travma yaratan babadan ekonomik destek almak

Calci ben senelerce bu modda yasadim. Burnumdan gelecek diye hicbir sey istemedim.

Sonra bir ogrendim ki ben aman iki tane ayakkabi aldi cok oldu diye dusunurken ben haric herkes para yemis hatta sevgilisinin kardesi alti ay yurtdisina degisim programina falan gonderilmis. Simdiki aklim olsa soyleyecegi her lafa tikarim kulagimi gecerim, maksat isim gorulsun. Araba almayinca kimse aferin demeyecek.
Fikrim değişti şu an. Durumu yaşan biri olarak dediklerinden sonra bence de alsın

Calci ben senelerce bu modda yasadim. Burnumdan gelecek diye hicbir sey istemedim.

Sonra bir ogrendim ki ben aman iki tane ayakkabi aldi cok oldu diye dusunurken ben haric herkes para yemis hatta sevgilisinin kardesi alti ay yurtdisina degisim programina falan gonderilmis. Simdiki aklim olsa soyleyecegi her lafa tikarim kulagimi gecerim, maksat isim gorulsun. Araba almayinca kimse aferin demeyecek.
babamın durumu çok iyi değil ama bu beni düşündürüyor yani ikisi de hala çalışıyor. artık kendi hayatlarına baksınlar istiyorum. ama emekli maaşı olduğu için ve max 1 sene süreceği için çok da düşünmüyorum. işimin olacağı kesin gibi. en kötü ihtimalle daha düşük ücretli bir işe girerim. sanırım alacağım

Abinde ne biçim insan bütün aile ona mı çalışacak kendi napıyor
yıllardır anlamış değilim onu kendi ne yapıyor bilmiyorum. karısına sürekli altın aldığı için ona gidiyor. bir de sanırım 6-7 kere tüp bebek denediler. karısı da çalışmıyor 2 küçük bebeği var. ama kira derdi yok

yıllardır anlamış değilim onu kendi ne yapıyor bilmiyorum. karısına sürekli altın aldığı için ona gidiyor. bir de sanırım 6-7 kere tüp bebek denediler. karısı da çalışmıyor 2 küçük bebeği var. ama kira derdi yok
Valla canım ben olsam kabul ederim o seninde baban gurur yapma yemeyenin malını yerler her ailede bir yeyici çıkar. Ben amcamda böyleydi herkesin hakkını yedi hala da gözü doymadı .

Valla canım ben olsam kabul ederim o seninde baban gurur yapma yemeyenin malını yerler bütün ailede bir yeyici çıkar. Ben amcamda böyleydi herkesin hakkını yedi hala da gözü doymadı .
benim abim de böyle birisi. ailemin evinde kalıyor yıllardır kiraya verseler evi 10 bin alırlar. bana da destek olsunlar diyorum. zaten 1 yıl max. sonra ben öderim. sanırım alacağım

annem baban senden özür dilemeye çalışıyor kendince ne olacak nereye kadar sürecek bak en azından insanlar arkanda baban olduğunu görür diyor ama içimden gelmiyor. sonra düşünüyorum abimin ailemden aldığı ekonomik desteği. kiralar kaç bin oldu abin kira ödemiyorsa sana da araba için destek zor olmaz diyor zaten işe girince kendin ödersin olmadı ben öderim diyor. bu yüzden kararsız kalıyorum işte. adam da düşün alırsan demiş babama sana satarım. yılbaşından ev alacakmış sanırım o yüzden satacak. o arada arabamı satabilir miyim bilmiyorum bile u
Abiniz bilmek zorunda mı?
Annenize /babanıza abim bu durumu bilmezse kabul edebilirim deseniz olmaz mı?
Anladığım kadarıyla abinizden çekiniyorsunuz o bilmezse sorun kalmayacak gibi.

Telefon ev araba almayı neden babalık görevi olarak görüyorsunuz :)
Çünkü babamın fazlasıyla iyi maddi durumu var. Diğer eşinden olan çocuğu tembelin teki. Ben burslu okurken, başarılıyken hep; ona okul parası yağdırmak durumunda kalıyorsa durumu bu şekilde eşitlesin bi zahmet.
Kaldı ki adamı bir şeye zorladığım yok. Kendi içinden gelerek yapıyor. Çalışmama dahi karşı.

Ben alirdim sahsen, abi kisisi de kudursun dursun ama fiziken zarar verme potansiyeli varsa onu bilemiyorum hani inattan gidip cizer vs. He bunu her halukarda kiskancliktan yapabilir ama bu tabloda daha cok kiskanabilir. Birakin babaniz adim atsin oyle veya boyle. Baba sizin de babaniz sonucta. Baktim cok tatava oluyor basima kakarlarsa hemen satisa koyar paralarini iade eder kalan parayla baska araba alirim. Zor mor bir sekilde bulunur 2023 olmaz 2020 olur vs vs. Ise guce koyulunca zaten siz odeyeceksiniz. Bes alti ay sonra belki hic araba alamayacak duruma dusecegiz firsat varken kullanilmali. Gecmise donuk pismanliklarim hep bahanelere siginip almadiklarim ya da sattiklarimda. Bir alim firsati goruldu mu degerlendirilmelk.

ben sizi nickinizden hatırlıyorum emin olmak için eski konunuza baktım
ekim ayında iş güç muhabbetiyle alakalı konu açmışsınız, kimya mühendisiymişsiniz
deneyimsiz olduğunuzu tahmin ediyorum zaten 2020de mezun olduğunuzu söylemişsiniz
şuan olacak gözüyle baktığınız işin maaşının 40 bin olduğunu söylüyorsunuz
ben bu ülkede hiçbir yeni mezunun 40 bin maaşla iş hayatına atıldığına şahit olmadım
kimya mühendisi akrabam var 1 senelik deneyimli, maksimum 25 alıyor diye biliyorum
maaş hesaplamanızda bi hata yada söz konusu işte bi bit yeniği olabilir mi ?

Olursa aylık gelirim 40 civarı olacak sadece maaşla

X