Transferimin 4.günü hiç bir belirtim yok

Aslında negatif olduğunda da belirtilerin hemen hemen aynıymış acaba başta tuttu da daha sonra mı tutunamadı

Vallahi kuzum bir şey söyliyim mi belirtiler aynı ama benim dördüncü gün başladı ekstra olarak çok ağır baş ağrısı onun dışında şu an mesela kısımda hafif bir doluluk hissediyorum Arian bacağımın olduğu tarafında o da zaten bacağımı kaldırdığında hafif ağrıyor onun dışında minik minik basmalar dün vardı öyle her zaman olmuyor ama benim bir sırtım çok ağrıyor şu an bacağım da ağrıyor arka kısmı

Belirtilerim birbirine çok benziyor o yüzden sana da diyorum ya negatif ya da pozitif olsada belirtiler aynı onlara takılmamak en güzel canım

Belirtilerim birbirine çok benziyor o yüzden sana da diyorum ya negatif ya da pozitif olsada belirtiler aynı onlara takılmamak en güzel canım
Yok ama ben geçenkine hiç böyle şeyler yaşamadım bacak ağrıları üşümeye diş basması bu seferkinde var bunlar hep sadece regli olacakmışım gibi hissediyordum da son günler kayboldu gitti bir de göz hassasiyetim var da yok mesela yani benim iki belirtim çok farklı şu an ayak Üşümesi sıcak basmasına bunla yaşadım hep

İlaç yan etkileri de çok olabiliyor ama sanki pozitif gibi belirtilerin

İlaç yan etkileri de çok olabiliyor ama sanki pozitif gibi belirtilerin
Hayırlısı olsun canım benim Allah büyüktür ne olursa olsun güzel şeyler duymak istiyor insan ilaç belirtileri evet benim de aklıma geliyor ben de düşünüyorum ama bacak ağrısının ilaç belirtisi ile alakası olduğunu düşünmüyorum baktığımda belirtiler arasında vae ama her şey Rabbimden bakalım pazartesi günü inşallah haber veririm canım benim çok teşekkür ederim

Mutlaka haber ver kuzum çok merak ediyorum bende inşallah pozitif olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…