Trend topik :))

Sana mümkün değil o senin ufaklık terör estiriyodur evde :KK1::KK1:

Yok sessiz sükür ama iste hic durmuyor sürekli biseyler karistiriyor cikartiyor hayirdan anlamiyor :KK9:
Eeee bazen tehlikeli seylere el atiyor, gözzdrn kaybetmemek gerekiyor :emir_bebek:
Eger zaten sesi cikmiyosa bil bi haltlar ceviriyor :KK1:
Dün nasil basardiysa Hamsterin kafesini acmis icinden evini falan cikartiyor, hayvancagiz neye ugradini sasirdi :KK60:

nassın ladyy :112:

Ehh cnım sen nasılsın

Yok sessiz sükür ama iste hic durmuyor sürekli biseyler karistiriyor cikartiyor hayirdan anlamiyor :KK9:
Eeee bazen tehlikeli seylere el atiyor, gözzdrn kaybetmemek gerekiyor :emir_bebek:
Eger zaten sesi cikmiyosa bil bi haltlar ceviriyor :KK1:
Dün nasil basardiysa Hamsterin kafesini acmis icinden evini falan cikartiyor, hayvancagiz neye ugradini sasirdi :KK60:

:KK52::KK52::KK52: omg yaramazzz dee hep öyle sessiz dururlarsa bil ki yaramazlık peşindeleeeer :KK9::KK9::KK9:

Yeni bi tencere takimi aldim ama pek kurtarmadi :KK50:
Bugun arsiya cikicaz bakalim belki mutfak bulurum :97:
insallah bulursunda kurtulursun :97:
bnde çalışyrm bebğm :112:
sn napyn :KK34:
bugun yatis :97: gerci bana hergun yatis :97:
Teyzemlerin gelmesi dışında iyiyim :KK53::KK53::KK53:

:KK3::KK3::KK3:

Bitti abla bitti evdeym iki gndür sabahtan akşama evde oturmayı özlemişim hergün dışarı çıkmayı zaten sevmem bıkmışım valla :KK19:

niye ne.zararlari var sana :KK9:

znrznr canım yalnısmı görmüştüm ama sen sevgılınle ılgılı bıseyler yazmıstın dmı
ne oldu o durum
umarım toparlamıssındır kendını:26:

znrznr canım yalnısmı görmüştüm ama sen sevgılınle ılgılı bıseyler yazmıstın dmı
ne oldu o durum
umarım toparlamıssındır kendını:26:

canım bana zinar yazabilirsiniz :))9
hayır canım toparlamadık
çünkü çok özentisiz tavırları var
hayatında biri varmış gibi davranamıyor üstelik 9 aydır çıkıyoruz
face den onu ekleyen bayan olunca tanısa da tanımasa da ekliyor
bende tepki gösterince bunaltıyorsun diyor

X