slm arkadaşlar..ilk denemem ve bugün transferimin 8. günü ve hiç bir belirti yok gögüslerim çok şiş ara ara kasıklarımda ağrı oluyor ama onun dışında hiçbir belirti yok gögüs başları kahverengi olurmuş ve çiçeklenirmiş doğrumu lütfen bana yerdım edin..inşallah bebeklerim hala benimledir allahım inşallah yaşıyorlardır..
özlecem canım inşallah öyledir..elim karnımda gece gündüz dua ediyorum allahım ne olur kucağımıza versin bebişlerimizi hayırlısıyla..turkuaz ve hilal sizede tşk ederim yanlız bırakmadığınız için allah hepinizden razı olsun..
slm arkadaşlar..ilk denemem ve bugün transferimin 8. günü ve hiç bir belirti yok gögüslerim çok şiş ara ara kasıklarımda ağrı oluyor ama onun dışında hiçbir belirti yok gögüs başları kahverengi olurmuş ve çiçeklenirmiş doğrumu lütfen bana yerdım edin..inşallah bebeklerim hala benimledir allahım inşallah yaşıyorlardır..
slm canım..çok sevindim beni hastane ayın 18 inde çağırdı gebelik testi için inş olumlu sonuç alırız eurofertildemi yaptırdın bebeği canım dualarım seninle inşallah müjdeli haberi veririz birbirimize...allah yardımcımız olsun..lütfen moralini yüksek tut okumuyormusun yorumları genellikle belirti yok hergün elini karnına koyup sanki seni duyuyorlarmış gibi dua et bence duyuyorlar inş gelicekler kucağımıza ben inanıyorum hadı müjdeli haberini bekliyorum..
konukoğlunda yaptırdım ben...kasık ağrısı vardı oda yok artık...sonuca az kaldı canım.yarın belli oluyo hayırlısıyla...dr.un size yüzde kaç dedi...bide kaçıncı denemen seda?senin de inşallah güzel haberlerini alırım.Allah hakkkımıza hayırlısıını versin...umarım bizde mutlu oluruz..tüm bebek bekleyenler gibi
sakin ol canim yaa
biliyorum en zor gunler iste bu gunler
tedavilerin en zor yani bu
ALLAH hayirlisni nasip eder merk etme senin icin ne hayirliysa o olur
ama galiba olcak gibi senin belirtiler goguslerde sislik varsa bide kasik agrisi
bakalim mutlu haberlerini verirsin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?