• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

trendyolun mükemmel siparişleri

Ben trendyol açıldığından beri alışveriş yaparim. Nerdeyse 10 yila yaklaştı 1 kere bile sorun yaşamadım. Ben cok memnunum.
Yaşadığınız da büyük bir sorun degil, iade edin parasini alin. Insanlik hali olabilir sonucta.

ya ben çok alışveriş yaptım sorun çıkmadı ayrıca sorgusuz sualsiz iade edebiliyosunuz neden hemen siteyi tamamen itham ediyorsunuz ki? sanki dolandırdılar. yanlış göndermişler işte

trendyoldan yaptığım her alışverişten çok memnun kaldım ama sizinki baya baya farklı siparişler gelmiş. hemen ilgilenirler, eğer ilgilenmezler ise karalamanızda haklı görürüm ama hemen buraya koşmak bence haksızlık olmuş.

siparişi karıştırmışlar herhalde cidden ne alaka yani bunlar

B bikahve95

Ben belki sitenin açıldığından bu yana alışveriş yapmaktayım.Herkes hata yapabilir.Bu hata 3 kere tekrarlanırsa şikayet etmekte haklısınız fakat ilk kez olan bir şey ise bence anlayış gösterip hemen iade yapmalısınız keza orda iade için gerekli şartlar var.Ve binlerce kişi iade yapıyor.Ben böyle bir olay yaşamadım ki yaşasaydım hayıflanıp trendyolu karalamak yerine tekrar tekrarlamamasını iletir insanlık halini olduğunu söyler iade ederdim.
Ürünlerini kalitesiz buluyorsanız da alışveriş yapmazsınız olur biter.Ben memnunum.Eşim memnun.Çevremde memnun.Neden karalıyorsunuz mailinizi atın tamamdır.Bu yaratmaya çalışılan algı neden?

Iade edin karışıklık olmuş olabilir
Aynı siteden hem mutfak eşyası hemde kıyafet ayakkabı aldım ve hiç sorun yaşamadım birebir aynisi geldi

iade süresi mi geçmişti niye uğraştı ki?
ben yaz başı gibi bir ayakkabı aldım diğer siteler ve mağazasına göre uygundu. bi geldi kutusu bile orjinal değil.. direk gönderdim param iade oldu..

400 liralık bir saatti orijinal su geçirmez diye. İlk haftasında su aldı, kabul etmediler su geçirmiyor o diye iade almadılar. Uğraştı baya.

Siteden kurulduğundan bu yana alışveriş yaparım Elite üyeliğe kadar çıkmışımdır avantajları çok da :)
olabilir bence yanlış ürün göndermişler bence dalga değildir Hemen sorgusuz iade yapabileceğiniz bir yer dolandırmamışlar ki sizi sonuçta

Tamam da size böyle oldu diye hemen tüm siteyi karalamak olmaz bence.. Ben de sipariş veriyorum, gayet de memnunum. Siparişi iade edersiniz olur biter. He iadeyi geri almazlar, ödeme yapmazlar, işte o bir sorundur. Ayrıca iletişim kısmından mail atarsanız çok da ilgililer, hemen dönüş yapıyorlar.

eskiden bütün alışverişimi internetten yapardım,
son dönemde yaptığım tüm alışverişler burnumdan geldi, şu an evidea ile uğraşıyorum mesela,
iyice bozdular ya da bana denk geliyor, ama tövbeler olsun bidaha yüzde 90 indirim olsa almam

eskiden bütün alışverişimi internetten yapardım,
son dönemde yaptığım tüm alışverişler burnumdan geldi, şu an evidea ile uğraşıyorum mesela,
iyice bozdular ya da bana denk geliyor, ama tövbeler olsun bidaha yüzde 90 indirim olsa almam

Evidea ve Evmanya zaten mimli. Siparişler geç geliyor, yanlış geliyor. Alışveriş yapılmasını hiç tavsiye etmiyorum ben. Mağdur olmuşluğum var çünkü.

trendyoldan aradılar.
İademi yapıp hediye çeki vereceklerini belirttiler.

Evidea ve Evmanya zaten mimli. Siparişler geç geliyor, yanlış geliyor. Alışveriş yapılmasını hiç tavsiye etmiyorum ben. Mağdur olmuşluğum var çünkü.

sabahtan beri uğraşıyorum,
en son teşekkürler çok güzel delirttiniz beni diye mail attım :)
en son geçen hafta iptal ettiğim ürünleri göndermişler, teslim almayın, bize geri gelir, para iadesi yapılır diyorlar, bu kadar zor muydu göndermemek, ya da ben 1 ay iptal beklemek zorunda mıyım,
lanet olsun diyip vazgeçsinler diye umuyorlar herhalde ama 1 liramı bile yedirmem :KK53:

Yıllardır alışveriş yaparım, bi karışıklık olmuş olması sitenin kötü yada hep böyle yapmış olduğu anlamına gelmez. İadeyi sorgusuz sualsiz alıyolar.

Bi sonraki indirim çekinizle yaptığınız alışverişinizde de çok güzel gönderdiler ellerine sağlık diye konu açarsınız artık :işsiz:

Back
X