iade ediyorum zaten..Kargo gelince açıp baksaydınız keşke hemen iade ederdiniz..Geç de değil arayıp söyleyin iade etsinler..
hepsine yazdım.. maille kendilerine de gönderdimTrendyol gibi kaliteli bir siteden bu kadar ucuz hareketler beklemezdim vallahi pes. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Bu arada bazi sikayet siteleri var oralara da yazsanız ?
kargoyu teslim alan maalesef ben değilim..Kargo gelince açıp baksaydınız keşke hemen iade ederdiniz..Geç de değil arayıp söyleyin iade etsinler..
aradım iade ediyorum.. bilgilendirmek istedim herkesi.Ben çok sık alışveriş yapıyorum bahse konu siteden ve bir kere bile problem yaşamadım,bi kere sipariş ettiğin ayakkabının rengi kalmamış aradılar şu şu renkler kalmış kusura bakmayın değiştirelim mi para iadesi mi yapalım diye,para iadesi dedim 1 saate kalmadan iade geldi
Bugün bile 2 kartım geldi,münferit bi olay,üzüldüm adına,aradın mı
aradım iade ediyorum.. bilgilendirmek istedim herkesi.Ben çok sık alışveriş yapıyorum bahse konu siteden ve bir kere bile problem yaşamadım,bi kere sipariş ettiğin ayakkabının rengi kalmamış aradılar şu şu renkler kalmış kusura bakmayın değiştirelim mi para iadesi mi yapalım diye,para iadesi dedim 1 saate kalmadan iade geldi
Bugün bile 2 kartım geldi,münferit bi olay,üzüldüm adına,aradın mı
yok siparişler karışmamış faturadan kontrol ettimBen hep alisveris ediyorum. Sizin siparisleriniz karismis bence. Sadece bir kere farkli urun geldi bana. Sikayetim var a yazdim. Onu da birine hediye verecektim..aradilar. hediyelikti zamani gecti mahcup oldum dedim. Ucret iadesi ve orijinal urunu yolladilar hem de 2 saat icinde hizli gonderi yaptilar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?