- 4 Mart 2015
- 2.449
- 1.783
- 133
- 37
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
Ayyyy yapsanmi acaba benide heycanlandirdin ya:) ama yapma pazartesi yap sabret :) 2gun kaldi zaten bekleeee :)Erken gebelik testi aldim kizma dayanamadim ama yarinmi yapsam oburgunmi bilmiyrm 10. Gunde cikanlar var ama bilemedm
Amin inşallah...bir nevi kılavuzsun aslında:) pozitif olur umarım canım sonucun.arkandan da biz geliriz inşallahIns canm desenize sonuc bekleyen bitek benim.Rabbim bizi anne eylesin.mutlu haberler vermek nasip olsun
Insallah öyledrCanim benim henuz transferim bile olmadi ama umarimmmm hamileliktir :)
Aynı şekilde benim de canım. Fazla yumurta oluştuğu için rahimi dinlendirelim dediler.önce moralim bozuldu ama bir hafta boyunca kanama, şişkinlik, kabız gibi sorunlar yaşayınca iyi ki dedim.rahim duvarını kalinlastirmak için ilaç kullanacağım hangi ay olacağına karar verince. Kaç tane blast oluştu , kaliteleri hakkında yorum yaptılar miBenden 17yumurta aldilar canim bende suan spor yapiyorum transfere kadar biraz kilo vermeye calisiyorum cunku ignelerde ben cok kilo aldim soyleki cok yumurta aldiklari icin rahmi dinlendircez dediler hap var haftaya baslicam sonra bi igne var onu yapcam sonra tekrar adet gorucem ve tekrar igne kullanimi soylediler sana tam olarak ne soylediler ben londradayim biraz prosedur farkli sanirim burda seninki tam olarak nasil ilerliyecek yazarsan sevinirim:)
Tamam çok teşekkür ederim .Hosgeldin canim allah hayirlisini versin benimkide ilk denemem olucak embriolari dondurdular bekliyorum transfer gununu :) sormak istedigin bisi olursa yaz canim
Once 9tane olustu canim sonra 7tane cok iyi olan dondurdular 5.gun dondurdular suan icin durum bu canim :)Aynı şekilde benim de canım. Fazla yumurta oluştuğu için rahimi dinlendirelim dediler.önce moralim bozuldu ama bir hafta boyunca kanama, şişkinlik, kabız gibi sorunlar yaşayınca iyi ki dedim.rahim duvarını kalinlastirmak için ilaç kullanacağım hangi ay olacağına karar verince. Kaç tane blast oluştu , kaliteleri hakkında yorum yaptılar mi
Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşallahDun eczaneden erken gebelik testi almistim bu sabah yaptim sonuc negatif.kandada bisi cikacagini sanmiyorum dunya basima yikildi sanki.
Hayırlısi olsun canım Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınOnce 9tane olustu canim sonra 7tane cok iyi olan dondurdular 5.gun dondurdular suan icin durum bu canim :)
Erken gebelik testi demişsin. GebelikDun eczaneden erken gebelik testi almistim bu sabah yaptim sonuc negatif.kandada bisi cikacagini sanmiyorum dunya basima yikildi sanki.
Bu erken gebelik testleri moral bozmak dışında hicbirseye yaramıyor. Kan testini gör de ondan sonra üzülmeye başla canım, belki tutunma geç olmuştur belli olmaz kiDun eczaneden erken gebelik testi almistim bu sabah yaptim sonuc negatif.kandada bisi cikacagini sanmiyorum dunya basima yikildi sanki.
Kanda verdim az once sonucunu bekliorum simdiErken gebelik testi demişsin. Gebelik
Bu erken gebelik testleri moral bozmak dışında hicbirseye yaramıyor. Kan testini gör de ondan sonra üzülmeye başla canım, belki tutunma geç olmuştur belli olmaz ki
Yaaaa dur bekle belki testte bisi vardir bence en iyi sonuc kan tahlili uzulme hemenDun eczaneden erken gebelik testi almistim bu sabah yaptim sonuc negatif.kandada bisi cikacagini sanmiyorum dunya basima yikildi sanki.
Canim kan tahlilil 120.93 ciktiYaaaa dur bekle belki testte bisi vardir bence en iyi sonuc kan tahlili uzulme hemen
Yaaa bilen biri yazsin hemsire bisi demedimi kizKizlar sonucum 120.93 cikti hamilemyim yani
Tamam ne demekmis buCanim kan tahlilil 120.93 cikti
Netten baktim sonucuma tup bebek yaptirdigim hastaneyi aradm gebesiniz ama pazartesi bakicaz sonuca dedi :)Yaaa bilen biri yazsin hemsire bisi demedimi kiz
Yaaaaa ben sana ne dedim :))) erken test yapma sende bebis var dedim erkenden yzulme dedim:)))) ohhhh hadi hayirlisi olsun canim bdnim pazarteside insallah testlerin hep guzel cikar ve hayirlisiyla bebisi kucagina alirsin eee darisida bize artikin:))Netten baktim sonucuma tup bebek yaptirdigim hastaneyi aradm gebesiniz ama pazartesi bakicaz sonuca dedi :)
Sana cok dua edicem tahlil yapar yapmaz aklima sen geldin yoldas arkadas oldun bana tanimadan Allah senden razi olsun sanada mutlu habrr aldirsnTamam ne demekmis bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?