Transferimin 8. Günü çıldıracağım hiçbir belirti yok...

canım tşk ederim güzel dileklerin için inşallah ç.şamba günü yazarım size sonucu..

begüm bence mutlu haberi aldınız kesin bütün aile kutlama yapıyorsunuz lütfen iki dk nete girip bizide sevindirsen neolur..belki elli defa girdim baktım hala cevabın yok nerelerdesin arkadaşım..

:bbo:ARKADAŞLAR BUGÜN TRANSFERıMıN 12. GÜNÜ ıNŞALLAH YARIN SONUÇ ALICAZ AMA BENıM HıÇ RAHATIM YOK AYAKTA DURAMIYORUM.. SOL KASIĞIM VE BELıM ÇOK AĞRIYOR NAPMAM GEREK..YOKSA KÖTÜ BıŞEYMı VAR BıDE HA BıRE WC YE GıDıYORUM SANKı KASIKLARIMIN ÜSTÜNDE BıR TON AĞIRLIK VAR...BıŞEYLER YAZIN LÜTFEN KAFAM ÇOK BOZUK...:bbo:

ARKADAŞLAR GECE OLDU BEN HALA UYUYAMADIM ÇOK HEYECANLIYIM KASIKLARIMDA VE BELıMDEKı AĞRI BıRAZ HAFıFLEDı HERALDE PSıKOLOJıK ıNŞALLAH POZıTıF OLUR BUGÜN SONUÇ ALICAM ıNANAMIYORUM 12 GÜN NASIL GEÇTı ANLAMADIM...BANA DUA EDıN NEOLUR UNUTMAYIN..HADı HAYIRLI HABERLER VERıRıM ıNŞ SıZE ..ıYı GECELER..

rabbim yüzünü güldürsün inşllah canım .....

arkadaşlar merhaba.. yıkıldım negatif sonucunu duyunca dağıldım...tüp bebek merkezinden sonra işe gitmiştim haberi alınca erken çıktım ve saatlerce buz gibi havada ağlayarak yürüdüm..neden dedim neden allahım.insanlar bebeklerini cami avlusuna bırakırken çöplerin içine atarken neden bizlerden mahrum ediyorsun..bu sorunun cevabını bulamadım..sadece kader dedim..

sedacım cok gecmıs olsun gecmıs olsunda bir daha gelmesın insallah negatıf sonuc ınsanı ne hale getırır bılıyorum, sorunun cevabını kendın vermıssın kaderden baska bırsey degıl, lutfen kendıne ezıyet etme kader den kacıs da yok zamanı gelecek ınsallah bızlerınde,gecen pazara gıttım donerken cocuk arabasında bı kadın yavrusunu gezdırıyordu ama yavrum oyle kotuydu ki gorsen ıcın parcalanırdı ozurlu dogmus ama tarıf edılebılır gıbı degıl, Rabbım kımseyı evladıyla sınamasın dedım sukrettım bı kez daha, sabır arkadasım sabır Rabbım care olsun tum acılarımıza...

Canım çok geçmiş olsun.Bu son negatif sonuç olsun.Tanrım kısa sirede güzel bebişler kısmet etsin sana inşallah.Kendini yıpratma hayat devam ediyor..

rabbim en kısa zamanda sana ve bütün anne olmak için uğraşan anne adaylarına nasip eğler sakın ümidini yitirme canım benim bol bol dua et herşeyde bir hayır vardır canımcım bu ay bakmışsın kendiliğinden hamiş kalmışsın amin inşallah

hepinize teşekkür ederim iyiki varsınız napalım allahım herkesi farklı bir şekilde imtihan ediyor demekki vakti daha gelmemiş bazı şeylerin rabbim sağlık versin hepimize inşallah iyi olur napalım bugün daha iyiyim işime döndüm daha az acıtıyor canımı bazı şeyler ..hepinizi öpüyorum..hayırlı geceler..

ilk denememde 1 haftalık olmadan idrarda çıkmıştı malasef tutunamadı, bu ikinci denememiz donmuş haziran ayın embiroyusu bu bugün 7 ci günüm inşallah tutunmuşdur ilk denememdeki gibi hiçbi belittim yooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…