• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfere geri sayim

Aslinda yarin falan yaptirsam cikiyomus ama ben kendimi tutup pazartesiyi beklicem:) bugun sag kasigimda agri oldu sıkça .bacagima vurup durdu hatta agrisi Allahim gecsin gunlerrr...
Az kaldiiii sabirrr pazartesiyi bekle tutki negatif cikti ama bebis var bosa uzuluceksn yazik sana sabret:)

merhaba arkadaşlar benimde transferimin 7. günü sitresden uzak durun diyorlar ama elimde değil çok sitresliyim ilk 5 gün regli dönemindeki gibi ağrılarım oldu iki gündür onlarda yok . bayram boyunca evde dinlendim 4. gün çok az bi dolaştım birde dün biraz dışarıya çıktım . Allah hepimize hayırlısın versin inşallah ..

merhaba arkadaşlar benimde transferimin 7. günü sitresden uzak durun diyorlar ama elimde değil çok sitresliyim ilk 5 gün regli dönemindeki gibi ağrılarım oldu iki gündür onlarda yok . bayram boyunca evde dinlendim 4. gün çok az bi dolaştım birde dün biraz dışarıya çıktım . Allah hepimize hayırlısın versin inşallah ..
Hayirli olsn guzel sonuclar alirsn ins. Benimde 9. Gunum ben iki gun yattm sadece sonra ciktim dolastim evin icindede dolandim agrilar benimde oldu sonra kesildi ama bugn biraz siskinlik mide yanmasi sag kasigimda agri oluo umarm adet sancisi deildir

Hayirli olsn guzel sonuclar alirsn ins. Benimde 9. Gunum ben iki gun yattm sadece sonra ciktim dolastim evin icindede dolandim agrilar benimde oldu sonra kesildi ama bugn biraz siskinlik mide yanmasi sag kasigimda agri oluo umarm adet sancisi deildir
İnşallah değildir .. güzel haberler alırız :)

Merhaba
Ben daha yolun başındayım bugün gonal f başlıyorum ilk denemem Allah herkese hayırlısını versin inşallah.

Stres yapma heyecan yap :) sikinti yapma bosa kendine allah herseyin hayirlisini verir stres yaptiginda bebisin tutunmasi Zor oluyomus bunu dusun sakin ol rahat hissetmeye calis cok sikildiginda meditasyon muzikleri dinle kulakligi tak kapat gozlerini bebeginle oldugunu onu emzirdigini falan dusun kendi knedini motive et mesela insan en cok gece sikilik gece uyumadan seni mutlu eden en guzel hareketli bi sarki soyle icinden uxulmek yooookkkkkk :))) moral bozuklugu hic iyi deil stres yasak arkadaslar

Unarimmmm canim pufff gunler gecmiyo:) ama ben senden cok umutluyum :)

Merhaba
Ben daha yolun başındayım bugün gonal f başlıyorum ilk denemem Allah herkese hayırlısını versin inşallah.
Hosgeldin canim allah hayirlisini versin benimkide ilk denemem olucak embriolari dondurdular bekliyorum transfer gununu :) sormak istedigin bisi olursa yaz canim

Hosgeldin canim benimkide dondurulmus embrio allah herseyi hayirlisini versin suanki durumun nedir banada yapilcak biraz karisik gibi :) ama sabirla ve azimle ilerledigimiz bu yolda falan die edebiyat yapmak istemiyorum allah hayirlisini versin diyip uzayan cenemi kapatip selamlar diliyorum:)
Hosbuldum canım...amin inşallah..şu an beklemedeyim. Kendimi hazır hissetmeyi bekliyorum.ilaç kullanmıyorum ve spor yapıyorum. Opu olalı bir ay oldu.vücudum kendine gelsin istiyorum bir hayli hirpalandim çünkü. Senin durumun neden karışık canım

Hosbuldum canım...amin inşallah..şu an beklemedeyim. Kendimi hazır hissetmeyi bekliyorum.ilaç kullanmıyorum ve spor yapıyorum. Opu olalı bir ay oldu.vücudum kendine gelsin istiyorum bir hayli hirpalandim çünkü. Senin durumun neden karışık canım
Benden 17yumurta aldilar canim bende suan spor yapiyorum transfere kadar biraz kilo vermeye calisiyorum cunku ignelerde ben cok kilo aldim soyleki cok yumurta aldiklari icin rahmi dinlendircez dediler hap var haftaya baslicam sonra bi igne var onu yapcam sonra tekrar adet gorucem ve tekrar igne kullanimi soylediler sana tam olarak ne soylediler ben londradayim biraz prosedur farkli sanirim burda seninki tam olarak nasil ilerliyecek yazarsan sevinirim:)

Slm. Herkese oncelikle bol sanslar diliyorum ama banada yardmci olursanz cok sevinirim benim transferimin 8 gunu sol bacagmda kaslma ve uyusmagibi bisey var kendimi kasar gibi sanki tam tarif edemedim ama rahatm aslnda kasmam ama cok merak ediyorum boyle olan varmi

Slm. Herkese oncelikle bol sanslar diliyorum ama banada yardmci olursanz cok sevinirim benim transferimin 8 gunu sol bacagmda kaslma ve uyusmagibi bisey var kendimi kasar gibi sanki tam tarif edemedim ama rahatm aslnda kasmam ama cok merak ediyorum boyle olan varmi
Canim benim henuz transferim bile olmadi ama umarimmmm hamileliktir :)

Back