Trend topik :))

günaydınnnnnnnnnnn :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:
günaydıınnnn :KK3: :KK42:
Kahvalti yaptim. Uzaniyom oyle :KK14:

Yaptim yaptim :125: :125:
Kanka dun aksam benim ki yemek hazirlamis beni beklemis 1.5 saat :KK69:
Nerdesim senn :KK62: dedi bana :KK53:
yaş kaçtı bu arda :KK51: kumperii çalışıyonmu? :KK34: :KK1:

Buyrdun benimmmm :KK12:

Naber len, biz dün merwaa ile buluştuk çatlada patlaaa çatlada patlaaaaa :KK53:
sana desem bilemedim o kadar çok seçenek varki çıtkırıldım,teyze,abla,Tonton :KK1: :KK1:
günaydın bende gelebilirmiyim aranıza :KK53:
günaydınn :KK34:

Günaydın okyanus hoşgeldin
Biz yeni gelen arkadaşlarımıza selam veriyoruz ama
selamımız havada kalıyor uçup gidiyorlar sonra gelmiyorlar bak te böylee :KK55:

gunaydın canım ben gelirim sabah8bucuk akşam 5bucuk buralardayım gecede yalnızım gecede gelirim :KK14: herkes bekarmı? hangi şehirlerde yaşıyorsunuz yaş kaç ne işle mesgulsunuz tanışalım hadi :KK53:

ben 25 yasına gireceğim 3 ay sonra :KK31: 2 yıllık evliyim edirnede yaşıyorum kamuda memurum eşim doğuda şark hizmetini yapıyor 2 yıl böyle ayrı gayrı gececek :KK5: cocugum yok :KK14:

gunaydın canım ben gelirim sabah8bucuk akşam 5bucuk buralardayım gecede yalnızım gecede gelirim :KK14: herkes bekarmı? hangi şehirlerde yaşıyorsunuz yaş kaç ne işle mesgulsunuz tanışalım hadi :KK53:

ben 25 yasına gireceğim 3 ay sonra :KK31: 2 yıllık evliyim edirnede yaşıyorum kamuda memurum eşim doğuda şark hizmetini yapıyor 2 yıl böyle ayrı gayrı gececek :KK5: cocugum yok :KK14:
Hosgeldinn :KK76:
Ben 22 yasindayim 6 aylik evliyim .
Ist.dan
Aksamlari gelll benden baska kimse yok :KK62:

Ne zirliyon :KK53:

Hoşgeldin tatlım aramıza ozaman :KK42:
Edirne'yi çok sewerim.. Benim anne tarafım trakyalı :KK12:
Bende 25 yaşındayım bekarım, istanbulda yaşıyorum. ilaç firmasında satış pazarlama asistanlığı yapıyorumm :KK53:

X