Trend topik :))

canım bana zinar yazabilirsiniz :))9
hayır canım toparlamadık
çünkü çok özentisiz tavırları var
hayatında biri varmış gibi davranamıyor üstelik 9 aydır çıkıyoruz
face den onu ekleyen bayan olunca tanısa da tanımasa da ekliyor
bende tepki gösterince bunaltıyorsun diyor

sende ne kadar kızsan bagırsanda sevıyosun dmi*
yoksa coktan bıterdı:KK14:

seviyordum eskiden daha çok seviyordum
ama son zamanlardaki hal ve tavırları
sürekli küsmesi sanki o kız ben erkeğim
sadece kendini düşünmesi
yıldırdı beni

napmayı düşünüyosun peki?
yalnıs anlama benı sakın
benımde sevgılımle bı ara sogukluk ılgısızlık problemlerımız vardı hatta yenı bıttı dyebilirim.
ben şu şekilde hallettim;
ben o arayp sormadıkça ben sınırlenıp kendı kafamda kurup kurup,ordan gir burdan cık derken sevgilim aryo.ben baslıyodum söylenmeye.aramadında etmedinde sevmıyosunda baskası varda neler neler.oda tamam dıyıp kapatyodu telefonu.aama kesınlıkle ayrılmak gecmıyo sadece bırbırmızı demıyım daha cok ben onu yiyodum :KK1:
en sonunda canıma tak ettı
kestım aramayı,biyere gıdyorum dedi taam yavrum tamam askım vs dedım tatlı dılle.aramadı ben direndim dırdır yapmadım.ama kesınlıkle nerdesın demedım,aramadım.
daha sonra yavas yavas eve gıdıınce yazarsın,haber verırısın canm dedım üstünde durmadan.
sonra bı baktım nerdeyse vc yı haber verıcek.
diyecegım şu ki; acaba sende benım gibimi davranıyosun,bıraz ılımlı yaklassan.bunca ayın hatrına?

napmayı düşünüyosun peki?
yalnıs anlama benı sakın
benımde sevgılımle bı ara sogukluk ılgısızlık problemlerımız vardı hatta yenı bıttı dyebilirim.
ben şu şekilde hallettim;
ben o arayp sormadıkça ben sınırlenıp kendı kafamda kurup kurup,ordan gir burdan cık derken sevgilim aryo.ben baslıyodum söylenmeye.aramadında etmedinde sevmıyosunda baskası varda neler neler.oda tamam dıyıp kapatyodu telefonu.aama kesınlıkle ayrılmak gecmıyo sadece bırbırmızı demıyım daha cok ben onu yiyodum :KK1:
en sonunda canıma tak ettı
kestım aramayı,biyere gıdyorum dedi taam yavrum tamam askım vs dedım tatlı dılle.aramadı ben direndim dırdır yapmadım.ama kesınlıkle nerdesın demedım,aramadım.
daha sonra yavas yavas eve gıdıınce yazarsın,haber verırısın canm dedım üstünde durmadan.
sonra bı baktım nerdeyse vc yı haber verıcek.
diyecegım şu ki; acaba sende benım gibimi davranıyosun,bıraz ılımlı yaklassan.bunca ayın hatrına?
yok canım ya hiç dırdır yapmam kocaman adam karışmam
ama baktım ben karışmadıkça azıtıyo bu
hala da karışmam ama o bana çok karışır
bu çifte standartta beni rahatsız ediyo

yok canım ya hiç dırdır yapmam kocaman adam karışmam
ama baktım ben karışmadıkça azıtıyo bu
hala da karışmam ama o bana çok karışır
bu çifte standartta beni rahatsız ediyo

eee pekii ayrılamamak için ne bekliyosun:26: :26:
mutlu değilsen eger:26:

X