- 4 Şubat 2024
- 163
- 71
- 13
- 36
- Konu Sahibi 2 kedi Annesi biri
-
Çok teşekkür ederim desteğimiz için gerçekten bir önceki strese dayalı olmadı bence Ama bu sefer hem daha tecrübeli hem daha rahatım insan sorguluyor istemedenStress en büyük düşman böyle anlarda.
Lütfen içinizi ferah tutmaya çalışın.
Belir olup olmaması sonuçla bağlantılı olmayabiliyor.
Bir hafta daha bekleyin
Ay süperÖğretmenim canım
Arada hafif yürüyüşler şart ama tahtaya felan uzanırken dikkatOturarak ders anlatsam acaba sorun olur mu
Ay süperöğretmen anniş çok zorlanmıyorsan kafa dağıtmak da iyi ama 1,2 gğn daha alabilirsen içinde kafanda vijdanında daha rahat olur
Tahtalık işim yok ders boşluğumda da gidip mescide uzanırım diyorumArada hafif yürüyüşler şart ama tahtaya felan uzanırken dikkatçok zorlamadan olabilir bence
Çok teşekkür ederim desteğimiz için gerçekten bir önceki strese dayalı olmadı bence Ama bu sefer hem daha tecrübeli hem daha rahatım insan sorguluyor istemeden
Yaa e ozamn gerçekten evde durup benim gibi didiklemekten daha iyi bence gitmelisinTahtalık işim yok ders boşluğumda da gidip mescide uzanırım diyorum
Yaa allahımmm ne güzel konuştunuz nasıl heyecanlandım nasıl iyi geldi amin Allahım sizi duysunİnşallah pozitif olacak ve sağlıklı hayırlı minnoş bi kızınız olacak
Hadi hayırlısı bakalım inş sorun olmazYaa e ozamn gerçekten evde durup benim gibi didiklemekten daha iyi bence gitmelisin
İnşallah ara ara haberlerini bekliyorm buradanHadi hayırlısı bakalım inş sorun olmaz
Tamam canım bende aynı şekildeİnşallah ara ara haberlerini bekliyorm buradan
TamamTamam canım bende aynı şekilde
Sonucun benden erken çıkar yaz bana
Embriyonun günü kalitesi hiç önemli değil neler neler duyuyoruz, belirtiler 10. Günden sonra başlıyor diğerleri çoğunlukla psikolojik, test günün ne zamanYaa ne güzelsiniz sizinanın güzel bişeyler duymaya öyle ihtiyacı oluyorki insanın bakıyorum herkeste belirti var göğüs ağrısı regli sancısı bugün dördüncü günüm ve ben de hiçbir şey yok birinci denemem başarısız yine iki embriyo transfer edilmişti onlar dondurulmuş tu bu sefer taze transfer edildi ve dördüncü gün embriyosu hakkında hiç detaylı bilgi yok Topik lerlerde o yüzden biraz daha korkuyorum açıkçası yine dördüncü gün embriyosu ve yine tutmazsa yine olmadıysa diye düşünüyor insan o kadar çok istiyorum ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimseye bu duyguyla sınamasın Rabbim
Amin çok teşekkür ederim darısı size olsun inşallahYaa yerim siziAllahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah nasıl güzel moral oldu nasıl mutlu oldum inşallah bizim de nasip olur âmin âmin âmin avokado değil mi direk midem bozuluyor benim o yüzden şu an onun riske atamıyorum çok sağlıklı olduğunu biliyorum ama betik içiyorum sabah akşam çiğ badem ceviz kayısı yiyorum
Ay çekerek kabak çekirdeği de tüketiyorum henüz banyo yapmadım dördüncü günüm dinleniyorum bir öncekinden daha tecrübeliyim tabii ki ağır hareketler yapmıyorumbaşka önereceğiniz bir şeyler var mı acaba bu süreçle ilgili
112 Şubat canımEmbriyonun günü kalitesi hiç önemli değil neler neler duyuyoruz, belirtiler 10. Günden sonra başlıyor diğerleri çoğunlukla psikolojik, test günün ne zaman
Vallahi bilerek duş almadım dayanabildiğin kadar yapmayayım dedim evdeyim nasıl olsa bezle sildi hertarafımı annem .somonu bende duymuştum tamamAmin çok teşekkür ederim darısı size olsun inşallah
Somonu yazmayı unutmuşum.
Somon da iyi geliyor tutunmaya
Dusu da ayakta ılık suyla yapın
Ağır felan kaldirmayin
Çok haklısınızStress en büyük düşman böyle anlarda.
Bir hafta daha bekleyin
Çok çok haklısınız Şuan hamile bile olabilirim bu duygunun tadını çıkarmalıyım değil mi herseyin hayırlısıStress en büyük düşman böyle anlarda.
Bir hafta daha bekleyin
12 Şubat112 Şubat canım
Akşama doğru regli olacakmışım gibi belirtiler başladı gazla beraber hayırlısı
Canım ne yaptın var mı bir belirti iyimisinHadi hayırlısı bakalım inş sorun olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?