Translar alışveriş yapamaz mı?

Terbiyesiz saygısızlar bir kere victoria secret dünyada yaygın olan bir avrupa mağazası onların kadın, erkek trans diye ayrım yapmadan eşit şekilde satmayı hedefleyen bir mağazayken kalkıp 2 tane cahil Türk satıcının profesyonellikten uzak bu tutumu sergilemesi inanılmaz saçma olmuş.

Ve inşallah bu şikayet kurucu firmalara kadar ulaşır da bu terbıyesizler işlerinden bu sebeple kovulur umarım.

Kimsenin haddine değil cinsiyetini sorgulamak herkez kendine dönsün baksın kadın müsterileri rahatsız ediyomuş. O rahatsız olan kadınlarda kara çarşaflılarmı kimse artık bende anlamadım yoksa bizim modern kendini geliştirmiş Türk kadınımız en azından vıctoria secretten alısverıs yapma potansıyeline sahıp olanlar bu tutumu sergilemez ben ona inanmıyorum.

aynı mantıkla kadının çok lüzumlu haller dışında evden çıkması da yasaktır ama günahları da kafamıza göre seçtiğimiz için oralar pek işimize gelmiyor nedense :KK70:

Sen şimdi niye buraya çektin ki konuyu :KK70: neresinde çıldırcaktık nerde kopucaz şimdi kaçırdım ben :KK70:
Pes.

bu ülke ezberci sistemden çektiğini hiçbir şeyden çekmedi.
Ben seküler bir bireyim hanım, siz biz ayrımcı kafa dandik çevre ..bu klişelerle gelme , hemen ezberden yorum yapma o yüzden bana.biraz beynini çalıştır analiz et yakıştığın insanları.
senin farklı fikrin mi var? Buradan bakınca olay provokasyon başka bir şey değil.
Artık nasıl dandik bir kültürün varsa.

ben sana sen dincisi laiksin dedim mi?
kafa yapın ayrımcı baştan onu anlattım. hemen ezberleri sıraladın.
sekülersin ne güzel. madalya verelim sana o halde..
provakasyon diye ısrarlıysan provakasyona gelmezsin olur biter.

Bakın meral sizin bahsettiğiniz rahatsızlıklar bir yana günümüzde cinsellik objesi haline gelmiş transların hali başka bir yana..
İkisini aynı kefeye ben koymuyorum, siz koyuyor musunuz?
Rahatsızlık değil, sapıklık, sapmışlık beni irrite eden.
İrrite olurum da ne olur?
Hiç...
Sadece olurum, anlatabiliyor muyum?
Hiçbirine de öte git demem, demedim.
O mağazadaki davranışı da eleştirdim zaten.

Olması gereken de bu, bu bakış açısı makul,hoşlanmayabilirsin, olabilir

Edicem yaa, oluyosa yani..
Değmez farkındayım ama ben bıktım bunlardan.
Bu din korkusu, dindarlara olan saldırılardan.
Ağzımızdan Allah kelamı çıktığı an topa tutuluyoruz.
Lgbt Allahın yasakladığı birşey olmasa adım gibi eminim bana bu kadar tepki verilmezdi.
Günahından dem vurdum ya, ondan üstüme gelindi.

Neyseki ben kendimi biliyorum.
İnsanları da hayvanları da doğayı da hayatı da seviyorum.
Kime neyi ispat edicez?
Burdaki üç beş kendini bilmez beni hangi davamdan vazgeçirebilirki.
Yine olsa yine savunurum.
Boynumuzun borcu, dinimizle alay edenlerle tartışmak.

Eminim insanları seviyorsundur kitap kokusu .Ali ismail insan değil miydi ? Yoksa... Hiç düşünme bu forumu terk et bencede. Dünyayı terk edemiyorsun bari burayı terk et.

Hı hı, öyleyim...
Biz müslümanlar öyleyizdir elhamdülillah.

Lütfen daha fazla büyük konuşmayın, çok yakın akrabamızın oğlu yaşıyor aynı durumu, çocukluğumuz birlikte geçti daha küçücük çocuktuk bizlerin yanından ayrılmaz, saçımızla oynar, oje sürmek isterdi, hiç erkek davranışı gösteremedi, el kadar çocuk ne bilecek trans nedir?!! Nerden bilecek ki tercih yapacak! Yıllar geçti çocuk hep aynı kaldı, erkek gibi giyinmeye çalıştı olmadı, üniversitede kız arkadaş yaptı olmadı ama babam bile derdi bu çocuk niye böyle kız gibi sizin yanınızdan ayrılmıyor diye.
Ama artık kabullenmiş ve ailesine de itiraf etmiş evlen diye baskı yapılınca, babası da beş vakit namazında niyazında bir insan, neyle sınanacağınızı bilemezsiniz, azıcık korkun yahu, valla hayret ediyorum!

Bu konuyu açan üyeyi son anda farkettim, yoksa zahmet edip yorum yapmazdım.
O üye maksatlı biri..
Bunu hep yapıyor..

Bilmiyorum rabia. Banlanacam zaten uzun süre :)
Sonra yine bir gün eserse girerim, iptal olmuyorsa, ne diyeyim :KK66:
Teşekkür ediyorum anlayışın için. Algılarını kapatmadığın için...

Amaca hizmet etmiş olursun iptal edersen :KK66: etme bak ısrar ediyorum beni anladığına eminim :KK66:

Algılarım hep açık zaten geçen bi tanesi radarların pek bi kuvvetli gibi bişey dedi :KK70: iltifat etti yani :KK70:

Ben çocukken bı komşumuz vardı hatırlıyorum
Oğlu oldu ama hem kız hem erkek organ ikiside var
Tipe bakınca erkek ama büyüdükçe hareketi kız gibi
Ne tedaviler ne doktorlar sürekli hastanedeler
çok araştırdılar napilabilinir ama erkek kalsın diye uğraşıyorlar
Ameliyat edildi estetik müdahaleler edildi bi erkek gibi olmuş oğlum denildi bı kız bulup evlendirildi askere gitmedi gidemedi çok değişik hayatlar çok zor

Eminim insanları seviyorsundur kitap kokusu .Ali ismail insan değil miydi ? Yoksa... Hiç düşünme bu forumu terk et bencede. Dünyayı terk edemiyorsun bari burayı terk et.

Niye bu kadar rahatsız oluyosunuz ki gözardı edin olsun bitsin? O bahsettiğiniz alakasız konuda bahsettiğiniz fikirde değildir belkide niye bu kadar ilgileniyorsunuz? Hani saygı?

ilgililer konunun yeri yanlışsa değiştirebilir ya da kapatabilir. ben kendimce bir derdimi anlattım ne münafıklığım ne provakatörlüğün kaldı.. bu ülkede dert edinmekte sıkıntı...
Konuyu sizin açtığınızı bile yeni farkettim. Provakasyon yapanın siz olduğunu kastetmedim ben. Bu haber için söyledim onu belirteyim.

ben sana sen dincisi laiksin dedim mi?
kafa yapın ayrımcı baştan onu anlattım. hemen ezberleri sıraladın.
sekülersin ne güzel. madalya verelim sana o halde..
provakasyon diye ısrarlıysan provakasyona gelmezsin olur biter.

Konuyla ilgili yorum yapmadım ki kafa yapımı anlayasın?
Benim tarzımda cevap yazmasaydın özgün olsaydın keşke biraz. Her neyse forumun içine eden, milleti birbirine düşürmek ya da anket yapıp toplum nabzını ölçmek için yalandan üyelik alan tüm herkesten rahatsız oluyorum gördüğüm yerde tepki veriyorum
Sonuçta insanları aptal yerine koyup hakkına girmek bu
Çok çok meraklıysan bir dünya tartışma forumu var, neden bdv yani? Aldığın cevaplara göre kimi nereye yazıp da aşağılatacaksın?

Amaca hizmet etmiş olursun iptal edersen :KK66: etme bak ısrar ediyorum beni anladığına eminim :KK66:

Algılarım hep açık zaten geçen bi tanesi radarların pek bi kuvvetli gibi bişey dedi :KK70: iltifat etti yani :KK70:
Kendimi muneye emanet ediyorum.
:KK66:
Mune Mune beni banla ama iptal etme..
3 gün sonra kuyruğunu kıstırıp gelirsin diyenlerin hatrına...

Niye bu kadar rahatsız oluyosunuz ki gözardı edin olsun bitsin? O bahsettiğiniz alakasız konuda bahsettiğiniz fikirde değildir belkide niye bu kadar ilgileniyorsunuz? Hani saygı?

Siyaset bölümünde kendisiyle bu konu hakkında tartismistik. Eski üyeliğimde kara listemdeydi zaten... Gencecik insanın ölümü üzerine söyledikleri hiç hoş şeyler değildi. Herşeye saygım var ,böyle bir şeye asla olmaz!

Konuyla ilgili yorum yapmadım ki kafa yapımı anlayasın?
Benim tarzımda cevap yazmasaydın özgün olsaydın keşke biraz. Her neyse forumun içine eden, milleti birbirine düşürmek ya da anket yapıp toplum nabzını ölçmek için yalandan üyelik alan tüm herkesten rahatsız oluyorum gördüğüm yerde tepki veriyorum
Sonuçta insanları aptal yerine koyup hakkına girmek bu
Çok çok meraklıysan bir dünya tartışma forumu var, neden bdv yani? Aldığın cevaplara göre kimi nereye yazıp da aşağılatacaksın?

iki tane sözlükçü ergen burada kafa buldu diye herkesi öyle mi sanacaksın?
ben bu forumun üyesiyim ve kendimce bir sıkıtımı paylaştım. bir dahakine sana sorarım hangi foruma açayım diye..
hayatı böyle genelleyen insanlar bana özgünlükten söz etmesin bir zahmet...

X