Beta HCG çok düşük

• Konu Sahibi Konu Sahibi Glz1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Özel başka hastanede verdim düşmüş malesef 4.1 kimyasal oldu .
Yine sağlık ocağında da vermiştim o yarın çıkar o da büyük ihtimal düşmüştür .
İlaclari kullanmadım bugün kestim artık düştüğünü gördüm çünkü .
Aynı durumdayız 😢😢😉 elimizden bir şey de gelmiyor çok zor gerçekten

Bu kimyasal neden oluyor peki bilgin var mı
Bazıları sağlıksız diyor bazıları kromozom bozukluğu olabilir diyor .
Ama pgt embryo bile bazen kimyasal oluyor bslli olmuyor ki .
Ben sağlıksız olmasından şüpheliyim tabiki pgt gidecek kadar embryomuz olmuyorki onun yeirne trnasfer olmak daha mantıklı geliyor bana 🤔

Bazıları sağlıksız diyor bazıları kromozom bozukluğu olabilir diyor .
Ama pgt embryo bile bazen kimyasal oluyor bslli olmuyor ki .
Ben sağlıksız olmasından şüpheliyim tabiki pgt gidecek kadar embryomuz olmuyorki onun yeirne trnasfer olmak daha mantıklı geliyor bana 🤔
Benimde öyle az oldu

Merhaba arkadaslar. Konuşmalarınızı uzaktan takip ediyordum. Kromozom Analizi, Trambofili 6 li panel ( kanda pıhtılaşma eğilimi demek ) , rahimde katil hücre testleri yaptırdınız mi?

Merhaba arkadaslar. Konuşmalarınızı uzaktan takip ediyordum. Kromozom Analizi, Trambofili 6 li panel ( kanda pıhtılaşma eğilimi demek ) , rahimde katil hücre testleri yaptırdınız mi?
Hepsi oldu hepsi temiz .
Rahimde katil hücre yapılmadı ama bağışıklık baskilandi sürekli korrizonla serumle vs. Dennendi.

Eşiniz de kromozom analizi ve sperm dna hasarı testi yaptırdınız mi?

Hepsi oldu hepsi temiz .
Rahimde katil hücre yapılmadı ama bağışıklık baskilandi sürekli korrizonla serumle vs. Dennendi.
Benimde hepsi yapıldı. Trambofili 6 li panelde benim homozigot cikti. Diğerleri temiz. Bazen tekrarlayan tüp bebek kayıplarının sebebi, erkekleri spermdeki dna hasarı olabiliyor. Eğer spermde dna hasarı varsa, eşe de tedavi uygulanıyor. Spermdeki dna hasarı azaltilinca, yeniden embiriyo olusturma aşaması sonrası transfer yapılıyor. Genelde eşde sperm azlığı varikosel azospermi olan insanlar da oluyor.

Benimde hepsi yapıldı. Trambofili 6 li panelde benim homozigot cikti. Diğerleri temiz. Bazen tekrarlayan tüp bebek kayıplarının sebebi, erkekleri spermdeki dna hasarı olabiliyor. Eğer spermde dna hasarı varsa, eşe de tedavi uygulanıyor. Spermdeki dna hasarı azaltilinca, yeniden embiriyo olusturma aşaması sonrası transfer yapılıyor. Genelde eşde sperm azlığı varikosel azospermi olan insanlar da oluyor.
Homozigot çıktı bende ama önemli yerde değilmiş kan sulandirici bile kullanmaya gerek yokmuş ben kullanıyorum yinede .
Sperm azlihimiz var ileri derecede.

Hepsi oldu hepsi temiz .
Birde rahme transfer öncesi igne yapıyor bazı yerler. Makrofaş miydi ismi neydi. Bazen de transfer öncesi rahim içi yıkanıyor. Rahimde katil hücre icin. Istanbulda mi yaşıyorsunuz bilmiyorum ama, rahimde katil hücre testi sadece mikrogen isimli lab. Yapılıyor. İsmi flow kır testi.

Homozigot çıktı bende ama önemli yerde değilmiş kan sulandirici bile kullanmaya gerek yokmuş ben kullanıyorum yinede .
Benim homozigot iki yerde cikti. Doktorum transfer surecinde hergun bir bardak nar suyu icmemi istedi. Hibor 5000 lik igne kullaniyorum. Bu igne 24 saat etkiliymis. Oksapar ise günde 1 kere yapılıyor sa 12 saat etkiliymis. Homozigot önemli diye biliyorum. Heterozigot önemsiz diye söylenmişti banada.

Benimde eşimde sperm olması gerekenden azdı. Doktorum astalife ve empryl isimli ilaçları verdi. Ekstra bal propolis polen ari sütü ari ekmeği karışımı yedi. Birde hergun keciboynuzu özü yedi.

Birde rahme transfer öncesi igne yapıyor bazı yerler. Makrofaş miydi ismi neydi. Bazen de transfer öncesi rahim içi yıkanıyor. Rahimde katil hücre icin. Istanbulda mi yaşıyorsunuz bilmiyorum ama, rahimde katil hücre testi sadece mikrogen isimli lab. Yapılıyor. İsmi flow kır testi.
Yapılmadı bunlar İstanbul'da yaşamıyorum .
SSadece doktor öneride bulunmuştu .
Transfer öncesi ugne dediğiniz gebelik aşisiysa eğer oldum ama rahim içine değil .
İzmir'deki tedavimde değişik şeyler uygulamisti doktor .
Diyarbakır'daki doktorum bunların bı kanitlanmusligi yok dedi önermedi olumlu sonuç alanlar var mı acaba 🤷🏻‍♀️

Benim homozigot iki yerde cikti. Doktorum transfer surecinde hergun bir bardak nar suyu icmemi istedi. Hibor 5000 lik igne kullaniyorum. Bu igne 24 saat etkiliymis. Oksapar ise günde 1 kere yapılıyor sa 12 saat etkiliymis. Homozigot önemli diye biliyorum. Heterozigot önemsiz diye söylenmişti banada.
Mthfr C667t homozigot çıktı .
Önemli kromozomda değil dediler folik asit kullanmam gerektiğini belirtmisti genetik doktoru .
Ama bu sefer kullanmadım doktor vermemişti .
Kan sulandirici hep kylkandim iğnesini veriyordu bu sefer hap olarak içtim sadece .

Benimde eşimde sperm olması gerekenden azdı. Doktorum astalife ve empryl isimli ilaçları verdi. Ekstra bal propolis polen ari sütü ari ekmeği karışımı yedi. Birde hergun keciboynuzu özü yedi.
Hep uygulamak ustedim doktor vermeyin eşim kullanmadi .
İlla doktor verecek .
Vermiyor doktor bişey düzgün ürolog doktoru yokki gidelim .kadın doğum ne anliyacak .
for men veya proxeed kullaniyordu .onlarda çok etki etmiyor .
Belki önce ilaç tedavisi olması lazım eşimin ama yok yani cevrede gidebileceğimiz ürolog anca online gorusebilirjz .

Benimde öyle az oldu
Doktorla konuştum.
Genelde 70 üstü istiyorlarmış ilk kan değerini . Ama 13 değerle ikiz dogurttugum oldu dedi .
12 değerle de tek gebelik olmustu dedi .
O yuzdne yinede kimse ümidini yitirmesin 🌸
Benim Kimyasal olduysa nadir de olsa sağlıklı doğum yapan var .
bu durumda olan arkadaşlarımız olur belki okuyan, kendilerini birakmasinlar değer düşesiye kadar🌸

Doktorla konuştum.
Genelde 70 üstü istiyorlarmış ilk kan değerini . Ama 13 değerle ikiz dogurttugum oldu dedi .
12 değerle de tek gebelik olmustu dedi .
O yuzdne yinede kimse ümidini yitirmesin 🌸
Benim Kimyasal olduysa nadir de olsa sağlıklı doğum yapan var .
bu durumda olan arkadaşlarımız olur belki okuyan, kendilerini birakmasinlar değer düşesiye kadar🌸
Benim de değerim 5 e düştü çok üzgünüm 😔

Back
X