• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferimin 4.günü hiç bir belirtim yok

Yegenime iki gün önce transfer yapildi doktor özellikle belirtmis listede yenmiyecek diye.
Valla bilemiyorum.yani tedavi süresinde Dr ile knustum yiyenilirsjn dedi yedim de .şükür bı sorun olmadı . Gebelikte de başlarda oneriyorlar ogunlerinize ekleyin diye.aksi durumları bilemem . Hayırlısı olsun .kimisinde ananas suyu falan duyuyorum içmedim onu yemedim de . Ona bsey diyemem .

Yegenime iki gün önce transfer yapildi doktor özellikle belirtmis listede yenmiyecek diye.
Dr a sorulmalı diye düşünüyorum.yegeninizde belki farklı bı durum var olabilir.

Eklentiler

• Screenshot_2024-02-07-11-36-09-865_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-02-07-11-36-09-865_com.android.chrome.jpg
    85,8 KB · Görüntüleme: 29
Avokadoyu arastirabilirsiniz.ozellimle oneriliyor.dr da yeme demedi yani sordgumda .
Ben de avokadou iyi duymuştum aslında rahim sağlığı için bebeğin tutulması için çok önemliymiş ama yanlış bilgi olmasın ben de öyle duydum fakat ben yiyemiyorum mesela küçücük bir parça alsam fazla yağlı olduğu için hemen midem rahatsız oluyor iki kere denedim iki sonuçta da resmen besin zehirlenmesi yaşadım maalesef yiyemiyorum doktoruma avokadoyu sordugumda yiyemiyorum dediğimde o da semizotu ye Aynı besin değeri onda da var dedi

Ben de avokadou iyi duymuştum aslında rahim sağlığı için bebeğin tutulması için çok önemliymiş ama yanlış bilgi olmasın ben de öyle duydum fakat ben yiyemiyorum mesela küçücük bir parça alsam fazla yağlı olduğu için hemen midem rahatsız oluyor iki kere denedim iki sonuçta da resmen besin zehirlenmesi yaşadım maalesef yiyemiyorum doktoruma avokadoyu sordugumda yiyemiyorum dediğimde o da semizotu ye Aynı besin değeri onda da var dedi
Dediğim gbi işte aksi durumlarda uzak durmak lazım . Ben öncesinden de yiyebildigim için rahatsız etmediği için sorun olmadı . Demekki bazılarında ağır gelebiliyor .tabiki burda yazdıklarımızi okuduklarimizi doktorlarimiza sormakta fayda var yani .

Back