Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

butun sartlar esit hadi bakalim cuma gunu gorusuruz fistigi da ye ondan bisi olmaz bol bol yeee

merhaba kızlar.sizinpaylaşımlarınız çok güzel.sayfalarda baya ilerlemiş.yarışıyorsunuz kılolarınız kaç?bende dunden itibaren başladım.menülerimi yazarım 2 günü birden bugün.

merhaba kızlar.sizinpaylaşımlarınız çok güzel.sayfalarda baya ilerlemiş.yarışıyorsunuz kılolarınız kaç?bende dunden itibaren başladım.menülerimi yazarım 2 günü birden bugün.

Merhaba canim, Cuma bildirimlerinde kilolarimiz yaziyo sende suanki kilonu hedef kilonu yasini yaz menulrini yorumlar fikir veririz

He he fistik yiyorum tadi da harika..sen de ye bence mesela simdi soyle koca bi paket cips olsa yanindada kola..nasi guzel gider dimi ozgis..hadi sen al aksam soyle kocanla doya doya film izlerken ye..cocugu da uyut..ohhhhh..nasi canim cekti..ye canim ye

Allah iyiliğinizi vermesinnnn ben jojopu tutuyorumm en büyük jojop başka büyük yok nede olsa meslektaşımı özgeeee çaktırma asıl favorim sensin..kaypaksin sehraa..melisss elindeki ne bakimmmm besibiyerdemi poffffff

merhaba arkadaşlar, diyetinizde başarılar dilyyeyim önce
sanırım aranızda emzirenler var, benim bebeğimde 7 aylık ve ben doğumdan sonra çok kilo aldım sütün olsun sütün olsun diye diye tabi bide tiroidim çalışmamaya başlamış ondan dolayıda kilo artışı fazla olmuş neyse şimdi troidi dengelemek için ilaç alıyorum bir aydır kilo alımım durdu ama ben bunlarıda vermek istiyorum, ama ya sütüm azalırsa kalitesi bozulursa deyip erteliyorum, diyet yapan arkadaşlar ne önerirsiniz yani süt azalıyormu biraz daha erteliyeyim mi yoksa , başlayayım mı bir fikir verirseniz sevinirim

Valla bugun ilginc bi menu oldu,,yaris ogleden sonra belli oldu..bugun cok yedim amaaaaaa osgeye inat 17.00 dannsonra bisey yemiyorum yemeyecegim..bir tek bugun yogurt yemedim aksam yogurt yiceemmm

Sabah..09.30..1 simit, 1 yumurta, peynir, 3 4 banim kaymak recel ( sabah yoktu yaris ama..)

Ara.12.00...1 elma, 5 fistik

Oglen..13.00..1 kase sutlu corba

Ara..15.30..2 ceviz

Aksam 17.00.. BatirikkkBu nediyceksiniz..valla kisir gibi koftelik bulgurla yapiliyor ama yagsiz ama cevizli..corba gibi yapiyoruz oyle de yedim..kisir gibi de yedim birazzz..valla yarisa girdim diye yemeyecek degildim ayda yilda ne zamandir yememistim..aksam sadece yogurt

Catla da patla osgeeeee...beni izlemeye devam et cannniiimmm..

Suyumu da ictim..aksam gene ozgeye inat leslie yapabilirim evde..ne zamandir yapmadim..bide soylenmez ama namaza basladim Allah kabul ederse o da bana spor gibi geliyor ne ham vucudum varmis yafff..her yanim agriyorr...

Mrb tesekkur ederiz.Aslinda ne desem yalan olur bu kisiden kisiye gore degisebir. Bana azalmis gibi geldigi oluyo ama tam da emin olamiyorum.sana tavsiyemse su suyu cok ic 3.5 4 lt en onemlisi bu hem sutun acisindan hemde zayiflama acisindan bu olmazsa olmaz bisi. İkincisi aksam 6-7den sonra bisi yeme acikirsan sut ic ya da yogurt ye.abur cubur tatli vs azalt ekmegi tambugday ya da cavdar ye gunde 4 dilimi gecme meyveni sebzeni yogurdunu ye sıkı bir diyet yapma aslinda diyet yapma bak bunlari yap kendiliginden kilo verirsin sıkılmadan sutunde azalmaz.kalan zor giden 5 6 kiloyuda daha sonra verirsin

aç karnına 1 bardak su ve türk kahvesi
kahvaltıda 1 rafan yumurta 4 zeytin 1 kk helva çay
ara yeşilçay
öğle 2 yemekm kaşığı pilav yoğurt ve 2 parça tavuk
ara 3 küçük kandil simidi
akşam yemekte daha yemedim ama balk otu var ve yoğurt yerim şinmdi balık otu ne diyceksiniz bi çeşit ot ıspanak gibi ama yaprajkları sert önce haşlanıyo sonra suyu sklp saağonla kavrulup yumurta krlıyo öyle bişey işte

Kizzzz sehraaa...valla sen de az degilsin haaa

Valla canim bence az yeyince sut biraz azaliyor..ama menulere bakarsan biz pek de az yemiyoruz..Ama en aza indirgemeye calisiyor abanmiyoruz..en azindan sunu soyleyim..hamur isi, tatli, cips, biskuvi, kola sana sut yapmaz..biz bunlardan uzak durmaya calisiyoruz..ha kacamaklarimiz da olmuyor degil..o da sut olsun diyip obur gun gene sagliklibeslenmeye devam ediyoruz..sen hamileyken fazla aldigindan sadece aburcubur ve hamur isini kessen en azindan azaltsan sadece gezmelerde caninin cektiginden 1 tane yesen veya tatlarina baksan bence bayaa bi kilo verirsin..yerlesmemis kilo kolay gidiyor..ben hamileyken aldigim kiloyu verdim ama eski kiloma gelince takildim kaldim.ben de hamileyken 17 kilo almistim.buradaysan hosgeldin canim

Öncelikle Allah kabul etsin.menu karisik dedigin gibi.bende sana inat 5 yulafli degil 3 yulafli yedim 2 bitter degil 1 bitter yedim
Menumu yaziyorum bende simdik

aa sporumu yazmamşım
ayol spor mpor yapmadım ki daha
neyse yapıcaklarım 100 basen hareketi 300 ip atlama yapıcam allah nasip ederse su 1 litrecik az önce mutfaga su içmeye gittim midem bulandı sular kokuyo resmen sanki ilaçl tadıda değişik musluk suyunun kv mi aradm babam gelirken su alsn diye

Menümü Jojop'a İthaf Ediyorum
Sbah ac karnina 2 bardak ılık su
Sabah10.30
1 dilim cavdar
1 haslanmis yumurta
4 zeytin
Kk peynir
Maydanoz, Yeşilçay
Ara 13.00
Nescafe 3 yulaflı 1 bitter
Ara 15.30
Yogurt
Yarım armut
Ara17.00
6 badem
Aksam18.30
Birazdan yicem
1 tabak semizotu yemegi
Kozlenmus biber yogurtlu
Yogurt
Sonra yesilcay 1 bitter
Su:3 lt

Bittimmmmmmmm.Ogluş uyurken odasının halısını sileyim dedim ve bütün halıları sildimKollarım incelmiştir eminimki

Aramıza hoşgeldin canım.Geçen hafta yarıştık ve bu haftada devam ediyoruz.Güzelde oldu bence hırs yaptıkMenülerini bekliyoruz.

Aramıza katıl derim canım.Çünkü bende ogluş 8 aylıkken diyet degil saglklı beslenmeye başladım burda.Zaten abur cuburlar börekler felan süt yamıyor.Yeşillik,su,günde kk tahin helvası yiyebilirsin.Yemek yemezsen sütün olmaz.Ama yedikçe sütün artar.Çorba,yemek sebze,et çeşitli kahvaltı bunlar serbest zaten.Kokrma sütün azalmaz.Az ama sık yiyceksin zaten.Evlatlarımızın rızkını kızmadan dikkat ediyoruz.Biz emzikliler bzen bunu bahane edip börek tatlı süpürüyorz bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…