Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Kahvaltını az buldum canım.Pilavı öglen yemen güzel çünkü bende bugün öglende yedimAkşamda hafif ve saglıklı olmuş.Genel olraka güzel bir menü zuzuuuuum
Öncelşkle Allah kabul etsina arkadaşım.Darısı hepimizin başına.Menün güzel ama şu akşamki şey sanki kalorili bişey gibime geldi:44:Yarışınızda hayırlı olsun.Hakeden kazansın

Yine yorum gerektirmeyen bir menüGazanız mübarek ola canım

Shraaaa kendine bir rakibe bulamadın mı halaKimse senle yarışmak istemiyor galibaHaftaya senle yarışsam mı acep:44:Ama seni güçlü bulmuyorum pek beni cebetmiyorsun

kız hadi seninle bu hafta beraber yarışalım ne dersin tam dişime göresinnn

Aklımda sende varsın ne yalandiyim yaw ac kalcam yenicem hepinizi göstercem size bennnn

kızlar bende dünkü menümü yazmak istiyorum dün giremedm akşam o yüzden şimdi yazıyorum.
sabah 10 gibi: 1 dilim ekmek(hala çavdar alamadım ) yarım kesme şekerli 2 bardak çay. domates peynir 4 5 zeytin
öğlen misafir geldi annemin zoruyla yarım poğaça 2 çatal kek 2 bardak yarım kesme şekerli çay
ara öğün yapamadım neden bende bilmiyorum aklıma gelmedi =)) bi daha olmazz
akşamda yoğurt ve salatayla başladım bi tabak içine yumurta kırılmış mantar yemeği. yine yarım dilim ekmek.
akşam karışık bitki çayı ve su ...
yürüyüş yapamadım o gn hava çok rüzgarlıydı.malesef biraz kötü oldu

Canim menun guzel aslinda sadece gunde 1 ogun meyve ve yogurt oneririm sana onun disinda guzel gidiyosun misfair varken de az yemissin tebrikler ama canin isterse 1 dilim gunduz ye arada cokta yipratma kendini hergun yicek degilsin kek sonucta

o kek bitirdi beni. çayla çok da güzel olurduu :) hamurunu ellerimle çırptım oysa kiiii içime oturdu :) ama olsun zaten hareket etmiyorum evdeyken bari az yiim ddim ama işte bakalım.
bide kızlar benm çok hırs yapmam lazım erkek arkadaşımla iddaya girdik gerçi onun haberi yok:). onunda azcık göbişi var ben veririm kızım sen aynı kalırsın ddi dalga geçti benle(takmaz aslında kilolarımı da maksat beni sinir etmek olsuunn) benm de zayıflayıp "naberr hani aynı kalırdıımm" :) demem lazım :))

kızlar yarın benim serbest günüm olsunnn çünkü yarın bizim evlili yıl dönümümüz ah ah zaman su gibi akıp geçti daha dün evlendik ve şuan 2 çocuklu hanım oldum 5. senemizi de devirdik çok şükür allahıma daha nice 5 yıllar da devircez inşallahh yarın dışardayız ufak bi utlama çocuklarım ve kocişimle:)

ne kadar güzell yaa :) Allah mutluluğunuzu daim etsin inş.eşiniz ve çocuklarınızla daha nice mutlu yıllarra :)))

Buaşık deterjanı ve sıvı aspirin döküyorum kaynar suya.Tülle siliyorum canım.
Sivi asprin ne ola ki..valla masallah canim cam kapi hali her seyini kendin siliyorsun takip ettigim kadariyla..ben bazen yetisemiiyorum

Masallah canim..birlikte cooook uzun yillar gecirin insallah..

Benim yerime de ye persembe kocisin d.gunu ama ben yiyemiycem hep jojopun yuzunden.
Nice nice 5 yillara daha saglikla mutlulukla cocuklarinla ins.

Allah mutluluğunu daim etsin bak ne dicem evlilik yıldönümü bir gün değil haftaboyu devam eder yemeklerden 2porsiyon yaptır paketlet evde yersin haftaicindde döktür börek kek sonrada yarısı ben kazanayimmmmm

osge1989, jojop ve ebruli1820 cevaplarınız için teşekkür ederim, haklısınız kilonun coğunu aburcuburdan özelliklede tatlı yemekten aldım dayanamıyorum tatlıya, canım tatlı isteyincede büsküvilere goflet, çikolata ne bulursam löpletiyorum, yada işte gndüz kızım durmazsa yemek yapamıyom o zamanlar ekmek arası bir iki derken baktım iyice şimamladım , aynada kendime bile bakmıuorum o kadar kötü oldum ben normalde 57-58 kiloydum hamile kalmadan sirayayı bıraktım hamile kaldığımda 63;5 tum doğuma gittiğimde 75,5 yani toplamda 12 kilo almıştım. doğumdan eve gelince 70 kiloydum 1 ay ne kilo aldım neden verdim 2.ay 3 kilo aldım 4 5 kilo aldım ve öylece duruyorum şuan 77,5 kiloyum ve şu aburcubur tutkum yüzüneden bide acaba süt azalırmı falan bu gün yarın derken bir türlü diyete başlıyamadım, sanırım daha fazla ertelememeliyim

Sabah 2 beyaz 1lokmabalyag1yağda yumurta 1kkpeunir ve helvaAra:2findik 5beyaz leblebi 5 adet cips. Öğleyarim tabak susuz nohut 1tabak salata. Arabitkicayim elma 2findik 5leblebi aksam yarım tabak nohut 1tabsk salata 1kasik yoğurt. Fırçaladim dişimi su icicem biberiyede iceyim melis hayrına. Ama hakketen ekmek yemeyincedoymuyor insan yaa yedim karnım açtı aksam yaaaa offff

evett bu akşamki menüm kızlar..
sabah yemekten önce 2 bardak ılık su. 1 dilim ekmek. 2 bardak yarım kesme şekerli çay. peynir zeytin. bi adet ıspanaklı börek.
öğlen dışardaydım tost ayran yedim bi bardak tek şekerli çay içtim:)
akşam bir tabak çorba. bir dilim ekmekle ot yemeği yedim 6 7 kaşık yoğurt ve 1 çatal ucu pilav. akşamda yeşil çay ve su ile kapatıcam geceyiii..
zaten yazrın sınav var ölücem heycandan bişi de istemiyo cnmm (((((((((((( :2:

Son düzenleme:

menün gayet güzelmiş:) ama yoğurt az değil mi 1 kaşık falan. özellikle mi az yiyosun yani fazlası zararlı mı oluyo ??
ekmeksiz haklısın gerçekten insan doymuyor. çavdar da olsa bi dilim ye bence o kadar da eziyet etme kendine :))

Zuzummmmmm yoldaşımmmmm EMİNMİSİNİZSehrayla yarşacaksınız

yolddşaım birr delü başıma sarıldı napalımm artık zindana atcaz bu haftaa onuu:))

sahracıkk geledimm tez yetiştim beklee bneeiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…