- 4 Şubat 2024
- 163
- 71
- 13
- 36
- Konu Sahibi 2 kedi Annesi biri
Yok hiç tutmadı ilki canım Malesef dondurulmuş ebrudu bu taze transfer olduİnşallah devam eder güzel artmaya kuzum kimyasal mı oldu senin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok hiç tutmadı ilki canım Malesef dondurulmuş ebrudu bu taze transfer olduİnşallah devam eder güzel artmaya kuzum kimyasal mı oldu senin
14 olmuş aslında yükselmiş değerin kuzum o kadarı sayılmıyormuymuşYok hiç tutmadı ilki canım Malesef dondurulmuş ebrudu bu taze transfer oldu
Aslında negatif olduğunda da belirtilerin hemen hemen aynıymış acaba başta tuttu da daha sonra mı tutunamadıTransfer 12 Aralık salı 16:15
Salı transfer günü : Tranferden 5-6 saat sonra hafif ağrı
Çarşamba: belirgin bir his yok
Perşembe: adet olacak gibi karın gurultuları, hafif adet ağrısı, gece sol kasıkta belirgin ağrı ve kısa süreli yan ağrısı, vajinal batma
Cuma: ayak üşümesi, karın gurultuları devam ediyor, vajinal batma, sıcak basması(ilaçlar hep yapıyordu)
Cmtsi: hafif baş dönmesi(normalde de başım döner vertigodan), adet olacakmış gibi hafif ağrı, bacaklarda hafif ağrı, kasıklarda hafif yanma hissi, mide sesleri
Pazar: sabah ilk idrar testi yapıldı negatif. Hafif bel ağrısı, aşırı sinirlilik, ayak üşümesi, diğer günlere göre bir tık daha fazla kasık ağrısı(yarın adet günüm), daha hafif mide sesleri, bacaklara vuran ağrı
Pztsi: gece aşırı terleme, hafif baş dönmesi, mide sesleri, yoğun bel ağrısı, kasık ağrısı,bacak ağrısı,ayak üşümesi, sinirlilik, ağız kuruluğu, sırt ağrısı
Salı: gece terleme, yoğun bel ve kasık ağrısı, ağız kuruluğu, mide sesleri, sırt ağrısı
Negatif olduğunda belirtim canım
Vallahi kuzum bir şey söyliyim mi belirtiler aynı ama benim dördüncü gün başladı ekstra olarak çok ağır baş ağrısı onun dışında şu an mesela kısımda hafif bir doluluk hissediyorum Arian bacağımın olduğu tarafında o da zaten bacağımı kaldırdığında hafif ağrıyor onun dışında minik minik basmalar dün vardı öyle her zaman olmuyor ama benim bir sırtım çok ağrıyor şu an bacağım da ağrıyor arka kısmıTransfer günü:
3 sa sonra rahimde batma,
Cmtsi:
Hafif kasık ağrısı, hafif kasık batması
Pazar:
Adet olacakmış gibi hafif ağrı, kasıkta hafif yanma hissi, hafif sağ bacak ağrısı, sol bacak ağrısı, gece uykudan terleyerek uyanma, gece yatakta dönerken çok fena bir ağrı oldu
Pztsi:
(işe başladım, 1 sa araba sürdüm, hep oturdum, 2sa yattım)
Bacak ağrısı, adet yaklaşıyormuşcasına ağrı, hafif karın gurultuları
Salı:
Gece uykumdan koku hassasiyetiyle uyandım(komidinde şişenin içindeki fısfıs oda kokusu kokuyordu.) Sol kasıkta belirgin batma. Sabah sırt ağrısı
Çarşamba:
Sabah iki test yapıldı pozitif
Kasıkta minik batmalar, sırt ve bel ağrısı, bacak ağrısı, karın gurultuları
Canım bu pozitif gördüğümdeki belirtiler
Maalesef kuzum çünkü artık bu en son test günü yani çok daha yüksek olması gerekiyor seninki 1.02 güne daha çok yükselir üstüne çıkar senin olması gereken diye biliyorum14 olmuş aslında yükselmiş değerin kuzum o kadarı sayılmıyormuymuş
Belirtilerim birbirine çok benziyor o yüzden sana da diyorum ya negatif ya da pozitif olsada belirtiler aynı onlara takılmamak en güzel canımVallahi kuzum bir şey söyliyim mi belirtiler aynı ama benim dördüncü gün başladı ekstra olarak çok ağır baş ağrısı onun dışında şu an mesela kısımda hafif bir doluluk hissediyorum Arian bacağımın olduğu tarafında o da zaten bacağımı kaldırdığında hafif ağrıyor onun dışında minik minik basmalar dün vardı öyle her zaman olmuyor ama benim bir sırtım çok ağrıyor şu an bacağım da ağrıyor arka kısmı
Yok ama ben geçenkine hiç böyle şeyler yaşamadım bacak ağrıları üşümeye diş basması bu seferkinde var bunlar hep sadece regli olacakmışım gibi hissediyordum da son günler kayboldu gitti bir de göz hassasiyetim var da yok mesela yani benim iki belirtim çok farklı şu an ayak Üşümesi sıcak basmasına bunla yaşadım hepBelirtilerim birbirine çok benziyor o yüzden sana da diyorum ya negatif ya da pozitif olsada belirtiler aynı onlara takılmamak en güzel canım
İlaç yan etkileri de çok olabiliyor ama sanki pozitif gibi belirtilerinYok ama ben geçenkine hiç böyle şeyler yaşamadım bacak ağrıları üşümeye diş basması bu seferkinde var bunlar hep sadece regli olacakmışım gibi hissediyordum da son günler kayboldu gitti bir de göz hassasiyetim var da yok mesela yani benim iki belirtim çok farklı şu an ayak Üşümesi sıcak basmasına bunla yaşadım hep
Hayırlısı olsun canım benim Allah büyüktür ne olursa olsun güzel şeyler duymak istiyor insan ilaç belirtileri evet benim de aklıma geliyor ben de düşünüyorum ama bacak ağrısının ilaç belirtisi ile alakası olduğunu düşünmüyorum baktığımda belirtiler arasında vae ama her şey Rabbimden bakalım pazartesi günü inşallah haber veririm canım benim çok teşekkür ederimİlaç yan etkileri de çok olabiliyor ama sanki pozitif gibi belirtilerin
Mutlaka haber ver kuzum çok merak ediyorum bende inşallah pozitif olurHayırlısı olsun canım benim Allah büyüktür ne olursa olsun güzel şeyler duymak istiyor insan ilaç belirtileri evet benim de aklıma geliyor ben de düşünüyorum ama bacak ağrısının ilaç belirtisi ile alakası olduğunu düşünmüyorum baktığımda belirtiler arasında vae ama her şey Rabbimden bakalım pazartesi günü inşallah haber veririm canım benim çok teşekkür ederim
İnşallah canım benim âmin bu arada nereden hangi şehirdensin ben AnkaraMutlaka haber ver kuzum çok merak ediyorum bende inşallah pozitif olur
Samsundayım ben kuzumİnşallah canım benim âmin bu arada nereden hangi şehirdensin ben Ankara
Ahh gelmiştik geçen sene günü birlik çok sevindim canım inşallah Ankara’ya da güzel bir haber gelir oradan buralara bir pozitifSamsundayım ben kuzum
Amin canım inşallahAhh gelmiştik geçen sene günü birlik çok sevindim canım inşallah Ankara’ya da güzel bir haber gelir oradan buralara bir pozitif