Geçen ay kıyafet aldım o siteden 2 tanesinin dikişlerinde sökük vardı bi tanesi ilk giymede cart diye yırtıldıbi daha hayatta bişey almam o siteden bu kadarmı kalitesizlik olur.
canınız sıkılıyor sanırım.Yıllardır alışveriş yaparım, bi karışıklık olmuş olması sitenin kötü yada hep böyle yapmış olduğu anlamına gelmez. İadeyi sorgusuz sualsiz alıyolar.
Bi sonraki indirim çekinizle yaptığınız alışverişinizde de çok güzel gönderdiler ellerine sağlık diye konu açarsınız artık
trendyol markafoni vs. gibi alışveriş siteleriyle işim gereği çalışıyoruz. trendyol sadece aracı firma ürünü size temin edenler tedarikçi firmalardır. bir kampanya açılır ürünlerin siparişi firmaya iletilir. firma ürünleri belli bir süre zarfında trendyola vermek durumundadır. trendyol kodu okutur siparişleri gönderir. onlarca sipariş vs. var tek tek ürünler siparişteki görsellerle karşılaştırılmaz. yani burada sıkıntı almış olduğunuz markanın sıkıntısıdır. belli ki istediğiniz ürünler bitmiş yerine aynı kodu vurarak bu ürünler gönderilmiş. çünkü ürünleri temin edemezse trendyol ceza kesiyor tedarikçilere. siz trendyoldan değil de bir daha o markadan alışverin yapmayın.
iade ediyorum zaten..
Şikayetvar.com sitesi resmi bir site ve orada bu konuyla ilgili bir çok şikayet bulabilirsiniz. Tabi ki iade işlemlerinde sıkıntı yaşatmıyor olabilirler. Ama bu, bunun doğru bir alışveriş olduğunu göstermez. Yani üst üste iki karışıklık yapıp, sonra da paralarını geri iade edebilmeleri onları güvenilir yapmaz ki. Çünkü para iadesi yapmak bu tür sitelerde zaten şart. Yani bunu yapıyorlar diye bu onların işlerini titiz yaptıkları anlamına gelmez. Bu şekilde devam ederlerse de çok müşteri kaybederler..Ee onlarda iade alacaklar zaten. Buraya gelip konu açmanızı çok saçma buldum. Böyle karışıklıklar olur normaldir. Önemli olan çözmeye niyetleri olup olmadığı. Ben trendyoldan defalarca alışveriş yaptım hiç iade sorunu yaşamadım. Kargo parası da dahil iade alacaksınız. İnsanların milyon dolarlık yatırımlarını emeklerini böyle çözümü olan basit hatalarla orada burada yemeye çalışmanız kötü niyet bence. Yani sanki iade almıyorlar gibi madur olmuşsunuz gibi saçma sapan bir konu
sikayet var'i ben de cok kullanirim =) bazi firmalar geri donus yapiyor, bazilari yapmiyor ama en azindan bir sey almadan orayi kontrol etmek iyi oluyor acaba fazla sikayet almis mi bu urun veya firma diyeŞikayetvar.com sitesi resmi bir site ve orada bu konuyla ilgili bir çok şikayet bulabilirsiniz. Tabi ki iade işlemlerinde sıkıntı yaşatmıyor olabilirler. Ama bu, bunun doğru bir alışveriş olduğunu göstermez. Yani üst üste iki karışıklık yapıp, sonra da paralarını geri iade edebilmeleri onları güvenilir yapmaz ki. Çünkü para iadesi yapmak bu tür sitelerde zaten şart. Yani bunu yapıyorlar diye bu onların işlerini titiz yaptıkları anlamına gelmez. Bu şekilde devam ederlerse de çok müşteri kaybederler..
Evet güvenilirlik bakımından çok yararlı bir site :) ama birçok firmanın işine gelmedi orası ayrı :) ekmek kapısı bölümüne sonuna kadar katılıyorum ama, ekmeğin içinde böcek olursa ya da ekmek yerine salatalık gönderirlerse bende buraya konu açabilirim yani :))) o yüzden konu sahibine kızamıyorumsikayet var'i ben de cok kullanirim =) bazi firmalar geri donus yapiyor, bazilari yapmiyor ama en azindan bir sey almadan orayi kontrol etmek iyi oluyor acaba fazla sikayet almis mi bu urun veya firma diye
sen saçma bulabilirsin.Ee onlarda iade alacaklar zaten. Buraya gelip konu açmanızı çok saçma buldum. Böyle karışıklıklar olur normaldir. Önemli olan çözmeye niyetleri olup olmadığı. Ben trendyoldan defalarca alışveriş yaptım hiç iade sorunu yaşamadım. Kargo parası da dahil iade alacaksınız. İnsanların milyon dolarlık yatırımlarını emeklerini böyle çözümü olan basit hatalarla orada burada yemeye çalışmanız kötü niyet bence. Yani sanki iade almıyorlar gibi madur olmuşsunuz gibi saçma sapan bir konu
teşekkür ederim.Evet güvenilirlik bakımından çok yararlı bir site :) ama birçok firmanın işine gelmedi orası ayrı :) ekmek kapısı bölümüne sonuna kadar katılıyorum ama, ekmeğin içinde böcek olursa ya da ekmek yerine salatalık gönderirlerse bende buraya konu açabilirim yani :))) o yüzden konu sahibine kızamıyorum
kesinlikle ve yanlışlık olmadığı ortaya çıktı..Yok artık bari yolladıkları sizin siparişinize azcık benzeseymiş. Ben olsam arar ciddi ağır konuşurdum.
ben de kizmiyorum cunku bir anda butun halkimiz bu konu acildi diye trendyoldan alisveris yapmayi birakmaz ama belki firma kendisine daha fazla çekiduzen verir. Zaten insanlar sikayetvar'a baksa alisveristen sogur =)) her malin cesit cesit arizasi cikabiliyor sonucta =) ama firmalarin hizmet kalitesini arttirmasi ve genel anlamda hepsi icin konusuyorum, musteriyi saf yerine koymamayi ogrenmesi iyi olur.Evet güvenilirlik bakımından çok yararlı bir site :) ama birçok firmanın işine gelmedi orası ayrı :) ekmek kapısı bölümüne sonuna kadar katılıyorum ama, ekmeğin içinde böcek olursa ya da ekmek yerine salatalık gönderirlerse bende buraya konu açabilirim yani :))) o yüzden konu sahibine kızamıyorum
Evett aynen katılıyorum :)ben de kizmiyorum cunku bir anda butun halkimiz bu konu acildi diye trendyoldan alisveris yapmayi birakmaz ama belki firma kendisine daha fazla çekiduzen verir. Zaten insanlar sikayetvar'a baksa alisveristen sogur =)) her malin cesit cesit arizasi cikabiliyor sonucta =) ama firmalarin hizmet kalitesini arttirmasi ve genel anlamda hepsi icin konusuyorum, musteriyi saf yerine koymamayi ogrenmesi iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?