- 2 Nisan 2022
- 19
- 7
- 1
- 33
- Konu Sahibi Birkacderdimvar
-
Ayrıca lekelenme olduysa emin ol tutmuştur benim 6. Günü lekelenmem oldu idrar testi yaptım silik çizgi çıktı bu gün kan verdi. 104 çıktı 10. Günüm bemde ama benm çift embiriyoMerhaba. 5. Gün Dondurulmuş embriyo transferi oldum. Bugün transferimin 10. Günü. İlk günler şişlik hassasiyet bel ağrım vardı. Bi ara küçük bi lekelenmem de oldu. Ancak son 3 gündür hiçbir hamilelik belirtim yok. Bugün test verdim beta hcg 7.9 çıktıne düşüneceğimi bilmiyorum. Benim gibi olan var mı
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımAyrıca lekelenme olduysa emin ol tutmuştur benim 6. Günü lekelenmem oldu idrar testi yaptım silik çizgi çıktı bu gün kan verdi. 104 çıktı 10. Günüm bemde ama benm çift embiriyo
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba ? Bende 6. Günümdeyim belirtilerim kayboldu iyice umutsuzum çok13 gün tekrar test vereceğim umarım bebeğim benimledir
Bende 4. Gubumdeyim hiç bir belirti yokMerhaba sonucunuz ne oldu acaba ? Bende 6. Günümdeyim belirtilerim kayboldu iyice umutsuzum çok
5 mayis persembemi transver oodun cnm bende o gun oldum belirti benimde yok beklicegiz nasip insallahBende 4. Gubumdeyim hiç bir belirti yok
Bende ayni sekil cnm bekliyorum carba itibari ile 6. Gune girdik insallah hep birlikte guzel haberler alirizben de 5.gündeyim. bazen sancilarim oluyor alt tarafta regl gibi değil gibi bazen anlık ağrılar giriyor (belki ksitlerimden ve endometriozis ten kaynaklı) bu tarz belirtiler sancı gibi olanlar acaba belirti mıdır insan umutlanmak istiyor
Benm bu akşam bel ve göğüs ağrım başladı5 mayis persembemi transver oodun cnm bende o gun oldum belirti benimde yok beklicegiz nasip insallah
günaydın kızlar, ben bu sabah dayanamadım erken gebelik testi yaptım ve olumsuzBende ayni sekil cnm bekliyorum carba itibari ile 6. Gune girdik insallah hep birlikte guzel haberler aliriz
Bence erken cnm bekle biraz daha kanda baktirgünaydın kızlar, ben bu sabah dayanamadım erken gebelik testi yaptım ve olumsuzcanim çok sıkılıyor
evet kısmen erken biraz, ama kafam bi şeylere attı ve test yapmak istedim normalde kanı bekleyecektim. Tabii ki bi nebze de olsa umut ediyor insan ya belki sonradan olumlu olursa diye? ama benim durumum o kadar zor ki gerçekten mucize olur zaten olursaBence erken cnm bekle biraz daha kanda baktir
Hiç birşey bitmiş değil daha dua et Rabbime sarıl İnşallah güzel haberler alacaksın.iyi düşün iyi olsunevet kısmen erken biraz, ama kafam bi şeylere attı ve test yapmak istedim normalde kanı bekleyecektim. Tabii ki bi nebze de olsa umut ediyor insan ya belki sonradan olumlu olursa diye? ama benim durumum o kadar zor ki gerçekten mucize olur zaten olursahalbuki belirti gibi durumlarım da vardı.. insanoğlu ne garip
amiiiinnn canim inşallah inşallah hepimiz güzel olumlu sonuçlar alırız Rabbım yardımcımız olsunHiç birşey bitmiş değil daha dua et Rabbime sarıl İnşallah güzel haberler alacaksın.iyi düşün iyi olsun
Cnm benim henuz cok erken brkle biraz bana ayin 17 si defiler ise baslicagim icin ayin 13 u 14 bakmayi fudunuyorum daha dur erkdn çıkmayabilirgünaydın kızlar, ben bu sabah dayanamadım erken gebelik testi yaptım ve olumsuzcanim çok sıkılıyor
Bende hic belirti yok acikcasi korkmaya başladım ilk bu ve bu bile zordu beklicem hayirlisi guzeli hepimiz ucin olur insallah sizde akinti varmi vajinal fitil kullaniyorum cnm sonrasinda beyaz akinti olur seffaf iyimi bilemedimBenm bu akşam bel ve göğüs ağrım başladı
Bendede hafif akıntı var ama ben fıtıl kullanmiyorumBende hic belirti yok acikcasi korkmaya başladım ilk bu ve bu bile zordu beklicem hayirlisi guzeli hepimiz ucin olur insallah sizde akinti varmi vajinal fitil kullaniyorum cnm sonrasinda beyaz akinti olur seffaf iyimi bilemedim
Umutsuz olma bende de hala belirti yok. Sadece biraz bel agrim var. Ama ona rağmen kan testi pozitif çıktı. Allah büyük. Moralini yüksek tut olur muMerhaba sonucunuz ne oldu acaba ? Bende 6. Günümdeyim belirtilerim kayboldu iyice umutsuzum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?