• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfere geri sayim

Amin canim benim ya hepimiz ayni sikini icindeyiz ama gercekten cok mutlu oldum sabah sabah harika bi haber verdin bana :)
Sorma canm bugun sabaha kadar uyumadm test yapmak icin negatif cikinca esim uyurken gizlice kactim hastaneye eve geldm agla agla mahvoldum esim halen umutluydu ona soylememistm hastaneye gttigimi hava aldm geldm dedm sonuca bakmak icin gizlice lavaboya girdim teli alip.Aman Allahm sonucu gorunce bir ciglik attim esimle busefer mutluluktan agladik simdi guclu olma sirasi sende sendende guzel haberler alicaz ins.hepinize dua edicem Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin

Sorma canm bugun sabaha kadar uyumadm test yapmak icin negatif cikinca esim uyurken gizlice kactim hastaneye eve geldm agla agla mahvoldum esim halen umutluydu ona soylememistm hastaneye gttigimi hava aldm geldm dedm sonuca bakmak icin gizlice lavaboya girdim teli alip.Aman Allahm sonucu gorunce bir ciglik attim esimle busefer mutluluktan agladik simdi guclu olma sirasi sende sendende guzel haberler alicaz ins.hepinize dua edicem Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
Valla kendimin olmus kadar cok sevindim canim cunku hep ayni sikintilar ayni agrilar uzuntuler allah senin yuzunu guldurdu umarim ardindan bizimde yuzumuz guler hayirli olsun bebis :)

Slm. Herkese oncelikle bol sanslar diliyorum ama banada yardmci olursanz cok sevinirim benim transferimin 8 gunu sol bacagmda kaslma ve uyusmagibi bisey var kendimi kasar gibi sanki tam tarif edemedim ama rahatm aslnda kasmam ama cok merak ediyorum boyle olan varmi
CAnim naptin kacinci gundesin test yaptinmi bi haber ver :)

Değerin katlanarak artsın inşallah canım. Hayırlı olsun , darısı hepimize :anneadayı::KK46:

Simdi geldim eve canm sonucum bugun 365 cikti sukur.carsamba gunu tekrar tahlil oluck.kendi doktorumun yakini vefat etmis yoktu.baska bi doktor saolsun ilgilendi carsamba tekrar gidicem 10 gun sonrada kese dedi
Oh oh oh masallah hadi bakalim darisi insallah biz bekleyenlere:) cok sevindim canim

Valla bende senden haber bekliorum surekli.unutma beni yani:)
Tamam canim benim var daha ya sanirim ekimin sonunu bilur bu cuma yeni bi hapa baslicam sonra tekrar adet olucam sonra transfer olucak bakalim hayirlisi korkuyom olmicakmis gibi ama bilmiyorum gunler yaklastikca korkum cogaliyo:(

Tamam canim benim var daha ya sanirim ekimin sonunu bilur bu cuma yeni bi hapa baslicam sonra tekrar adet olucam sonra transfer olucak bakalim hayirlisi korkuyom olmicakmis gibi ama bilmiyorum gunler yaklastikca korkum cogaliyo:KK43:
Bende olmucak die dusundum hep hatta hic dikkat etmedim okadar stresli bi donem yasadimki cok agladim cok uzuldum umidimi kesmistim artk dikkat ettigim tek ilaclarimi vaktinde kullanmamdi oyuzden icini ferah tut bol bol dua et dua iste.ben her gordugumden dua istiyodum.seninde olucak ins. Kafani dagit sadece ona odaklanma ama hergece yatmadan once elini karnina koyup hatta transferde bile ne kadar dua biliyosan oku.:) guzel haberlerini alicaz seninde

Bende olmucak die dusundum hep hatta hic dikkat etmedim okadar stresli bi donem yasadimki cok agladim cok uzuldum umidimi kesmistim artk dikkat ettigim tek ilaclarimi vaktinde kullanmamdi oyuzden icini ferah tut bol bol dua et dua iste.ben her gordugumden dua istiyodum.seninde olucak ins. Kafani dagit sadece ona odaklanma ama hergece yatmadan once elini karnina koyup hatta transferde bile ne kadar dua biliyosan oku.:) guzel haberlerini alicaz seninde
Insallah canim herseyin hayirlisi bakalim:)

Back