Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Haftaya cumaya kadar yarisalimmi takip edelimmi herbiseyimizi hırs yapalimmi inatçı yağları fairyle soğuk suda bile çözüp atalimmi ne dersin

Son düzenleme:

menün iy gibi cnm ama 1 avuç fıdtık çok yaglıı onu yeirne ceviz badem yiyebilirsin

[

gururu duyuyorum seninel yoldaşım aferinnn

aferin semihcim iy gitmisinn

bir saat öncee tekrar 5 biryerde çayımı içtim limon sıktım içinede ama 3 adett biskivi yedimm kaoluu (

ve 1 yeşil elmaaa:44:

Kızlar şuan aynen bu durumdayımYorgunum bitkinim şikayet etmek gibi anlaşılmasın.Çok şükür saglıklı yürüyor daha ne isteyeyim Rabbimdenama derlerdide inanmazdım yürüyünce görürsün sen diye.Spor yapmama inanın gerek yok artık istesemde halim yok inanın.Birde annelik iç güdüsü ya bişi içerse ya düşüp başını bi yere vurursa,bunlar uzayıp gider aklımdaSemihim zuzum iyi günleriinizzzzzz

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık limonlu su.
Sabah:1dl.kızarmış köy ekmegi,kk peynri,1 domates,2 zeytin,2 muffin,ıhlamur.
Ara türk kahvesi,yarım muz.
Ögle:1 tas tarhana,1 kepçe yeşil mercimek,4 kaşık yogurt,1 dl.ekmek.
Ara:2 bardak çay,1 dl.kek(misafirlkteyim)
Akşam:1 kepçe nohut,4 kaşık pilav,kıvırcık salatası,1 kase yogurt.(ekmek yok)
Ara:1 avuç kuruyemiş,1 ekşi elma.

Sporgluşun peşinde yürümece
100 mekik
150 ip atlama

Su:4lt.

Acıktıkça su içiyorum.Ama sütüm azaldı gibi gidip kk helva atayım agzıma.Gce ogluş emdikçe habire su içiyrm.

Kpanışi ben yapmışım açılışıda ben yapayım bariKızlar tvde az önce zayıflama ile ilgili bilgiler veriliyordu ama sonuna yetiştim1 avuç kuruyemiş(badem fındık fıstık..)1 hamburger menüye(patates ve kola)bedelmişAma akşam ben yemiştimBadem degil sarı veya beyaz leblebi yiyin dedi.Canınız çok tatlı isterse günde 7 hurma serbest dedi.Ve özgecim haftada 2 gün yani 2 kkere 1 kk büyüklügünde çikolata serbest dedi.Şimdi beslenme uzmanı çıktı kızlar TNT de izleyin.

Hadi bakalım kim daha çok vercek kim daha çok iradesine hakim olabilcek regl olmak uzereyim ama olsun yaw hakketen olmam lazımdi dur bakem ne zaman gelcek haber ama olsun insaalah bu hafta sıkı bi prigram yapimmm bakalım beni gecebilcenmiii yarış şimdi basliyorrrrrrrrr

Son düzenleme:
Napiiinizz gencler?anam ben dunku menumu falan yazmiorum cuma diye cozuttum..yok mu benlen yariscek ola..ben de rakibe ariyorum bu hafta hirsliyimm..

Napiiinizz gencler?anam ben dunku menumu falan yazmiorum cuma diye cozuttum..yok mu benlen yariscek ola..ben de rakibe ariyorum bu hafta hirsliyimm..

Bende diyodum jojoplami yarissam diye ikimizde az vermeye basladik ya heyecanlı olur hem nedersin?

Dedigin gibi kuruyemis olmamis bende duymustum doktorum programina cikmisti taylan kumeli kuruyemisin hepsini ayni anda yemek kilo aldirir tek tek yiyin demisti gunde 6 bademi gecmicen en fazla 10 findik yicen bende o yuzden sayiyla yiyorum ayni gunde yemiyorum hepsini.onun disinda guzel pilavi bosver bu hafta yeme

Bende diyodum jojoplami yarissam diye ikimizde az vermeye basladik ya heyecanlı olur hem nedersin?

AnaaaaammmHadi bakali heyecanlandimKazamiz mubarek olsun..su saate kadar ufak bi kacamak agzima 3 fistik atmistim hemen kendime ceki duzen veriyorumAnnemdeyim gerci ..ama hirsliyim azimliyim hadi bakalim..ikimizde az veriyoruz..ikimizde emziriyoruz kizimi saat basi emziriyim de artik kalori yakayim

Hadi ya ben de hep karisik kuruyemis yiyordum tek tek yiyim rakibimin de herseyden haberi varOzge sen gurbette misin?akraba es dost var mi? Yoksa kilovermek konusunda sanslisin ya ben ha bire geziyorum ebru gibi degisik yemek corek yok ama yiyoruz bizde gun gezme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…