canım benim ilk denemem bende çıkolata kisti vardı oda kanallarımda tahribat yaptı doktorum yüzde 55 şans verdi zaten herkese öyle diyorlarmış insanları çok fala beklenti içine sokmamak için bilmiyorum tabi ama doktorum herşeyin çok iyi ilerlediğini söylemeişti tedavimde iyi geçti şişlikler dışında 5 aylık hamile gibi şişti karnım artık işyerimde müşterilerim beni hamile sanıp acıyorlardı inşallah gerçek olur..lütfen bana haberini ver unutma..bekliyorum..herşey gönlünce olsun iyi düşün iyi olsun..a.s.
begüm kalbini ferah tutu moral çok önemli bugün biraz kendine oyalanacak bişeyler bul eşinle çıkıp gezin kafana takma ...eylül canım hayırlı olsun kasık ağrıları oluyor tedirgin olma ağır iş yapma çok eğilip doğrulma inşallah bebişlerimiz yuvalarına yerşelmişlerdir..hayırlısı olsun..
kasık ağrım var ve korkmaya başladım lütfen dua edin negatif çıkacak diye endişeleniyorum:
kızlar kan verdim...sonuç beklemedeyim
insallah hepinizdende hayirli haberler aliriz
slm arkadaşlar..ilk denemem ve bugün transferimin 8. günü ve hiç bir belirti yok gögüslerim çok şiş ara ara kasıklarımda ağrı oluyor ama onun dışında hiçbir belirti yok gögüs başları kahverengi olurmuş ve çiçeklenirmiş doğrumu lütfen bana yerdım edin..inşallah bebeklerim hala benimledir allahım inşallah yaşıyorlardır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?