- 4 Şubat 2024
- 163
- 71
- 13
- 37
- Konu Sahibi 2 kedi Annesi biri
-
İyi yapmışın kuzum akşama doğru belim ağrıyordu sırtım oda geçti ayaklarım çok üşüyor yayınca yorgan altında ama kalkınca geçiyor önüm dışında hiç bişey kalmadıBugün ve yarında gitmicem okula, dün toplantı falan pert oldum, oldu 4 gün
Hadi bakalım az kaldı yakında test yapıp netleştiririzİyi yapmışın kuzum akşama doğru belim ağrıyordu sırtım oda geçti ayaklarım çok üşüyor yayınca yorgan altında ama kalkınca geçiyor önüm dışında hiç bişey kalmadı
Benim kaldı 5 ama hiç bir belirtim kalmadıHadi bakalım az kaldı yakında test yapıp netleştiririz
Avokadoyu arastirabilirsiniz.ozellimle oneriliyor.dr da yeme demedi yani sordgumda .Avakado ve tropikal meyveler yasak
Yegenime iki gün önce transfer yapildi doktor özellikle belirtmis listede yenmiyecek diye.Avokadoyu arastirabilirsiniz.ozellimle oneriliyor.dr da yeme demedi yani sordgumda .
Valla bilemiyorum.yani tedavi süresinde Dr ile knustum yiyenilirsjn dedi yedim de .şükür bı sorun olmadı . Gebelikte de başlarda oneriyorlar ogunlerinize ekleyin diye.aksi durumları bilemem . Hayırlısı olsun .kimisinde ananas suyu falan duyuyorum içmedim onu yemedim de . Ona bsey diyemem .Yegenime iki gün önce transfer yapildi doktor özellikle belirtmis listede yenmiyecek diye.
Dr a sorulmalı diye düşünüyorum.yegeninizde belki farklı bı durum var olabilir.Yegenime iki gün önce transfer yapildi doktor özellikle belirtmis listede yenmiyecek diye.
Ben de avokadou iyi duymuştum aslında rahim sağlığı için bebeğin tutulması için çok önemliymiş ama yanlış bilgi olmasın ben de öyle duydum fakat ben yiyemiyorum mesela küçücük bir parça alsam fazla yağlı olduğu için hemen midem rahatsız oluyor iki kere denedim iki sonuçta da resmen besin zehirlenmesi yaşadım maalesef yiyemiyorum doktoruma avokadoyu sordugumda yiyemiyorum dediğimde o da semizotu ye Aynı besin değeri onda da var dediAvokadoyu arastirabilirsiniz.ozellimle oneriliyor.dr da yeme demedi yani sordgumda .
Dediğim gbi işte aksi durumlarda uzak durmak lazım . Ben öncesinden de yiyebildigim için rahatsız etmediği için sorun olmadı . Demekki bazılarında ağır gelebiliyor .tabiki burda yazdıklarımızi okuduklarimizi doktorlarimiza sormakta fayda var yani .Ben de avokadou iyi duymuştum aslında rahim sağlığı için bebeğin tutulması için çok önemliymiş ama yanlış bilgi olmasın ben de öyle duydum fakat ben yiyemiyorum mesela küçücük bir parça alsam fazla yağlı olduğu için hemen midem rahatsız oluyor iki kere denedim iki sonuçta da resmen besin zehirlenmesi yaşadım maalesef yiyemiyorum doktoruma avokadoyu sordugumda yiyemiyorum dediğimde o da semizotu ye Aynı besin değeri onda da var dedi
Ooo gozün aydin. Tabi ki iyi kac gun oldu transferine cnmKızlar transferin 5. günü gebelik testiyle pozitif gördüm kan verdim bhcg 21 çıktı iyi mi sizce
Valla cnm bilmiyorum listede bunlar yenmiycek yaziyorDr a sorulmalı diye düşünüyorum.yegeninizde belki farklı bı durum var olabilir.
5. günüm canımOoo gozün aydin. Tabi ki iyi kac gun oldu transferine cnm
Hadi inşallah yegenim de iki gün oldu. Rabbim hepinize sağlıklı elli ayakĺi bir yavru nasip eder. Onun da 5 gün sonra kan testi yapilacak5. günüm canım
Amin canım sizinde hayırlı olsunHadi inşallah yegenim de iki gün oldu. Rabbim hepinize sağlıklı elli ayakĺi bir yavru nasip eder. Onun da 5 gün sonra kan testi yapilacakinşallah hepinizin guzel haberlerinizi duyariz. Rabbim bu guzel ayin içinde muradinizi versin
Amin canım sizinde hayırlı olsun
İnanmıyorum pozitif mi şimdiiii ah süperKızlar transferin 5. günü gebelik testiyle pozitif gördüm kan verdim bhcg 21 çıktı iyi mi sizce
İnanmıyorum sana belirti var mı peki hala5. günüm canım
Canım benim test verdin mi meraktayımsabah kan vermeye gidicem bende test falan hiçbişey yapmadım doktorum 8 Şubat dedi bekledim bakalım yarın nolucak aşırı heyecanlıyım dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?