Transferimin 8. Günü çıldıracağım hiçbir belirti yok...

seda27tt

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2007
83
25
288
Gaziantep
slm arkadaşlar..ilk denemem ve bugün transferimin 8. günü ve hiç bir belirti yok gögüslerim çok şiş ara ara kasıklarımda ağrı oluyor ama onun dışında hiçbir belirti yok gögüs başları kahverengi olurmuş ve çiçeklenirmiş doğrumu lütfen bana yerdım edin..inşallah bebeklerim hala benimledir allahım inşallah yaşıyorlardır..

ben sana belirtilere kafanı takma derim canım......zaten 4 gün kalmışş sonucu almana kafan rahat bi şekilde test gününü bekle.....belirtisi olmayıp hamile kalan çok kişi var burda...inşş sende onlardan birisi olursun canım...

valla ben pazartesi test yaptırıcam ama hiç ama hiç belirti yok. tek belirti ağzımdaki pas tadı. o da gripten kaynaklanıyor. eğer bu tutmazsa 2. deneme bayrama geldiği için ona da ara vericez. herkesin belirtileri başkadır diye umut ediyorum. gene de belki tutunmuştur diye umut ve dua ediyorum. çıldırma sende

ne belkisi kızlar yaaaa illaki belirti olmak zorundamı yaaaa.....hiçç bozmayın moraliniziiii...inşş bebeişleriniz sizinledirrr....

slm arkadaşlar..ilk denemem ve bugün transferimin 8. günü ve hiç bir belirti yok gögüslerim çok şiş ara ara kasıklarımda ağrı oluyor ama onun dışında hiçbir belirti yok gögüs başları kahverengi olurmuş ve çiçeklenirmiş doğrumu lütfen bana yerdım edin..inşallah bebeklerim hala benimledir allahım inşallah yaşıyorlardır..

Bende 10 Kasım'da pozitif sonucu aldım.Daha 8.günde belirti arama:) ben bile belirti yaşamıyorum.(Kasık ve bel ağrısı dışında ) Yazdıklarını yaşaman için çoook erken tatlım.Fakat kendine böyle stres yaptığın sürece bebeklerin de etkilenir söyleyim.

özlecem canım inşallah öyledir..elim karnımda gece gündüz dua ediyorum allahım ne olur kucağımıza versin bebişlerimizi hayırlısıyla..turkuaz ve hilal sizede tşk ederim yanlız bırakmadığınız için allah hepinizden razı olsun..

özlecem canım inşallah öyledir..elim karnımda gece gündüz dua ediyorum allahım ne olur kucağımıza versin bebişlerimizi hayırlısıyla..turkuaz ve hilal sizede tşk ederim yanlız bırakmadığınız için allah hepinizden razı olsun..

Sonucunu bizede buradan bildirirsin.Sevincine ortak oluruz canım inşallah.

Bende bugün ögrendim sonucumu 12.günüm ama hiçbir belirti yok bendede doktorum zaten demişti belirtiler içinde çok erken ne belirtisi bekliyorsun bekleme dedi. Bundan sonrasında başlayacakmış mide bulantılarım baş dönmelerim filan ama şimdi iyiyim.. içini rahat tutmaya çalışş :)

seda27tt arkadaşım ben şu anda 12 haftalık(yarın 13 haftaya döneceğim) hamileyim..inanırmısın hala belirtim yok,ne göğüslerde,ne karnımda,ne mide bulantısı,ne başka birşey..... lütfen sen de belirti arama,moralini yüksek tut..Allahım verdiyse olmuştur merak etme...

3 aşılama 2 tüp bebek denedik, hepsinde bulantı hariç aklına gelen tüm belirtiler vardı ama sonucum hep sıfır çıktı... dolayısı ile belirti olacak diye bişey yok, bence olabildiğince rahat olmaya çalış, her nekadar kolay olmasada.. iyi haberler almanı diliyorum.

turkuaz canım slm.inşallah bebişlerin senledir.benimde bu 3.micro. ve iki gün önce pozitif sonucu aldım şükür.rabbim herkeze bu duyguyu tattırsın inşallah.allah kucağımızada almayı nasip etsin.gelelim belirtilere bende senin gibi düşündüm.yok göğüs şişermiş,akıntı coğalırmı,kasık ağrırmış.benimde hic biri olmadı sonuctan sonra biraz biraz kasıklarım ağrıyor oda şidetli değil.yani sakın belirtilere takma.herkezin bünyesi sonucta farklıdır.öpüyorum.rabbim hayırlı sonuc versin

arkadaşlar çok sağolun ya iyiki varsınız dünden bu yana daha iyiyim... inşallah korktuğumuz şeyleri duymayız hiçbirimiz ayın 18 i ç.şamba günü gebelik testi günüm inşallah eve gelir gelmez hemen sizinle paylaşacagım bana dua edin neolur..herşey gönlümüzce olsun..

merhaba canım...transferimiz aynı zamanda olmuş...benim bugün 9.günüm...beklemedeyim...sadece bazen kasıklarımda ağrı oluyor..sende de varmı?belirtiler için çok erken aslında ama elimizde değil işte..bişiyler bişiyler umuyoruz...pazartesi sonuç alıcam....2 gün kaldı anlıycan..bilmiyorum nolcak..günler kısaldıkça moralim bozuluyo..sonuç ya negatif olursa...

slm canım..çok sevindim beni hastane ayın 18 inde çağırdı gebelik testi için inş olumlu sonuç alırız eurofertildemi yaptırdın bebeği canım dualarım seninle inşallah müjdeli haberi veririz birbirimize...allah yardımcımız olsun..lütfen moralini yüksek tut okumuyormusun yorumları genellikle belirti yok hergün elini karnına koyup sanki seni duyuyorlarmış gibi dua et bence duyuyorlar inş gelicekler kucağımıza ben inanıyorum hadı müjdeli haberini bekliyorum..

sakin ol canim yaa
biliyorum en zor gunler iste bu gunler
tedavilerin en zor yani bu
ALLAH hayirlisni nasip eder merk etme senin icin ne hayirliysa o olur
ama galiba olcak gibi senin belirtiler goguslerde sislik varsa bide kasik agrisi
bakalim mutlu haberlerini verirsin bize

slm canım..çok sevindim beni hastane ayın 18 inde çağırdı gebelik testi için inş olumlu sonuç alırız eurofertildemi yaptırdın bebeği canım dualarım seninle inşallah müjdeli haberi veririz birbirimize...allah yardımcımız olsun..lütfen moralini yüksek tut okumuyormusun yorumları genellikle belirti yok hergün elini karnına koyup sanki seni duyuyorlarmış gibi dua et bence duyuyorlar inş gelicekler kucağımıza ben inanıyorum hadı müjdeli haberini bekliyorum..

konukoğlunda yaptırdım ben...kasık ağrısı vardı oda yok artık...sonuca az kaldı canım.yarın belli oluyo hayırlısıyla...dr.un size yüzde kaç dedi...bide kaçıncı denemen seda?senin de inşallah güzel haberlerini alırım.Allah hakkkımıza hayırlısıını versin...umarım bizde mutlu oluruz..tüm bebek bekleyenler gibi

konukoğlunda yaptırdım ben...kasık ağrısı vardı oda yok artık...sonuca az kaldı canım.yarın belli oluyo hayırlısıyla...dr.un size yüzde kaç dedi...bide kaçıncı denemen seda?senin de inşallah güzel haberlerini alırım.Allah hakkkımıza hayırlısıını versin...umarım bizde mutlu oluruz..tüm bebek bekleyenler gibi

canım benim ilk denemem bende çıkolata kisti vardı oda kanallarımda tahribat yaptı doktorum yüzde 55 şans verdi zaten herkese öyle diyorlarmış insanları çok fala beklenti içine sokmamak için bilmiyorum tabi ama doktorum herşeyin çok iyi ilerlediğini söylemeişti tedavimde iyi geçti şişlikler dışında 5 aylık hamile gibi şişti karnım artık işyerimde müşterilerim beni hamile sanıp acıyorlardı inşallah gerçek olur..lütfen bana haberini ver unutma..bekliyorum..herşey gönlünce olsun iyi düşün iyi olsun..:nazar:a.s.

sakin ol canim yaa
biliyorum en zor gunler iste bu gunler
tedavilerin en zor yani bu
ALLAH hayirlisni nasip eder merk etme senin icin ne hayirliysa o olur
ama galiba olcak gibi senin belirtiler goguslerde sislik varsa bide kasik agrisi
bakalim mutlu haberlerini verirsin bize

seko kardeşim rabbim bütün isteyenler versin yanında çok var o dilerse olur herşey.senin bebiş varmı..

Back
X