Ben daha yeni siparis verdim. Epey de bir sey aldim ustelik. Bir kac tanesi uzerime olmadigi icin iade ettim sorun da yasamadim. Sizinki sanssizlik olmus.
Benimde sık sık çocuk ürünleri aldığım bir site kargoyu tekrar ücretli yaptı. Kargo ücreti + kapıda ödeme ücretiyle birlikte yaklaşık 10 lira tutuyor. Kredi kartı kullanmadığım için kapıda ödemeyle alıyordum hep. Her siparişte 10 lira fazladan ödeyeceğim.
arkadaşlar bu tür sitelerden bilmediğiniz markaları almayın zaten. pazarda satılan 10 tl lik ürünleri, indirim var diye 20-30 tl ye kakalıyorlar. atıyorum hummel, İpekyol, koton gibi markaların indirimleri olur onları alın. veya daha önce sipariş ettiğiniz beğendiğiniz bi markayı alın ben yeni markaları 1-2 deniyorum kalitesini beğenirsem hep onu takip ediyorum. örneğin balizza kampanyalarına bayılıyorum. ucuz değil ama bir montu 150 den 600 e kadar var.
Ben çok sık alışveriş yapıyorum bahse konu siteden ve bir kere bile problem yaşamadım,bi kere sipariş ettiğin ayakkabının rengi kalmamış aradılar şu şu renkler kalmış kusura bakmayın değiştirelim mi para iadesi mi yapalım diye,para iadesi dedim 1 saate kalmadan iade geldi
Bugün bile 2 kartım geldi,münferit bi olay,üzüldüm adına,aradın mı