- 4 Şubat 2024
- 163
- 71
- 13
- 36
- Konu Sahibi 2 kedi Annesi biri
-
Allahım sağlıklı haberlerini bekliyorum canımSürekli yatma derim .Dr aksi bsey demediyse.ben sadece ilk gün yattim.ertesi günü ayakta çok kalmadım ama yatmadım da.evet bacakta kasılma gbi bsey de oluyordu.cuma günü kese ve kalp atışı için gidicem bnde nasipse .insallah herşey yolundadır.senin de tutunur inşallah
Evet sonucu bekliyorumCanım benim test verdin mi meraktayım
Ayy Allahım insallah güzel haberler yazarsın kuzumEvet sonucu bekliyorumçok heyecanlıym
Canım ne yaptınEvet sonucu bekliyorumçok heyecanlıym
Canım ne yaptı
Kanda çıkar belkiİnanmıyorum pozitif mi şimdiiii ah süperben korkuyorum bu gün 8.günüm be belirtim yok
Çok yoğun yok kuzum kasık bölgesinde hafif ağrı minin batmalar varİnanmıyorum sana belirti var mı peki hala
Ben de hiç bişey yookÇok yoğun yok kuzum kasık bölgesinde hafif ağrı minin batmalar var
Ay hasi bekliyorumCihaz arızalanmış ya şansıma öğleden sonra çıkar dedi kız aradım da hastaneyi
Ya en azından şu an belki hamile olabilirim umudum var ama gerçekte yüzleşmek istemiyorum çok korkuyorum bir öncesinde negatifti ya yapmaya çok korkuyorum testiKanda çıkar belki
Canım çok yoğun değil belirtilerim kendimi dinlediğimde bulabileceğim tarzdaBen de hiç bişey yookyüne olmadı galiba benim hiç belirtim kalmadı sürekli mi kaşık batması başka bişey var mı hissettiğin
Vallahi kuzum benim dördüncü gün akşamına regl olacakmışım gib bir his vardı lavaboya gitsem hasta olacakmışım gibi bir his yoğun gaz vardı beşinci güne kadar sürdü bu altıncı gün sabah uyandığımda o belirtiden eser yoktu ama akşamına belim kalçam arasında bir ağrı başladı ayaklarım çok üşüyordu yorgan altında sırtım ağrıyordu yedinci gün sabah bir uyandım hiçbir şey yok bugün yine aynı şekilde hiçbir belirti yok ufaktan bu tarz belirtileri yaşadım ve bunlar kayboldu iyice korktum hiç tamamen belirti olmasaydı sıfır belirti olsaydı daha mutlu olacaktım belki deCanım çok yoğun değil belirtilerim kendimi dinlediğimde bulabileceğim tarzdaherkesin belirtisi olmuyor zaten biliyorsun kuzum, belirti olmaması olmayacak demek değil üzme kendini
Diyorum ya benimde sürekli bir belirtim olmuyor. Gayette belirtin varmış daha nolsun canımVallahi kuzum benim dördüncü gün akşamına regl olacakmışım gib bir his vardı lavaboya gitsem hasta olacakmışım gibi bir his yoğun gaz vardı beşinci güne kadar sürdü bu altıncı gün sabah uyandığımda o belirtiden eser yoktu ama akşamına belim kalçam arasında bir ağrı başladı ayaklarım çok üşüyordu yorgan altında sırtım ağrıyordu yedinci gün sabah bir uyandım hiçbir şey yok bugün yine aynı şekilde hiçbir belirti yok ufaktan bu tarz belirtileri yaşadım ve bunlar kayboldu iyice korktum hiç tamamen belirti olmasaydı sıfır belirti olsaydı daha mutlu olacaktım belki de
Keşke olmasaymış şimdide yok vaar olup kaybolunca insani düşündürüyorDiyorum ya benimde sürekli bir belirtim olmuyor. Gayette belirtin varmış daha nolsun canım
Allah korusun olur mu hiç kasıkta ağrı oluyor zaten bildiğim aklına körü şeyler getirme lütfentrasferin 17.gunu hamileyim ama siddetli kasik agrim var normal mi dusuk olur diye cok korkuyorum
Canım ne yaptın var mı başka belirti nasıl hissediyorsunDiyorum ya benimde sürekli bir belirtim olmuyor. Gayette belirtin varmış daha nolsun canım
Test yaptın mı canımAllah korusun olur mu hiç kasıkta ağrı oluyor zaten bildiğim aklına körü şeyler getirme lütfen
Allah korusun olur mu hiç kasıkta ağrı oluyor zaten bildiğim aklına körü şeyler getirme lütfen
Yok kuzum daha yapmadım korkuyorum vallahi gününü bekliyorum yüzleşmek istemiyorumTest yaptın mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?