trendyolun mükemmel siparişleri

Geçen ay kıyafet aldım o siteden 2 tanesinin dikişlerinde sökük vardı bi tanesi ilk giymede cart diye yırtıldı bi daha hayatta bişey almam o siteden bu kadarmı kalitesizlik olur.

site bir şey satmıyor ki, sitedeki butiklerden alışveriş yapıyosunuz. o butikten bi daha alışveriş yapmazsınız olur biter ancak çok kaliteli butikleri de var. üstelik mango/ipekyol/penti gibi bi çok firmanın ürünleri de mevcut.

Ben internet alisverislerimi hepsiburada ya da n11.com dan yapiyorum. Hicbir sorun yasamadim. Eger urun ellerinde yoksa mesaj yoluyla bildiriliyor, aynı ürünü başka bir satıcıdan alabiliyorsun. Seçenek çok fazla. Bu gibi büyük firmalar için isim yapmak çok önemli. Habire birbirleriyle yarışıyorlar :) o yüzden sorun yaşamıyorsunuz. Ama trendyol bana aynı güveni vermiyor

canınız sıkılıyor sanırım.
İster konu açarım ister açmam yani.

B bikahve95 arkadaş güzel açıklama yapmış

Ben de gelinlik sipariş verdim görseldekinin aynısıydı ama kumaşı dikişi kalitesizdi. Sökük yerleri vardı. İade ettim üç gün içinde param geri yattı

iade ediyorum zaten..

Ee onlarda iade alacaklar zaten. Buraya gelip konu açmanızı çok saçma buldum. Böyle karışıklıklar olur normaldir. Önemli olan çözmeye niyetleri olup olmadığı. Ben trendyoldan defalarca alışveriş yaptım hiç iade sorunu yaşamadım. Kargo parası da dahil iade alacaksınız. İnsanların milyon dolarlık yatırımlarını emeklerini böyle çözümü olan basit hatalarla orada burada yemeye çalışmanız kötü niyet bence. Yani sanki iade almıyorlar gibi madur olmuşsunuz gibi saçma sapan bir konu

Şikayetvar.com sitesi resmi bir site ve orada bu konuyla ilgili bir çok şikayet bulabilirsiniz. Tabi ki iade işlemlerinde sıkıntı yaşatmıyor olabilirler. Ama bu, bunun doğru bir alışveriş olduğunu göstermez. Yani üst üste iki karışıklık yapıp, sonra da paralarını geri iade edebilmeleri onları güvenilir yapmaz ki. Çünkü para iadesi yapmak bu tür sitelerde zaten şart. Yani bunu yapıyorlar diye bu onların işlerini titiz yaptıkları anlamına gelmez. Bu şekilde devam ederlerse de çok müşteri kaybederler..

Bana da olmustu bir siteden
tovbe ettim resmen. Oval yerine dikdortgen tabak gondermislerdi. Bu internet alisverislerinde al birini vur otekine bence hepsi ayni

sikayet var'i ben de cok kullanirim =) bazi firmalar geri donus yapiyor, bazilari yapmiyor ama en azindan bir sey almadan orayi kontrol etmek iyi oluyor acaba fazla sikayet almis mi bu urun veya firma diye

Canım ben sürekli trendyoldan alışveriş yapan bir insanım muhtemelen siparişler karışmıştır iade edin iadede zaten kargo parası ödemezsin ellerine ulaştıgı tarihten 3 5 gün sonra da paranı iade ederler

Yok artık bari yolladıkları sizin siparişinize azcık benzeseymiş. Ben olsam arar ciddi ağır konuşurdum.

sikayet var'i ben de cok kullanirim =) bazi firmalar geri donus yapiyor, bazilari yapmiyor ama en azindan bir sey almadan orayi kontrol etmek iyi oluyor acaba fazla sikayet almis mi bu urun veya firma diye
Evet güvenilirlik bakımından çok yararlı bir site :) ama birçok firmanın işine gelmedi orası ayrı :) ekmek kapısı bölümüne sonuna kadar katılıyorum ama, ekmeğin içinde böcek olursa ya da ekmek yerine salatalık gönderirlerse bende buraya konu açabilirim yani :))) o yüzden konu sahibine kızamıyorum

sen saçma bulabilirsin.
ben burda istediğim konuyu açabilirim. Rahatsız olduysan okuma geç.
Sana göre basit bir hata ama bana göre MİLYON DOLARLIK YATIRIM VE EMEKLERİ OLAN KALİTELİ GÖRÜNEN ŞİRKETLER böyle hatalar yapmamalılar.

teşekkür ederim.

ben de kizmiyorum cunku bir anda butun halkimiz bu konu acildi diye trendyoldan alisveris yapmayi birakmaz ama belki firma kendisine daha fazla çekiduzen verir. Zaten insanlar sikayetvar'a baksa alisveristen sogur =)) her malin cesit cesit arizasi cikabiliyor sonucta =) ama firmalarin hizmet kalitesini arttirmasi ve genel anlamda hepsi icin konusuyorum, musteriyi saf yerine koymamayi ogrenmesi iyi olur.

Evett aynen katılıyorum :)

Arkadaslarla kazak siparis vermistik hayatinizda boyle kazak goremezsiniz.. Kalip vs. yok cuval gibi birsey geldi

Benimde sık sık çocuk ürünleri aldığım bir site kargoyu tekrar ücretli yaptı. Kargo ücreti + kapıda ödeme ücretiyle birlikte yaklaşık 10 lira tutuyor. Kredi kartı kullanmadığım için kapıda ödemeyle alıyordum hep. Her siparişte 10 lira fazladan ödeyeceğim.

İade edin.Şaşırdım Bende uzun yıllardir alışveriş yaparım çok memnunum ne sorun olursa olsun hemen ilgilenirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…