- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #2.361
AnaaaaammmHadi bakali heyecanlandim Kazamiz mubarek olsun..su saate kadar ufak bi kacamak agzima 3 fistik atmistim hemen kendime ceki duzen veriyorum Annemdeyim gerci ..ama hirsliyim azimliyim hadi bakalim..ikimizde az veriyoruz..ikimizde emziriyoruz kizimi saat basi emziriyim de artik kalori yakayim
merhaba kızlar.sizinpaylaşımlarınız çok güzel.sayfalarda baya ilerlemiş.yarışıyorsunuz kılolarınız kaç?bende dunden itibaren başladım.menülerimi yazarım 2 günü birden bugün.
Merhaba canim, Cuma bildirimlerinde kilolarimiz yaziyo sende suanki kilonu hedef kilonu yasini yaz menulrini yorumlar fikir veririz
merhaba arkadaşlar, diyetinizde başarılar dilyyeyim önce
sanırım aranızda emzirenler var, benim bebeğimde 7 aylık ve ben doğumdan sonra çok kilo aldım sütün olsun sütün olsun diye diye tabi bide tiroidim çalışmamaya başlamış ondan dolayıda kilo artışı fazla olmuş neyse şimdi troidi dengelemek için ilaç alıyorum bir aydır kilo alımım durdu ama ben bunlarıda vermek istiyorum, ama ya sütüm azalırsa kalitesi bozulursa deyip erteliyorum, diyet yapan arkadaşlar ne önerirsiniz yani süt azalıyormu biraz daha erteliyeyim mi yoksa , başlayayım mı bir fikir verirseniz sevinirim
Kizzzz sehraaa...valla sen de az degilsin haaaAllah iyiliğinizi vermesinnnn ben jojopu tutuyorumm en büyük jojop başka büyük yok nede olsa meslektaşımı özgeeee çaktırma asıl favorim sensin..kaypaksin sehraa..melisss elindeki ne bakimmmm besibiyerdemi poffffff
sanırım aranızda emzirenler var, benim bebeğimde 7 aylık ve ben doğumdan sonra çok kilo aldım sütün olsun sütün olsun diye diye tabi bide tiroidim çalışmamaya başlamış ondan dolayıda kilo artışı fazla olmuş neyse şimdi troidi dengelemek için ilaç alıyorum bir aydır kilo alımım durdu ama ben bunlarıda vermek istiyorum, ama ya sütüm azalırsa kalitesi bozulursa deyip erteliyorum, diyet yapan arkadaşlar ne önerirsiniz yani süt azalıyormu biraz daha erteliyeyim mi yoksa , başlayayım mı bir fikir verirseniz sevinirim
Valla bugun ilginc bi menu oldu,,yaris ogleden sonra belli oldu..bugun cok yedim amaaaaaa osgeye inat 17.00 dannsonra bisey yemiyorum yemeyecegim..bir tek bugun yogurt yemedim aksam yogurt yiceemmm
Sabah..09.30..1 simit, 1 yumurta, peynir, 3 4 banim kaymak recel( sabah yoktu yaris ama..)
Ara.12.00...1 elma, 5 fistik
Oglen..13.00..1 kase sutlu corba
Ara..15.30..2 ceviz
Aksam 17.00.. BatirikkkBu nediyceksiniz..valla kisir gibi koftelik bulgurla yapiliyor ama yagsiz ama cevizli..corba gibi yapiyoruz oyle de yedim..kisir gibi de yedim birazzz..valla yarisa girdim diye yemeyecek degildim ayda yilda ne zamandir yememistim..aksam sadece yogurt
Catla da patla osgeeeee...beni izlemeye devam et cannniiimmm..
Suyumu da ictim..aksam gene ozgeye inat leslie yapabilirim evde..ne zamandir yapmadim..bide soylenmez ama namaza basladim Allah kabul ederse o da bana spor gibi geliyor ne ham vucudum varmis yafff..her yanim agriyorr...
Aramıza hoşgeldin canım.Geçen hafta yarıştık ve bu haftada devam ediyoruz.Güzelde oldu bence hırs yaptıkmerhaba kızlar.sizinpaylaşımlarınız çok güzel.sayfalarda baya ilerlemiş.yarışıyorsunuz kılolarınız kaç?bende dunden itibaren başladım.menülerimi yazarım 2 günü birden bugün.