- 19 Aralık 2011
- 1.513
- 161
- 39
- Konu Sahibi puccakanka
- #2.341
Haftaya cumaya kadar yarisalimmi takip edelimmi herbiseyimizi hırs yapalimmi inatçı yağları fairyle soğuk suda bile çözüp atalimmi ne dersin
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabah kahvaltm 1 bardak su
4 zeytin domates salata kk peynir 2 dilim ekmek şekersiz çay
ara 1 bardak nescafe
öğle 1 tabak çorba 1 yemek kaşığbakla 1 dilim ekmek
ara 1 avuç fıstık
akşam haşlama tavuk yarım yemek kaşığı pilav bi kaç kaşık yoğurt salata ve yaz helvası hani şu tahin helvasnın renklisi olan 1kk kadar ondan yedim sütüm olsun sanki bu aralar azaldı gibi
su 1 litre bile olmadı kzlar çünküçarşıdaydım ve çok lavabo ihtiyacm oluyo da ondan
spor 2.5 saat yürüyüş 100 basen hareketi ip ne kadar atlarım bilmiyorum 300 yaparım herhalde şuan musait değilim yavrucağızm kucağmda emişiyoruz
Haftaya cumaya kadar yarisalimmi takip edelimmi herbiseyimizi hırs yapalimmi inatçı yağları fairyle soğuk suda bile çözüp atalimmi ne dersin
Hedefe 1 kilom kaldı.Ama hiç 56 gibi durmuyorum.Çkünkü sıkılaşmam lazım.Ogluşu bacaklarımda sallarken zaten ince olan bacaklarım daha da incelti.Pantolonlarım çok bollaştı şalvar gibi.Ama üst(göbek,kol,omuz)için daha çok onlara yönelk hareketler yapıcam.
kilo bildirimi: başlangıç 71.5
geçen hafta:68.4
bu hafta:67.5
gelen:
giden:900
toplamda verilen:4 kilo
az yemekle zayıflanmaz diyenlerede örnek olsun bütün hafta boyunca pastada yedim çikolatada yedim ama ekmek hiç yemedim ve onları yediğim zaman yemek ya az yedim yada hiç yemedim
[
gururu duyuyorum seninel yoldaşım aferinnn
Saol yoldaşım bende seninleSende 800 vermisin tebrikler
Napiiinizz gencler?anam ben dunku menumu falan yazmiorum cuma diye cozuttum..yok mu benlen yariscek ola..ben de rakibe ariyorum bu hafta hirsliyimm..
Kızlar şuan aynen bu durumdayımYorgunum bitkinim şikayet etmek gibi anlaşılmasın.Çok şükür saglıklı yürüyor daha ne isteyeyim Rabbimdenama derlerdide inanmazdım yürüyünce görürsün sen diye.Spor yapmama inanın gerek yok artık istesemde halim yok inanın.Birde annelik iç güdüsü ya bişi içerse ya düşüp başını bi yere vurursa,bunlar uzayıp gider aklımdaSemihim zuzum iyi günleriinizzzzzz
BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık limonlu su.
Sabah:1dl.kızarmış köy ekmegi,kk peynri,1 domates,2 zeytin,2 muffin,ıhlamur.
Ara türk kahvesi,yarım muz.
Ögle:1 tas tarhana,1 kepçe yeşil mercimek,4 kaşık yogurt,1 dl.ekmek.
Ara:2 bardak çay,1 dl.kek(misafirlkteyim)
Akşam:1 kepçe nohut,4 kaşık pilav,kıvırcık salatası,1 kase yogurt.(ekmek yok)
Ara:1 avuç kuruyemiş,1 ekşi elma.
Sporgluşun peşinde yürümece
100 mekik
150 ip atlama
Su:4lt.
Acıktıkça su içiyorum.Ama sütüm azaldı gibi gidip kk helva atayım agzıma.Gce ogluş emdikçe habire su içiyrm.
Bende diyodum jojoplami yarissam diye ikimizde az vermeye basladik ya heyecanlı olur hem nedersin?