- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
-
- Konu Sahibi kalplerbirsedunyaguzel
Bakış açım bu... Arif olan anlardı.
Kendimi muneye emanet ediyorum.
@Mune beni banla ama iptal etme..
3 gün sonra kuyruğunu kıstırıp gelirsin diyenlerin hatrına...
Adam kabinden çıktı bütün buruna geldik bu umut halüsinasyon gördüm sandım ama değilmiş
Ne malum kamera vs yerleştirmediği diye düşünüp girmemiştim
Ben konuyu baştan okumadım anladığım kadarıyla siyasetten de muhabbetiniz var hepinizin ben pek takılmıyorum oraya, 3 5 gün takıldım tansiyon 16 10dan düşmedi tövbe bismillah dedim geberecem heralde bıraktım
Öyle böyle burda birlikte yaşayacağız sadece sen değil ki hepimizin hoşlanmadığı içten içe öykk dediği şeyler var, ama tahammüllü olacağız, el mecbur
Sen dolasana haydi. Haydi sen savunsana...Kes artik ya müslümanlık senin tekelinde mi dini diline doluyosun.
Bazen oglum ablasinin ojelerini sürmek istiyor ya da ablasinin tokalarini takmak istiyor korkuyorum ne yalan soyleyeyim. Kim ister evladinin oyle sıkıntılı bi durum yaşamasını? Boyle korkmadan buyuk buyuk konusanlari gördükçe sasiriyorum. Cok ilginclerLütfen daha fazla büyük konuşmayın, çok yakın akrabamızın oğlu yaşıyor aynı durumu, çocukluğumuz birlikte geçti daha küçücük çocuktuk bizlerin yanından ayrılmaz, saçımızla oynar, oje sürmek isterdi, hiç erkek davranışı gösteremedi, el kadar çocuk ne bilecek trans nedir?!! Nerden bilecek ki tercih yapacak! Yıllar geçti çocuk hep aynı kaldı, erkek gibi giyinmeye çalıştı olmadı, üniversitede kız arkadaş yaptı olmadı ama babam bile derdi bu çocuk niye böyle kız gibi sizin yanınızdan ayrılmıyor diye.
Ama artık kabullenmiş ve ailesine de itiraf etmiş evlen diye baskı yapılınca, babası da beş vakit namazında niyazında bir insan, neyle sınanacağınızı bilemezsiniz, azıcık korkun yahu, valla hayret ediyorum!
Niye korkuyosun?Bazen oglum ablasinin ojelerini sürmek istiyor ya da ablasinin tokalarini takmak istiyor korkuyorum ne yalan soyleyeyim. Kim ister evladinin oyle sıkıntılı bi durum yaşamasını? Boyle korkmadan buyuk buyuk konusanlari gördükçe sasiriyorum. Cok ilgincler
Sen dolasana haydi. Haydi sen savunsana...
Olmaz de mi.
Kimse savunmasın çünkü, çamurunuzu bulaştırın ama temizlemeye çalışanı durdurun.
Sana kalmadı bana kalmadıysa kime kaldı müslümanlık..
Ooof neyse yaa git işine
Haddini bil
Bazen oglum ablasinin ojelerini sürmek istiyor ya da ablasinin tokalarini takmak istiyor korkuyorum ne yalan soyleyeyim. Kim ister evladinin oyle sıkıntılı bi durum yaşamasını? Boyle korkmadan buyuk buyuk konusanlari gördükçe sasiriyorum. Cok ilgincler
Sizin gibilerin tepkisinden korkuyordur belki? Sahsen ben olsam ben de korkarim, gozumden sakindigimi boyleleri incetecek diye.Niye korkuyosun?
Bağrına basmayacak mısın yoksa?
Noldu, sizin lgbt sevginiz?
Senin ve zihniyetinin yuzunden korkarim. Yaşayacağı sorunlar sıkıntılı ruh durumu istemediği bi bedende olmanin vereceği azaptan dolayi korkarim. Senin nefret dolu kalbinin anlayamayacagi seyler yani. Boşuna yorma kendiniNiye korkuyosun?
Bağrına basmayacak mısın yoksa?
Noldu, sizin lgbt sevginiz?
Sen dolasana haydi. Haydi sen savunsana...
Olmaz de mi.
Kimse savunmasın çünkü, çamurunuzu bulaştırın ama temizlemeye çalışanı durdurun.
Sana kalmadı bana kalmadıysa kime kaldı müslümanlık..
Ooof neyse yaa git işine