zaten ayrı evde yaşıyordum ailemin evine döneli çok olmadı. evet nişanlıyım evlilik yolundayım. işsizlik bunalımı yaşıyorum. kendimi olmak istediğim yerde görmüyorum. nisan ayında işten ayrıldım. abimi tanımayan biri için konuşmak çok kolay tabii ki
şimdi bak buraya konu açıpta konuşmak kolay tabii demek hoş değil
biz elbette abinizi tanımıyoruz
buraya fikir almaya konu açıyorsunuz biliyorsunuz yani abinizi de babanızı da sizi de tanımadığımızı
zaten buranın amacı tanımadığımız için objektif yorumlar yapabilmek
tanıdığımız biri için objektif yorum yapmak zor çünkü
burda kimse kimseye duygularını katarak yorum yapmaz herkes düz mantık bakar zaten amaç o
bu sayede farklı bakış açıları kazandırabiliyoruz çoğu zaman insanlara
abinizle ilgili o yorumu yapan tek kişi ben değilim
ister kabul edin ister etmeyin mantıken ele alırsak parayı veren baba , anne deseniz karşı değil
para babanızın parası
böyle bi durumda abinize afedersiniz ama b.k yemek düşüyor
duygusal olarak sizin için bu böyle olmayabilir ama mantıken bu böyledir
koskoca yetişkin para pul kazanan bi kadının abisinden böyle çekinmeye devam ederse bence hiçbir zaman olmak istediği yerde olamaz
bi yerde bi kabuk vardır kırılması gerektiği halde kırılmıyorsa sorun büyük demektir
sizin için bu kabuğu kırmak abiyi önemsemeden bu araba konusunda karar vermektir belki de ?
ama benim haklı sebeplerim var abimden korkmaya çekinmeye devam edicem dersenizde siz bilirsiniz
aman ortalık karışmasın aman sorun çıkmasın diye susa susa ne hale gelen insanlar var benim çevremde
kendi tercihleri .