- 3 Mayıs 2022
- 17
- 25
- 32
-
- Konu Sahibi Birkacderdimvar
Transferimin 6.günü dayanmdım test yptım. İkinci cızgı var gibiydi. Cok siliktı. Ertesı gun gıttım kan verdım. Deger 0.2 cıktı. Yani negatif. Sonra moral motivasyon yerlerde. Ertesı gün 1 tane daha gebelik testı yptım. Yine siliktı. Gttim kan verdım. Deger 43.küsürdü.yani hamileymişim. Hiç bi belırtım yoktu. Şimdi 6 haftlık ikizlerıme hamileyım. Cok sukur bın şükür.soylmk istedgım şu Herkeste aynı belırtıler olmablır. Moral bozmaya gerek yok. Kan testı nde cıkmayıp gebelik testınde benım cıktı. Normalde ihtımali cok düşük. Demek ki Allah ol dedı oldu. 8 yldr tedavı gryrdum. 4 deneme yapıldı. 2 kimyasal gebelik gecrdım. Rabbim olmasını istedı 1 iken 2 verdı. Zamanı şimdiymiş demkki.hiç moralını bozma. Hep hayırlısını ısteevet kısmen erken biraz, ama kafam bi şeylere attı ve test yapmak istedim normalde kanı bekleyecektim. Tabii ki bi nebze de olsa umut ediyor insan ya belki sonradan olumlu olursa diye? ama benim durumum o kadar zor ki gerçekten mucize olur zaten olursahalbuki belirti gibi durumlarım da vardı.. insanoğlu ne garip
merhaba maşallah çok sevindim hamileliginizeTransferimin 6.günü dayanmdım test yptım. İkinci cızgı var gibiydi. Cok siliktı. Ertesı gun gıttım kan verdım. Deger 0.2 cıktı. Yani negatif. Sonra moral motivasyon yerlerde. Ertesı gün 1 tane daha gebelik testı yptım. Yine siliktı. Gttim kan verdım. Deger 43.küsürdü.yani hamileymişim. Hiç bi belırtım yoktu. Şimdi 6 haftlık ikizlerıme hamileyım. Cok sukur bın şükür.soylmk istedgım şu Herkeste aynı belırtıler olmablır. Moral bozmaya gerek yok. Kan testı nde cıkmayıp gebelik testınde benım cıktı. Normalde ihtımali cok düşük. Demek ki Allah ol dedı oldu. 8 yldr tedavı gryrdum. 4 deneme yapıldı. 2 kimyasal gebelik gecrdım. Rabbim olmasını istedı 1 iken 2 verdı. Zamanı şimdiymiş demkki.hiç moralını bozma. Hep hayırlısını ıste
Bence erken. Test yapma dicem ama bugün cuma mutlaka bi test yapmışsındır. Ben mesajını geç gördüm. Test yaptıysan ne çıktı acabaÇıktımı 8.gunde testimiz bnmd ebugun 7.gunum ama ilk idrar geçtiği için yarın yapmk istiyrm 7.gun erkenmi acaba
Kimyasal oldu malesef.2ay snra tekrr transfer olucakBence erken. Test yapma dicem ama bugün cuma mutlaka bi test yapmışsındır. Ben mesajını geç gördüm. Test yaptıysan ne çıktı acaba
Kimyasal oldu malesef.2ay snra tekrr transfer olucak
Doktorum önerdi .2ay snra geln dedi rahmn toparlanması dinlenmesi için çok üzüldüm günlerde ağlıyorum bu günlerde geçer insallahMerhaba öncelikle geçmiş olsun 2.si sağlıkla ilerler inşallah
Benim de şuan kimyasal gebelik oluyor. Yani değerim yükselmiyor 4 gün sonra tekrar kan verip düşüp düşmediğine bakacağız. Fakat yükselse bile sağlıksız gebelik olur dediler ve değerim düştüğünde beklemeden yeniden başlayacağız bir problem yoksa. Sizin doktorunuz mu beklemeyi önerdi siz mi beklemeyi tercij ettiniz?
Doktorum önerdi .2ay snra geln dedi rahmn toparlanması dinlenmesi için çok üzüldüm günlerde ağlıyorum bu günlerde geçer insallah
Sonucunuz ne oldu acabaBende 4. Gubumdeyim hiç bir belirti yok
Bende fitil kullanıyorum sürekli fitilden dolayıda akıntının ne tür olduğunu anlamıyorumBende hic belirti yok acikcasi korkmaya başladım ilk bu ve bu bile zordu beklicem hayirlisi guzeli hepimiz ucin olur insallah sizde akinti varmi vajinal fitil kullaniyorum cnm sonrasinda beyaz akinti olur seffaf iyimi bilemedim
Merhaba baktırdınızmı kana sonuç ne olduBen cumayı bekliyicem ya bugün ü saymazsak 1 gün kaldı zaten
Perşembe günü bakıldı 18.25 akşam a tekrar vereceğim enjeksiyon um çıktı benim biraz da kanamam varMerhaba baktırdınızmı kana sonuç ne oldu
Erken olmasına göre sonuç çok güzel kanama inşallah önemli bişey değildir sağ salim alırsın kucağına güzel sonuçlarınızı bekliyorum haberdar edin bizidePerşembe günü bakıldı 18.25 akşam a tekrar vereceğim enjeksiyon um çıktı benim biraz da kanamam var
Ay bilmiyorum ki bana düşük geldi biraz değer sonuçta çift emriyoydu benimle aynı gün transfer olan kadın 180 200 çıkıyor endişe liyim birazErken olmasına göre sonuç çok güzel kanama inşallah önemli bişey değildir sağ salim alırsın kucağına güzel sonuçlarınızı bekliyorum haberdar edin bizide
Pozitif cnm 7.gun leke geldiSonucunuz ne oldu acaba
Sıkma canını stres yapma herkesin bünyesi aynı değil artıcaktır inşallah değer moralini yüksek tutAy bilmiyorum ki bana düşük geldi biraz değer sonuçta çift emriyoydu benimle aynı gün transfer olan kadın 180 200 çıkıyor endişe liyim biraz
YaaaPozitif cnm 7.gun leke geldi
12.gun cnm doktorun dediği gün yaptım ondan öğrendim sonucuYaaaÇok sevindim Allahım sağ salim kucağına almayıda nasip etsin kaçıncı gününde yaptın testi
Darısı bize inşallah12.gun cnm doktorun dediği gün yaptım ondan öğrendim sonucu
İnşallah cnm Rabbim sizede nasip etsin inşallahDarısı bize inşallah
Bakalım inşallah 1 saat e gidip kan vereceğimSıkma canını stres yapma herkesin bünyesi aynı değil artıcaktır inşallah değer moralini yüksek tutbende korkarak iple çekiyorum test gününü 6 gün kaldı ama moral bizim en büyük destekçimiz