Transferimin 8. Günü çıldıracağım hiçbir belirti yok...

canım benim ilk denemem bende çıkolata kisti vardı oda kanallarımda tahribat yaptı doktorum yüzde 55 şans verdi zaten herkese öyle diyorlarmış insanları çok fala beklenti içine sokmamak için bilmiyorum tabi ama doktorum herşeyin çok iyi ilerlediğini söylemeişti tedavimde iyi geçti şişlikler dışında 5 aylık hamile gibi şişti karnım artık işyerimde müşterilerim beni hamile sanıp acıyorlardı inşallah gerçek olur..lütfen bana haberini ver unutma..bekliyorum..herşey gönlünce olsun iyi düşün iyi olsun..:nazar:a.s.

öncelikle geçmiş olsun...bana da dr.%50 60 dedi..bende bi sorun olmamasına rağmen 3.5senedir çocuğumuz olmuo...eşim de ben de çok stres olduk..2 aşılama yaptırdık malesef olmadı...bugün uyuyamadım.pazar günü halbuki geç kalkarım.düşünmekten gözüme uyku girmedi...yarın ya çok kötü ya da çok mutlu olucam...haberini veririm....hadi
görüşürüz

begüm kalbini ferah tutu moral çok önemli bugün biraz kendine oyalanacak bişeyler bul eşinle çıkıp gezin kafana takma ...eylül canım hayırlı olsun kasık ağrıları oluyor tedirgin olma ağır iş yapma çok eğilip doğrulma inşallah bebişlerimiz yuvalarına yerşelmişlerdir..hayırlısı olsun..

begüm kalbini ferah tutu moral çok önemli bugün biraz kendine oyalanacak bişeyler bul eşinle çıkıp gezin kafana takma ...eylül canım hayırlı olsun kasık ağrıları oluyor tedirgin olma ağır iş yapma çok eğilip doğrulma inşallah bebişlerimiz yuvalarına yerşelmişlerdir..hayırlısı olsun..

saol canım yaaa.ne güsel pozitif düşünüyosun....eşim de çok stresli...10 gündür dışarı çıkartmadı beni..ben de çıkmak istemedim gerçi..dün çıktım dışarısı bana çok garip geldi..umarım sonuç da iyi olur...inşallah seninkide iyi olur....

insallah emekleriniz bosa cikmaz:(( cok zor beklemek:(( insallah hamilesinizdir.hakkinizda hayirlisi olsun

kızlar kan verdim...sonuç beklemedeyim

CANIM GÜNAYDIN ANCAK OTURABİLDİM NETİN BAŞINA GECE BOYU HEP DÜŞÜNDÜM DUA ETTİM İNŞALLAH ALLAHIM SEVİNDİRİRSİN BEGÜMÜ DİYE DAHA BELLİ OLMADIMI ÇATLIYCAM YA ..HADİ SEVİNDİR ALLAHIM BİZLERİ TÜM ANNE OLMAK İSTEYENLERİ..:nazar:

bgmcim cuma günü sonuçlanıcak dua ediyorum hepimiz için aranıza yeni girdim ama inanın çok dua ediyorum güzel haberini bekliyorum bugün

Kızlar inş hepiniz HAMıLEYıMMMM diye yazarsınız inş hepinizin karnı kocaman kocaman olur bebişlerinizde sımsıkı tutunur Rabbim hepimize sabır stressisz bi bekleme süresi versin inş.

Hadi bakalım hepımızın hakkında hayırlısı olsun kızlar.Hepimizin kucaklarını doldursun bebıslerle yer kalmasın.:CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

slm arkadaşlar..ilk denemem ve bugün transferimin 8. günü ve hiç bir belirti yok gögüslerim çok şiş ara ara kasıklarımda ağrı oluyor ama onun dışında hiçbir belirti yok gögüs başları kahverengi olurmuş ve çiçeklenirmiş doğrumu lütfen bana yerdım edin..inşallah bebeklerim hala benimledir allahım inşallah yaşıyorlardır..

herkes belirti yaşamak zorunda değil ya canım , rahat ol biraz .. o belirtiler felan normal yolla hamle kalıp farkında olmayan hamilelerin yaşadığı belirtiler oluyor genelde .. hatta adet görme sorunu olan kadınları biliyorum farkında olmadan hamile kalıp , hamileliğinin 2. ayında tesadüfen öğrenenler..
ben hiç bi belirti yaşamadım ve ikizlere hamileydim üstelik ..
ne kadar zorlarsan , kurcalarsan kafanı zor geçer şu bi kaç günün ve stres yapar tansiyonunu yükseltirsin ki tansiyon çok büyük tehdit bebişlerimize hamileyken ..
sakin olmanı ve bol bol dua etmeni öneririm , daha huzurlu oluyor insan ve pozitif düşünüyor bu sayede ..
inşallah güzel haberlerle açarsın bir sonraki başlığını yerimseniben

Back
X