-
- Konu Sahibi Birkacderdimvar
Siz evde test yaptınız mı hiç yoksa direk kan mı gerdinizUmutsuz olma bende de hala belirti yok. Sadece biraz bel agrim var. Ama ona rağmen kan testi pozitif çıktı. Allah büyük. Moralini yüksek tut olur mu
8.gun evde test yaptım. 11.gun hastaneye gidip kan verdim. Beta 461 çıktı. 2 gun sonra bir daha kan verdim 1131 çıktı. Cok şükür şimdilik normal gidiyo. Kalp atışı duymadık daha inşallah onu da duyarızSiz evde test yaptınız mı hiç yoksa direk kan mı gerdiniz
Çok sevindim sizin adınıza inşallah sağlıkla kucağnıza da alırsınız8.gun evde test yaptım. 11.gun hastaneye gidip kan verdim. Beta 461 çıktı. 2 gun sonra bir daha kan verdim 1131 çıktı. Cok şükür şimdilik normal gidiyo. Kalp atışı duymadık daha inşallah onu da duyarız
Çıktımı 8.gunde testimiz bnmd ebugun 7.gunum ama ilk idrar geçtiği için yarın yapmk istiyrm 7.gun erkenmi acaba8.gun evde test yaptım. 11.gun hastaneye gidip kan verdim. Beta 461 çıktı. 2 gun sonra bir daha kan verdim 1131 çıktı. Cok şükür şimdilik normal gidiyo. Kalp atışı duymadık daha inşallah onu da duyarız
Ayın 10 unda mı transfer oldunuz bugün benim 9. Günüm dün akşam erken gebelik testi yaptım çıktı :) deneyebilirsinizÇıktımı 8.gunde testimiz bnmd ebugun 7.gunum ama ilk idrar geçtiği için yarın yapmk istiyrm 7.gun erkenmi acaba
Benmde çıktı kan vericem akşam sizin testinizde silikmi ciktiAyın 10 unda mı transfer oldunuz bugün benim 9. Günüm dün akşam erken gebelik testi yaptım çıktı :) deneyebilirsiniz
Evet silik çıktı fotosu var mı sizinBenmde çıktı kan vericem akşam sizin testinizde silikmi cikti
Evet silik çıktı fotosu var mı sizin attim
Sizinkine bakabilmrymAyın 10 unda mı transfer oldunuz bugün benim 9. Günüm dün akşam erken gebelik testi yaptım çıktı :) deneyebilirsiniz
Akşam kan vericem
Benimki erken gebelik testi o yüzden daha belirgin tebrik ederim sizin de pozitif :)
Sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Sağolun dizinde gözünüz aydınBenimki erken gebelik testi o yüzden daha belirgin tebrik ederim sizin de pozitif :)
Bol gebelik haberi olan bigun bugün ne güzelBenimki de böyle canım transfer in 8. GünüEki Görüntüle 3068372
Hepimize hayırlı olsun inşallahBol gebelik haberi olan bigun bugün ne güzeldizinde gözünüz aydın sağlıcakla alın inşallah kucağınıza benmde bugün 8.ci günümdu kan ne zan verveksinz
Benmde yarın ama bu gece vericem ins.Hepimize hayırlı olsun inşallahbenim test günüm cuma günüydü cuma günü vereceğim kanıda
Ben cumayı bekliyicem ya bugün ü saymazsak 1 gün kaldı zatenBenmde yarın ama bu gece vericem ins.