Aynı durumdayızÖzel başka hastanede verdim düşmüş malesef 4.1 kimyasal oldu .
Yine sağlık ocağında da vermiştim o yarın çıkar o da büyük ihtimal düşmüştür .
İlaclari kullanmadım bugün kestim artık düştüğünü gördüm çünkü .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı durumdayızÖzel başka hastanede verdim düşmüş malesef 4.1 kimyasal oldu .
Yine sağlık ocağında da vermiştim o yarın çıkar o da büyük ihtimal düşmüştür .
İlaclari kullanmadım bugün kestim artık düştüğünü gördüm çünkü .
Evet gercekten zor .Aynı durumdayızelimizden bir şey de gelmiyor çok zor gerçekten
Bazıları sağlıksız diyor bazıları kromozom bozukluğu olabilir diyor .Bu kimyasal neden oluyor peki bilgin var mı
Benimde öyle az olduBazıları sağlıksız diyor bazıları kromozom bozukluğu olabilir diyor .
Ama pgt embryo bile bazen kimyasal oluyor bslli olmuyor ki .
Ben sağlıksız olmasından şüpheliyim tabiki pgt gidecek kadar embryomuz olmuyorki onun yeirne trnasfer olmak daha mantıklı geliyor bana![]()
Hepsi oldu hepsi temiz .Merhaba arkadaslar. Konuşmalarınızı uzaktan takip ediyordum. Kromozom Analizi, Trambofili 6 li panel ( kanda pıhtılaşma eğilimi demek ) , rahimde katil hücre testleri yaptırdınız mi?
Benimde hepsi yapıldı. Trambofili 6 li panelde benim homozigot cikti. Diğerleri temiz. Bazen tekrarlayan tüp bebek kayıplarının sebebi, erkekleri spermdeki dna hasarı olabiliyor. Eğer spermde dna hasarı varsa, eşe de tedavi uygulanıyor. Spermdeki dna hasarı azaltilinca, yeniden embiriyo olusturma aşaması sonrası transfer yapılıyor. Genelde eşde sperm azlığı varikosel azospermi olan insanlar da oluyor.Hepsi oldu hepsi temiz .
Rahimde katil hücre yapılmadı ama bağışıklık baskilandi sürekli korrizonla serumle vs. Dennendi.
Homozigot çıktı bende ama önemli yerde değilmiş kan sulandirici bile kullanmaya gerek yokmuş ben kullanıyorum yinede .Benimde hepsi yapıldı. Trambofili 6 li panelde benim homozigot cikti. Diğerleri temiz. Bazen tekrarlayan tüp bebek kayıplarının sebebi, erkekleri spermdeki dna hasarı olabiliyor. Eğer spermde dna hasarı varsa, eşe de tedavi uygulanıyor. Spermdeki dna hasarı azaltilinca, yeniden embiriyo olusturma aşaması sonrası transfer yapılıyor. Genelde eşde sperm azlığı varikosel azospermi olan insanlar da oluyor.
Birde rahme transfer öncesi igne yapıyor bazı yerler. Makrofaş miydi ismi neydi. Bazen de transfer öncesi rahim içi yıkanıyor. Rahimde katil hücre icin. Istanbulda mi yaşıyorsunuz bilmiyorum ama, rahimde katil hücre testi sadece mikrogen isimli lab. Yapılıyor. İsmi flow kır testi.Hepsi oldu hepsi temiz .
Rahimde katil hücre yapılmadı ama bağışıklık baskilandi sürekli korrizonla serumle vs. Dennendi.
Benim homozigot iki yerde cikti. Doktorum transfer surecinde hergun bir bardak nar suyu icmemi istedi. Hibor 5000 lik igne kullaniyorum. Bu igne 24 saat etkiliymis. Oksapar ise günde 1 kere yapılıyor sa 12 saat etkiliymis. Homozigot önemli diye biliyorum. Heterozigot önemsiz diye söylenmişti banada.Homozigot çıktı bende ama önemli yerde değilmiş kan sulandirici bile kullanmaya gerek yokmuş ben kullanıyorum yinede .
Sperm azlihimiz var ileri derecede.
Benimde eşimde sperm olması gerekenden azdı. Doktorum astalife ve empryl isimli ilaçları verdi. Ekstra bal propolis polen ari sütü ari ekmeği karışımı yedi. Birde hergun keciboynuzu özü yedi.Homozigot çıktı bende ama önemli yerde değilmiş kan sulandirici bile kullanmaya gerek yokmuş ben kullanıyorum yinede .
Sperm azlihimiz var ileri derecede.
Yapılmadı bunlar İstanbul'da yaşamıyorum .Birde rahme transfer öncesi igne yapıyor bazı yerler. Makrofaş miydi ismi neydi. Bazen de transfer öncesi rahim içi yıkanıyor. Rahimde katil hücre icin. Istanbulda mi yaşıyorsunuz bilmiyorum ama, rahimde katil hücre testi sadece mikrogen isimli lab. Yapılıyor. İsmi flow kır testi.
Mthfr C667t homozigot çıktı .Benim homozigot iki yerde cikti. Doktorum transfer surecinde hergun bir bardak nar suyu icmemi istedi. Hibor 5000 lik igne kullaniyorum. Bu igne 24 saat etkiliymis. Oksapar ise günde 1 kere yapılıyor sa 12 saat etkiliymis. Homozigot önemli diye biliyorum. Heterozigot önemsiz diye söylenmişti banada.
Hep uygulamak ustedim doktor vermeyin eşim kullanmadi .Benimde eşimde sperm olması gerekenden azdı. Doktorum astalife ve empryl isimli ilaçları verdi. Ekstra bal propolis polen ari sütü ari ekmeği karışımı yedi. Birde hergun keciboynuzu özü yedi.
Doktorla konuştum.Benimde öyle az oldu
Benim de değerim 5 e düştü çok üzgünümDoktorla konuştum.
Genelde 70 üstü istiyorlarmış ilk kan değerini . Ama 13 değerle ikiz dogurttugum oldu dedi .
12 değerle de tek gebelik olmustu dedi .
O yuzdne yinede kimse ümidini yitirmesin
Benim Kimyasal olduysa nadir de olsa sağlıklı doğum yapan var .
bu durumda olan arkadaşlarımız olur belki okuyan, kendilerini birakmasinlar değer düşesiye kadar![]()
Allah En kısa zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsinBenim de değerim 5 e düştü çok üzgünüm![]()