- 3 Mayıs 2022
- 17
- 25
- 32
- Konu Sahibi Birkacderdimvar
Transferimin 6.günü dayanmdım test yptım. İkinci cızgı var gibiydi. Cok siliktı. Ertesı gun gıttım kan verdım. Deger 0.2 cıktı. Yani negatif. Sonra moral motivasyon yerlerde. Ertesı gün 1 tane daha gebelik testı yptım. Yine siliktı. Gttim kan verdım. Deger 43.küsürdü.yani hamileymişim. Hiç bi belırtım yoktu. Şimdi 6 haftlık ikizlerıme hamileyım. Cok sukur bın şükür.soylmk istedgım şu Herkeste aynı belırtıler olmablır. Moral bozmaya gerek yok. Kan testı nde cıkmayıp gebelik testınde benım cıktı. Normalde ihtımali cok düşük. Demek ki Allah ol dedı oldu. 8 yldr tedavı gryrdum. 4 deneme yapıldı. 2 kimyasal gebelik gecrdım. Rabbim olmasını istedı 1 iken 2 verdı. Zamanı şimdiymiş demkki.hiç moralını bozma. Hep hayırlısını ısteevet kısmen erken biraz, ama kafam bi şeylere attı ve test yapmak istedim normalde kanı bekleyecektim. Tabii ki bi nebze de olsa umut ediyor insan ya belki sonradan olumlu olursa diye? ama benim durumum o kadar zor ki gerçekten mucize olur zaten olursa halbuki belirti gibi durumlarım da vardı.. insanoğlu ne garip