Hemde cok erken 12. Gun kanda pozitif gordum hatira diye test aldik negatif cikti ben 12. Gun yaptimda negatif cikti idrar... doktorlarin bi bildigi var ki test icin gun veriyolar neden acele ediyosunuz.. bide belirtiler ilaclardan belirtilere takilmayinGerçekten negatif görmeyi beklemiyordum çünkü vücudum sanki hamileymişim gibi tepkiler veriyordu. Çok iyi bi kliniğe gittim. Hiç bu sonucu görmeyi hayal etmiyordum. Sizce erken mi davrandım. Sonradan pozitife döner mi ?
Burda ki hanımlar daha 4-5. Günden pozitif görünce demekki çıkıyor fikrine kapıldım. Ama beni çok rahatlattınız şu andaHemde cok erken 12. Gun kanda pozitif gordum hatira diye test aldik negatif cikti ben 12. Gun yaptimda negatif cikti idrar... doktorlarin bi bildigi var ki test icin gun veriyolar neden acele ediyosunuz.. bide belirtiler ilaclardan belirtilere takilmayin
Yerlesme suresi 3 gun zaten . Kana karisicak idrara karisicak belki biraz gec yerlesicek bunyeyle alakali ..Burda ki hanımlar daha 4-5. Günden pozitif görünce demekki çıkıyor fikrine kapıldım. Ama beni çok rahatlattınız şu anda
Bunu anlamak için yarın da yapmalısın bence belki daha sonra pozitife dönecektir. Bende de sanki çok çok silik görülmeyecek şekilde çıktı. Acaba dedim ben mi görmek istediğimi görüyorum. En iyisi 1-2 gün beklemek sanırımKızlar transferimin 6.günü test yaptım ikinci çizgi çıkmadı 2-2,5 saat geçti teste baktım silik bir çizgi var çok silik. Hatta resimde atabilirim bu şimdi ne demek oluyor? İlk 3 dk içinde çıkması gerekirdi çıkmadı. Kuruma çizgisi midir ?
Ayyy hadi çok motive oldunuz güzel haber akıtsam mutlaka yazacağımYerlesme suresi 3 gun zaten . Kana karisicak idrara karisicak belki biraz gec yerlesicek bunyeyle alakali ..
rachelgreengeller ede ayni seyi soylemistim cok erken test icin demistim oda pozitifi gordu insaAllah sizde gorursunuz
Az önce yine yaptım sonuç yarım saate çıktıBunu anlamak için yarın da yapmalısın bence belki daha sonra pozitife dönecektir. Bende de sanki çok çok silik görülmeyecek şekilde çıktı. Acaba dedim ben mi görmek istediğimi görüyorum. En iyisi 1-2 gün beklemek sanırım
Sana bekle derken aynısını yaşadımAz önce yine yaptım sonuç yarım saate çıktı
Canım benim bugün 7.günümde sabah ilk idrarımla yaptım hemen çıktı çizgiSana bekle derken aynısını yaşadımsonradan görmek bile heyecanlandırmaya yetti. Bugün de aynısı oldu inşallah görürüz net şekilde ikinci çizgileri
Canım benim bugün 7.günümde sabah ilk idrarımla yaptım hemen çıktı çizgi
İnşallah canım önemli olan kanda güzel değerle başlamak inşallah yaGözünnnn aydın bana güzel bi örnek oldun belki benim de yarına netleşir çizgi
Katılıyorum tatlım o günlerimi boş yere ağlayarak geçirmişim halbukiYerlesme suresi 3 gun zaten . Kana karisicak idrara karisicak belki biraz gec yerlesicek bunyeyle alakali ..
rachelgreengeller ede ayni seyi soylemistim cok erken test icin demistim oda pozitifi gordu insaAllah sizde gorursunuz
Canımmm belirtilerin var mıydı hatırlıyor musunKatılıyorum tatlım o günlerimi boş yere ağlayarak geçirmişim halbuki
Kuzum beni iki büklüm edecek ağrılar giriyordu bazen nefesim kesiliyordu sürekli uyuyordum kasık ağrım 2.günden başlamıştı. 7.yi 8e bağlayan akşam test yaptım çıkmadı. Karalar bağlamıştım Allah'ım tutmadı diye. Çok ağladım, boşaymış hep. 12.gün kanda öğrendimCanımmm belirtilerin var mıydı hatırlıyor musun
Ya benimde 3. Gün embriyosu dün 8. Günümde ultra erken gebelik testi yaptım negatif çıktı moralimiz bozuldu eşimle 5 Mart kan test günümHemde cok erken 12. Gun kanda pozitif gordum hatira diye test aldik negatif cikti ben 12. Gun yaptimda negatif cikti idrar... doktorlarin bi bildigi var ki test icin gun veriyolar neden acele ediyosunuz.. bide belirtiler ilaclardan belirtilere takilmayin
Benimki 5. Gun embriyosuydu 12. Gun bile idrarda cikmadi .Ya benimde 3. Gün embriyosu dün 8. Günümde ultra erken gebelik testi yaptım negatif çıktı moralimiz bozuldu eşimle 5 Mart kan test günüm
Ayy çok teşekkür ederim ya bir Umut ışığım oldu sizin yazınız sayesinde bazı arkadaşların çıkınca net ya da silik çizgiler acaba mı dedirdiBenimki 5. Gun embriyosuydu 12. Gun bile idrarda cikmadi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?