- 26 Eylül 2023
- 2.259
- 3.033
- 27
- Konu Sahibi hemifrithemperi
hayır araba otomatik yeni alacağım da. manuel fiyatına denk geliyor sadece. tabii satmazsaYani otomatik arabadan manuele gecmem ben mesela. Siz hic manuel kullandiniz mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır araba otomatik yeni alacağım da. manuel fiyatına denk geliyor sadece. tabii satmazsaYani otomatik arabadan manuele gecmem ben mesela. Siz hic manuel kullandiniz mi?
Ay simdi anladimhayır araba otomatik yeni alacağım da. manuel fiyatına denk geliyor sadece. tabii satmazsa
yoksa deli değilim ya manuele geçemem dhdndndnndAy simdi anladim
Ben de diyorum otomatikten manuele gececek bi de seviniyo bxbxbxbyoksa deli değilim ya manuele geçemem dhdndndnnd
ay yok valla çekilecek cile değilBen de diyorum otomatikten manuele gececek bi de seviniyo bxbxbxb
Fikrim değişti şu an. Durumu yaşan biri olarak dediklerinden sonra bence de alsınCalci ben senelerce bu modda yasadim. Burnumdan gelecek diye hicbir sey istemedim.
Sonra bir ogrendim ki ben aman iki tane ayakkabi aldi cok oldu diye dusunurken ben haric herkes para yemis hatta sevgilisinin kardesi alti ay yurtdisina degisim programina falan gonderilmis. Simdiki aklim olsa soyleyecegi her lafa tikarim kulagimi gecerim, maksat isim gorulsun. Araba almayinca kimse aferin demeyecek.
Abinde ne biçim insan bütün aile ona mı çalışacak kendi napıyorabimle ilgili konularımı okumadınız sanirim. abim ev almak istiyor bunun için şuan kullandığım arabamı bile satıp ona vermemi isteyen birisi. alacağım Tanzimata bile göz dikmiş birisi.
babamın durumu çok iyi değil ama bu beni düşündürüyor yani ikisi de hala çalışıyor. artık kendi hayatlarına baksınlar istiyorum. ama emekli maaşı olduğu için ve max 1 sene süreceği için çok da düşünmüyorum. işimin olacağı kesin gibi. en kötü ihtimalle daha düşük ücretli bir işe girerim. sanırım alacağımCalci ben senelerce bu modda yasadim. Burnumdan gelecek diye hicbir sey istemedim.
Sonra bir ogrendim ki ben aman iki tane ayakkabi aldi cok oldu diye dusunurken ben haric herkes para yemis hatta sevgilisinin kardesi alti ay yurtdisina degisim programina falan gonderilmis. Simdiki aklim olsa soyleyecegi her lafa tikarim kulagimi gecerim, maksat isim gorulsun. Araba almayinca kimse aferin demeyecek.
yıllardır anlamış değilim onu kendi ne yapıyor bilmiyorum. karısına sürekli altın aldığı için ona gidiyor. bir de sanırım 6-7 kere tüp bebek denediler. karısı da çalışmıyor 2 küçük bebeği var. ama kira derdi yokAbinde ne biçim insan bütün aile ona mı çalışacak kendi napıyor
Telefon ev araba almayı neden babalık görevi olarak görüyorsunuz :)Benim de babamla çok aram yok.
Ama işim gücüm olduğu halde yine de her ay paramı gönderir, telefondur evdir arabadır o aldı hep. Babalık görevi, imkanı varsa yapsın kafasındayım ben.
Yapabiliyolarsa yapsınlar valla reddetme. Nezaketen anneni ısrar ettirecek kadar da itiraz etmişsin zaten yeter36 ay kredi 300 bin 18 taksidi oluyor. normalde ben öderim işte çalışıyor olsam. şuan çalışmıyorum. 1 sene falan ailem idare eder
Valla canım ben olsam kabul ederim o seninde baban gurur yapma yemeyenin malını yerler her ailede bir yeyici çıkar. Ben amcamda böyleydi herkesin hakkını yedi hala da gözü doymadı .yıllardır anlamış değilim onu kendi ne yapıyor bilmiyorum. karısına sürekli altın aldığı için ona gidiyor. bir de sanırım 6-7 kere tüp bebek denediler. karısı da çalışmıyor 2 küçük bebeği var. ama kira derdi yok
itiraz etmedim ya konuştuk sadece annem de beni ikna etmeye çalıştı biz çalışıyoruz genciz daha ne olacak hiç parası olacak diyeYapabiliyolarsa yapsınlar valla reddetme. Nezaketen anneni ısrar ettirecek kadar da itiraz etmişsin zaten yeter
benim abim de böyle birisi. ailemin evinde kalıyor yıllardır kiraya verseler evi 10 bin alırlar. bana da destek olsunlar diyorum. zaten 1 yıl max. sonra ben öderim. sanırım alacağımValla canım ben olsam kabul ederim o seninde baban gurur yapma yemeyenin malını yerler bütün ailede bir yeyici çıkar. Ben amcamda böyleydi herkesin hakkını yedi hala da gözü doymadı .
Abiniz bilmek zorunda mı?annem baban senden özür dilemeye çalışıyor kendince ne olacak nereye kadar sürecek bak en azından insanlar arkanda baban olduğunu görür diyor ama içimden gelmiyor. sonra düşünüyorum abimin ailemden aldığı ekonomik desteği. kiralar kaç bin oldu abin kira ödemiyorsa sana da araba için destek zor olmaz diyor zaten işe girince kendin ödersin olmadı ben öderim diyor. bu yüzden kararsız kalıyorum işte. adam da düşün alırsan demiş babama sana satarım. yılbaşından ev alacakmış sanırım o yüzden satacak. o arada arabamı satabilir miyim bilmiyorum bile u
Çünkü babamın fazlasıyla iyi maddi durumu var. Diğer eşinden olan çocuğu tembelin teki. Ben burslu okurken, başarılıyken hep; ona okul parası yağdırmak durumunda kalıyorsa durumu bu şekilde eşitlesin bi zahmet.Telefon ev araba almayı neden babalık görevi olarak görüyorsunuz :)
Olursa aylık gelirim 40 civarı olacak sadece maaşla