Transfere geri sayim

Olabilir ama is yapma bence cunku ben burda tup bebek yaptirmis tanidik bir doktorla gorustum fazla ayakta durmanin is yapmani iyi olmadigini soylemisti dikkat et kendine yorma kendini :)

Canim kac gun oldu hayirlisiyla iyisindir umarim hersey yolundadir :)
Carsambaydi transfer ogunude sayarsak besinci gun bitti.gun gun bende bitiyorum sanki.kafami dagitmak icin iki gundue yuruyuslere cikiyrm .kasiklarim agriyo ara ara sirtima bobreklerime agri girio sivilce cikti yuzumde(strese bagliyorum) esim herseyi belirtiye bagliyo iyice sinirleniyorum.cunku ben kendimi negatifede hazirlarken onun boyle kendini kaptirmasina uzuluyorum.annem yanima geldi hasta haliyle uzaktan.gozumun icine bakio kotu bisi oldu dicem die ustume titremeye calisiyo ama ben onlari oyle gordukce daha cok kahroluyorum bide acimadan sinirimi alt ust edenler var.onlarida Allaha havale ettim.dun geve aglama krizine grdim artk dayanamadim.tahlile yalniz gidicem zaten.kimseyi istemyrm yanimda.deli gbi sonucu merak ediyorum.ins sevdiklerimin yuzunu guldurecek bi haber alirim. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin. cifter cifter doguralim.:)

Puffff en rahat gecirmen gereken doneme bak neyse sen bunlari hic duyma bence takma kafana ha su moralini bozanlarada bi bak bakim eminim hepsinin cocugu vardir bakalim bakalim buldum soyle dusun mesela onlar rahat konusur tabiki cunku cocuklari var bu guzelligi yasamislar henuz senin yok mesela bunlari kafana takip aglayip stres yapip tutunmaya engel olsa tum bunlar onlara bi zarar gelicekmi hayir yine olan sana olucak o yuzden kim ne derse desin kafana takma ailene bisey diyemezsin ama esinle acik konus olmayabilir ama allahin izniyle bence olucak belkide hep olsun istedigim icindir icimden oyle geliyo seninde dedigin gibi kimsenim kucagi bos kalsin istemiyorum o yuzden canim surda 1haftan kalmis allahin izniyle testini yap ve guzell haber ver bana uzme tatli canini bu arada bende sonunda adet gordum bi hapla igne var onlari kullanicam tekrar adet olucam sonra tekrar ilaclar ve transfer allah hepimizin yuzune baksin bu arada bayramin kutlu olsun insallah onumuzdeki bayram evladin elini oper :))

Selam canim bayramin kutlu olsun durum ne yok dimi bi sikinti haberdar et bizi :)

Canim cok tesekkur ederik ins seninde guzel haberlerini alicaz burdan evet haklisin beni uzenlerin cocugu var hatta eltim hamile diye beni yok sayiyolar artik dedigim gibi Allaha havale ettim bigun bizimde olucak cunku sabirla gelen seyler en guzeli olur hep.besinci gunum bugn sabah siddetli gogus agrisiyla uyandim kalp krizi sandim sonradan gogus oldugunu farkettmgecti sukur yuzumde sivilce cikmaya basladi kasik agrilarimda devam ediyor ins hayra sonuclanir.

Insallah bebis tutunmustur ve bunlarin hepsi anne ben urdayimin bir isaretidir :)))

Canim durum ne yaz cabuk cok merak ediyorum:)
Canm agrilarim bitti gibi sadece ara sira kasik agrisi oluo ama kisa suruyo ne bel agrim kaldi ne gogus galiba dayanamicam cuma tahlil yapaym diorum blastti belki erken cikar sanki olmadi gbi moralim cok bozuk kafa dagtmaya calisiorum hep sen naptin

Canm agrilarim bitti gibi sadece ara sira kasik agrisi oluo ama kisa suruyo ne bel agrim kaldi ne gogus galiba dayanamicam cuma tahlil yapaym diorum blastti belki erken cikar sanki olmadi gbi moralim cok bozuk kafa dagtmaya calisiorum hep sen naptin
Ya dur hemem moral bozma lutfen etkiler olur azalir tekrar cogalir hic belli olmaz bence test gununu bekle erken sonucla moral bozuklugu yasama derim kac gunun kaldiki zaten ben adet oldum sonunda haftaya cuma ilaca basliyorum ekime kadar ilaclar surucek yine ekimde anca transfer olur sanirim umudunu yitirmeyi sana yasakliyorum kati bir kuralla hemde hem ya icindeyse bebegin ya ondan umitsuz oldugunu hissedipte uzulurse yazik degilmi ona :) bu yuzden can sikmak yok

Haklisin canim sanada dua edicem hep.ins guzel sonuclar alirsin diye.ya beni sinir eden ne oldu biliyomusun cogu kiside okudum kalbime dogru elektrik gitti icimde bebeim oldugunu hissettm yazmislar mesela.ay benmi duygusuzum nedirhic bisey hissetmiyorum aklim fikrim yemek yemekte

Kızlar merhaba.Ben de transfer için geri sayimdayim. Dondurulmus embriyo transferi olacak benim de.inşallah anne olmayı nasip eder Rabbim hepimize

Hahaha deli ya :) ay kusura bakma boyld yazdim ama cok icimden geldi:) ye ye bolca ye bebisin beslensin bi guzel simdi tam kac gunun kaldi teste

Kızlar merhaba.Ben de transfer için geri sayimdayim. Dondurulmus embriyo transferi olacak benim de.inşallah anne olmayı nasip eder Rabbim hepimize
Hosgeldin canim benimkide dondurulmus embrio allah herseyi hayirlisini versin suanki durumun nedir banada yapilcak biraz karisik gibi :) ama sabirla ve azimle ilerledigimiz bu yolda falan die edebiyat yapmak istemiyorum allah hayirlisini versin diyip uzayan cenemi kapatip selamlar diliyorum:)

Hahaha deli ya :) ay kusura bakma boyld yazdim ama cok icimden geldi:) ye ye bolca ye bebisin beslensin bi guzel simdi tam kac gunun kaldi teste
Aslinda yarin falan yaptirsam cikiyomus ama ben kendimi tutup pazartesiyi beklicem:) bugun sag kasigimda agri oldu sıkça .bacagima vurup durdu hatta agrisi Allahim gecsin gunlerrr...

Mrb herkese kurtajdan sonra sağ kasığımda gecmeyen bir ağrı var iki ay olacak nerdeyse kurtaj olali ama kasık ağrım gecmiyor sağ tarafım tuplerime dogru agriyor doktorlarda bilemedi aranizda boyle bi durum yasayan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…