ama yagsiz ama cevizli..corba gibi yapiyoruz oyle de yedim..kisir gibi de yedim birazzz..valla yarisa girdim diye yemeyecek degildim ayda yilda ne zamandir yememistim..aksam sadece yogurt
Catla da patla osgeeeee...beni izlemeye devam et cannniiimmm..
Suyumu da ictim..aksam gene ozgeye inat leslie yapabilirim evde..ne zamandir yapmadim..bide soylenmez ama namaza basladim Allah kabul ederse o da bana spor gibi geliyor ne ham vucudum varmis yafff..her yanim agriyorr...
Menümü Jojop'a İthaf Ediyorum
Sbah ac karnina 2 bardak ılık su
Sabah10.30
1 dilim cavdar
1 haslanmis yumurta
4 zeytin
Kk peynir
Maydanoz, Yeşilçay
Ara 13.00
Nescafe 3 yulaflı 1 bitter
Ara 15.30
Yogurt
Yarım armut
Ara17.00
6 badem
Aksam18.30
Birazdan yicem
1 tabak semizotu yemegi
Kozlenmus biber yogurtlu
Yogurt
Sonra yesilcay 1 bitter
Su:3 lt
ebru halları neyle hangi bezle siliyosun
Shraaaa kendine bir rakibe bulamadın mı halaKimse senle yarışmak istemiyor galiba Haftaya senle yarışsam mı acep:44: Ama seni güçlü bulmuyorum pek beni cebetmiyorsun
kız hadi seninle bu hafta beraber yarışalım ne dersin tam dişime göresinnn
Meliss aksamyaz menünü ölcemMeraktannn
kızlar bende dünkü menümü yazmak istiyorum dün giremedm akşam o yüzden şimdi yazıyorum.
sabah 10 gibi: 1 dilim ekmek(hala çavdar alamadım ) yarım kesme şekerli 2 bardak çay. domates peynir 4 5 zeytin
öğlen misafir geldi annemin zoruyla yarım poğaça 2 çatal kek 2 bardak yarım kesme şekerli çay
ara öğün yapamadım neden bende bilmiyorum aklıma gelmedi =)) bi daha olmazz
akşamda yoğurt ve salatayla başladım bi tabak içine yumurta kırılmış mantar yemeği. yine yarım dilim ekmek.
akşam karışık bitki çayı ve su ...
yürüyüş yapamadım o gn hava çok rüzgarlıydı.malesef biraz kötü oldu
Sivi asprin ne ola ki..valla masallah canim cam kapi hali her seyini kendin siliyorsun takip ettigim kadariyla..ben bazen yetisemiiyorumBuaşık deterjanı ve sıvı aspirin döküyorum kaynar suya.Tülle siliyorum canım.
kızlar yarın benim serbest günüm olsunnn çünkü yarın bizim evlili yıl dönümümüzah ah zaman su gibi akıp geçti daha dün evlendik ve şuan 2 çocuklu hanım oldum 5. senemizi de devirdik çok şükür allahıma daha nice 5 yıllar da devircez inşallahh yarın dışardayız ufak bi utlama çocuklarım ve kocişimle:)
kızlar yarın benim serbest günüm olsunnn çünkü yarın bizim evlili yıl dönümümüzah ah zaman su gibi akıp geçti daha dün evlendik ve şuan 2 çocuklu hanım oldum 5. senemizi de devirdik çok şükür allahıma daha nice 5 yıllar da devircez inşallahh yarın dışardayız ufak bi utlama çocuklarım ve kocişimle:)
Sabah 2 beyaz 1lokmabalyag1yağda yumurta 1kkpeunir ve helvaAra:2findik 5beyaz leblebi 5 adet cips. Öğleyarim tabak susuz nohut 1tabak salata. Arabitkicayim elma 2findik 5leblebi aksam yarım tabak nohut 1tabsk salata 1kasik yoğurt. Fırçaladim dişimi su icicem biberiyede iceyim melis hayrına. Ama hakketen ekmek yemeyincedoymuyor insan yaa yedim karnım açtı aksam yaaaa offff
Hadi bakalım kim daha çok vercek kim daha çok iradesine hakim olabilcek regl olmak uzereyim ama olsun yaw hakketen olmam lazımdi dur bakem ne zaman gelcek haber ama olsun insaalah bu hafta sıkı bi prigram yapimmm bakalım beni gecebilcenmiii yarış şimdi basliyorrrrrrrrr
Allah iyiliğinizi vermesinnnn ben jojopu tutuyorumm en büyük jojop başka büyük yok nede olsa meslektaşımı özgeeee çaktırma asıl favorim sensin..kaypaksin sehraa..melisss elindeki ne bakimmmm besibiyerdemi poffffff
Zuzummmmmm yoldaşımmmmm EMİNMİSİNİZSehrayla yarşacaksınız