- 4 Şubat 2024
- 163
- 71
- 13
- 36
- Konu Sahibi 2 kedi Annesi biri
-
Gerçekten çok teşekkür ederim dönüşünüz için insana iyi birHiç belirtisi olmayıp pozitif olan çok kişi var ümitsiz olmayın
Gerçekten çok teşekkür ederim bu dönemde insanın iyi bir şeyler duymaya o kadar ihtiyacı oluyor ki çok emek veriyorsun hem maddi hem manevi çok yoruluyorsun ve bu ikinci denememiz inşallah dediğiniz gibi olurHiç belirtisi olmayıp pozitif olan çok kişi var ümitsiz olmayın
ne güzel söylemişsiniz Allah’ım inşallah inşallah benim nedir bebeklerim iki emekten ikisini de o kadar çok istiyorum ki Rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah isteyen herkeseO kadar erken başlamaz belirtiler içinizi ferah tutun, inşallah sizinledir bebeğiniz
Benimde ikinci denemem transfer oldum şuan uzanma aşamasındayım dua edin inşallah pozitif olurGerçekten çok teşekkür ederim bu dönemde insanın iyi bir şeyler duymaya o kadar ihtiyacı oluyor ki çok emek veriyorsun hem maddi hem manevi çok yoruluyorsun ve bu ikinci denememiz inşallah dediğiniz gibi olur
Bende de belirti yoktu.Çift embriyo taze transferdi.3.gün embriyosu idi.Çok şükür tuttu 1 tanesiMerhaba kızlar bu 2. Tüp bebek denememiz
Suan 4. Günüm ve hiç bir belirtim yok.
Bir öncekinde fitiller ilaçlar iyi kötü etki etmişti ha negatifti o ayrı .Ama Şuan tutmamış gibi benim gibi hissedip sonrasında güzel haber alan oldumu .
Bakıyorum normalde göğüslerde hassasiyet regli ağrısı yaşayanlar olumlu oluyormuş yine mü olmadıbu Arada taze transfer yapıldı
Aaa öyle miiBenimde ikinci denemem transfer oldum şuan uzanma aşamasındayım dua edin inşallah pozitif olursizinde inşallah pozitif olur
Amin canım inşallahAaa öyle miiAllahım insallah çabalarımızı boşa çıkarmasın sonucunda çok mutlu olalım sizin kaçıncı gün
Yaa yerim siziBende de belirti yoktu.Çift embriyo taze transferdi.3.gün embriyosu idi.Çok şükür tuttu 1 tanesi
Moralinizi bozmayın bol bol dinlenin.
Bol su için,Avokado,mango,kivi, c vitamini ağırlıklı beslenin.Haşlanmis yumurta.
Çiğ badem,ceviz, yer fıstığı , çiğ kabak çekirdeği tutunmaya yardımcı besinler ben bunları tüketmiştim.
Bugün ikinci oluyor transfer olduğun günü saymıyor benim doktorum seninki de öyleyse canım ikinci günün ilk günler çok önemli bol bol dinlen ama arada yürüyüş yapmayı da unutma tanıda olması lazımAmin canım inşallahcuma oldum transferi kaçıncı gün oluyor sizin kaçıncı gündü
Ay hadi inşallah artık güzel haberler veririz birbirimize buradaAmin canım inşallahcuma oldum transferi kaçıncı gün oluyor sizin kaçıncı gündü
Yarın çalışmaya başlamayı düşünüyordum aslında raporu sıkıntı yapıyor iş yerim. Ama kaygılıyımdaBugün ikinci oluyor transfer olduğun günü saymıyor benim doktorum seninki de öyleyse canım ikinci günün ilk günler çok önemli bol bol dinlen ama arada yürüyüş yapmayı da unutma tanıda olması lazım
Bayağı yazım hatası olmuş insanlara burada yanlış örnek olmasın probiyotik içiyorum sabah akşam meyveli amaYaa yerim siziAllahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah nasıl güzel moral oldu nasıl mutlu oldum inşallah bizim de nasip olur âmin âmin âmin avokado değil mi direk midem bozuluyor benim o yüzden şu an onun riske atamıyorum çok sağlıklı olduğunu biliyorum ama betik içiyorum sabah akşam çiğ badem ceviz kayısı yiyorum
Ay çekerek kabak çekirdeği de tüketiyorum henüz banyo yapmadım dördüncü günüm dinleniyorum bir öncekinden daha tecrübeliyim tabii ki ağır hareketler yapmıyorumbaşka önereceğiniz bir şeyler var mı acaba bu süreçle ilgili
Merhaba kızlar bu 2. Tüp bebek denememiz
Suan 4. Günüm ve hiç bir belirtim yok.
Bir öncekinde fitiller ilaçlar iyi kötü etki etmişti ha negatifti o ayrı .Ama Şuan tutmamış gibi benim gibi hissedip sonrasında güzel haber alan oldumu .
Bakıyorum normalde göğüslerde hassasiyet regli ağrısı yaşayanlar olumlu oluyormuş yine mü olmadıbu Arada taze transfer yapıldı
Keşke en azından 1.02 gün daha bilsen keşke çok mu ağır işim ayakta duyuyorsan mutlaka rapor alın benceBen yarın muhtemelen çal
Yarın çalışmaya başlamayı düşünüyordum aslında raporu sıkıntı yapıyor iş yerim. Ama kaygılıyımda
Öğretmenim canımKeşke en azından 1.02 gün daha bilsen keşke çok mu ağır işim ayakta duyuyorsan mutlaka rapor alın bence
Oturarak ders anlatsam acaba sorun olur muKeşke en azından 1.02 gün daha bilsen keşke çok mu ağır işim ayakta duyuyorsan mutlaka rapor alın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?