• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

trendyolun mükemmel siparişleri

Trendyol'un ilk falsosu değil, orijinal diye Kapalıçarşı imalatı çakma saat, çanta falan sattığını da biliyoruz. Ben almayı bırakalı yıllar oldu, kimse almasın bence. Ucuzluk olayına kanmayın.

Trendyol'un ilk falsosu değil, orijinal diye Kapalıçarşı imalatı çakma saat, çanta falan sattığını da biliyoruz. Ben almayı bırakalı yıllar oldu, kimse almasın bence. Ucuzluk olayına kanmayın.
inanın bu aldıklarım çok ucuz şeyler
15 lira falan ikisi
fotoda gördüğümle alakası yok ama.

Sürekli alışveriş yaptığım yer
Sadece bı kere kargo paketini kurye varken kontrol etmeden kabul ettim aldığım bardak yolda kırılmış

normalde hata benim ama yinede mail attım belirttim yenisiyle değiştirdiler hemen ilgilendiler

Belliki karışıklık olmuş hemen arayın ve yazın

gorselleri farklı kullanmışlardır.
zaten gorsellerdekinin ikisi 15 lira almak mümkün değil.
15 liraya bulmuşlar ne farkeder mantığıyla kandırmaca yaptılarsa çok ayıp.
böyle indirimlere pek güvenmiyorum ben mutlaka gorselinden daha kalitesiz bir ürün geliyor.
ama sizinki tamamen başka ürünler.

Geçen ay kıyafet aldım o siteden 2 tanesinin dikişlerinde sökük vardı bi tanesi ilk giymede cart diye yırtıldı :KK12: bi daha hayatta bişey almam o siteden bu kadarmı kalitesizlik olur.

Arkadaşım çok uğraştı para iadesi için, sosyal medyadan duyurdu biraz ondan sonra iade ettiler.

iade süresi mi geçmişti niye uğraştı ki?
ben yaz başı gibi bir ayakkabı aldım diğer siteler ve mağazasına göre uygundu. bi geldi kutusu bile orjinal değil.. direk gönderdim param iade oldu..

bariz belli yanlış gönderilmiş bence.
İade isteyin yapmak zorundalar. Fotodakilerle alakası yok çünkü :KK12:

sikayetvar.com 'a mutlaka şikayette bulunun, orayı biraz daha fazla dikkate alıyorlar.
Dekorasyon ürünlerinizi de sadece ev ürünleri satan sitelerden alın.

Uyardığınız için teşekkür ederim bu alışveriş magdurları gerçekten fazla şimdi de facebookta lansman adıyla gösterilen 100 tl gibi bir rakamla satılan çiftli kahve makinalarını sipariş verebler sinbonun plastik kahve makinası gönderiyorlarmış .Dikkat etmek lazım bilmediğiniz yerlerden spariş vermemke ince eleyip sık dokumak lazım maaalesef develt bir şey yapamıyor bunlara.

Valla hep alıyorum hiç sorun yaşamadım siparişler karışmış olabilir mi

trendyol markafoni vs. gibi alışveriş siteleriyle işim gereği çalışıyoruz. trendyol sadece aracı firma ürünü size temin edenler tedarikçi firmalardır. bir kampanya açılır ürünlerin siparişi firmaya iletilir. firma ürünleri belli bir süre zarfında trendyola vermek durumundadır. trendyol kodu okutur siparişleri gönderir. onlarca sipariş vs. var tek tek ürünler siparişteki görsellerle karşılaştırılmaz. yani burada sıkıntı almış olduğunuz markanın sıkıntısıdır. belli ki istediğiniz ürünler bitmiş yerine aynı kodu vurarak bu ürünler gönderilmiş. çünkü ürünleri temin edemezse trendyol ceza kesiyor tedarikçilere. siz trendyoldan değil de bir daha o markadan alışverin yapmayın.

Ben 4 senedir sürekli alışveriş yapıyorum. Böyle bir şey hiç denk gelmedi. Siparişler karışmıştır, insanlık halidir. İnsanın olduğu her yerde hata olur. Hemen dolandırıcı ,tüh kaka diye düşünüp, o şekilde lanse etmek, doğru bir davranış olmaz diye düşünüyorum.

Back
X