Trend topik :))

Son düzenleme:
gunaydın canım ben gelirim sabah8bucuk akşam 5bucuk buralardayım gecede yalnızım gecede gelirim :KK14: herkes bekarmı? hangi şehirlerde yaşıyorsunuz yaş kaç ne işle mesgulsunuz tanışalım hadi :KK53:

ben 25 yasına gireceğim 3 ay sonra :KK31: 2 yıllık evliyim edirnede yaşıyorum kamuda memurum eşim doğuda şark hizmetini yapıyor 2 yıl böyle ayrı gayrı gececek :KK5: cocugum yok :KK14:

selam canım hoşgeldinnn aramıza:KK16:
ben melis ist.da yasıyorum,23 yaşındayım,sözlüyüm aşagıda görüldüğü üzere:KK1:

Hoşgeldin tatlım aramıza ozaman :KK42:
Edirne'yi çok sewerim.. Benim anne tarafım trakyalı :KK12:
Bende 25 yaşındayım bekarım, istanbulda yaşıyorum. ilaç firmasında satış pazarlama asistanlığı yapıyorumm :KK53:
istanbuln nersi :KK14:
gunaydın canım ben gelirim sabah8bucuk akşam 5bucuk buralardayım gecede yalnızım gecede gelirim :KK14: herkes bekarmı? hangi şehirlerde yaşıyorsunuz yaş kaç ne işle mesgulsunuz tanışalım hadi :KK53:

ben 25 yasına gireceğim 3 ay sonra :KK31: 2 yıllık evliyim edirnede yaşıyorum kamuda memurum eşim doğuda şark hizmetini yapıyor 2 yıl böyle ayrı gayrı gececek :KK5: cocugum yok :KK14:

20 yaşndymm çalışyrmm bekarım :KK14:
:KK76::KK15::KK54:

Son düzenleme:

Hıyarrrrrrr :KK60::KK60::KK60:

Ne alıyon len geneeee :KK53:

Yoo gayett ciddiyimmm puhahahaha :KK76::KK76:

Abla yada gamzaaaa de banaa :KK4:

bok ye gamzaaaaaaaaaaaa:KK47: o sogukta sız kıcınızı kaldırıp bı pok yapamazsınız:KK1:

Hosgeldinn :KK76:
Ben 22 yasindayim 6 aylik evliyim .
Ist.dan
Aksamlari gelll benden baska kimse yok :KK62:

Ne zirliyon :KK53:

Grp oldm :2::2::2::2::2::2::2::2:

tanıstıgıma memun oldum yaşlarımızda yakınmıs bırbırıne :KK14: akşamlarıda gelirim :KK76:

tanıstıgıma memun oldum yaşlarımızda yakınmıs bırbırıne :KK14: akşamlarıda gelirim :KK76:
Ewettt cnmm yaşlarr yakınnn, eşin yok mu yanındaa ayyy yazıkkkk :KK53:

buraya gelmeyın tamammı bigün süprız yapıp gelemezsını dimi:2:
Ewettt gelemeyizzzzz puhaahhahahaa:KK53::KK53::KK53::KK53:

Ya bana dun dedin birde kendin olmussin :KK5:
Bulustuk tabikisi olom :KK76:
Inanmassim gecmis sayfalara bak :KK53:
Aynenn aynennn :124::124::124::124:

X