Transferin 6. Günü test

Kızlar bende bel ağrısı var yani bir de günlük hayatta neler yapıyorsunuz ben sadece uzanıyorum arada kalkıp ihtiyaçlarımı görüyorum genel haliyle oturuyorum ve uzanıyorum sizler napiyorsunuz
Bende kasık ve bel ağrısı var adet olucakmış gibi oluyo sonra geçiyo genel olarak yatıyorum ama hareket halindede oluyorum aynı zamanda

Kanda verdım cevap beklıyorum

Eklentiler

• IMG_3862.webp
    IMG_3862.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 6
Bende kasık ve bel ağrısı var adet olucakmış gibi oluyo sonra geçiyo genel olarak yatıyorum ama hareket halindede oluyorum aynı zamanda
Bana da kasık ağrısı oluyor ama gaz gibi vuruyor anlamadım birde gaz ağrısı da çekiyorum

Arkadasim 5 nisanda transfer oldu 8.gun beta 13 çıktı 10.gun yani bugün 3 çıktı dr 14.gun çağırmış beta için onları neden böyle çıktı

Kızlar bende bel ağrısı var yani bir de günlük hayatta neler yapıyorsunuz ben sadece uzanıyorum arada kalkıp ihtiyaçlarımı görüyorum genel haliyle oturuyorum ve uzanıyorum sizler napiyorsunuz
Sadece uzanmanın faydadan çok zararı var. Bir kere en büyük nedeni, rahminize yeterli kan gitmez, hareket etmelisiniz, kısa yürüyüşler gibi.

Back
X