• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfere geri sayim

Benim de yumurtalarım toplandı. Çiko kisti aslından endomettiozis hastasıyım. Yumurtalığımdaki kist 1.5cm. Ama karın içi tüplerde yumurtalıklarda bağırsakta yapışıklık var. O yüzden tüp bebek yapılacak. Doğumdan sonra da laporoskopi. 21 nisanda 15 yumurta toplandı. 14ü döllendi. 8i beşinci güne kaldı 3ü pgtye gitti ve 8ide donduruldu. Ohss riski olduğu için transferim haziranda yapılacak. Tahminen 10 ve 15 haziran arası gibi. Çok heycanlıyım. Çok da korkuyorum. Arada bebek videoları çıkıyor karşıma endişeleniyorum ya tutmazsa altından nasıl kalkarım bilmiyorum

Arkadaşlar merhaba birşey sormak istiyorum rahim kalınlaşmayınca mı transfer erteleniyor genelde herkes aynı ayın içinde olmuş ama böyle bir durum da oluyor mu

Arkadaşlar merhaba birşey sormak istiyorum rahim kalınlaşmayınca mı transfer erteleniyor genelde herkes aynı ayın içinde olmuş ama böyle bir durum da oluyor mu

Bazen endometrium kalınlaşmıyor, bazı doktorlar rahim dinlendiriyor öyle transfer yapıyor. Herkesin tedavisi farklı

selam kizlar ben sananesanane 2017de transferim olmustu ve bu sayfayi ben acmistim ilk denememdi 14gun sonra mucizem olmustu ve tabiki dogumdu bebekti falan derken cemre devralmisti sayfayi yoneyme gorevini sagolsun :) diyorumki asla pes etmeyin acaba tutucakmi acaba igneler ise yaricakmi acaba embrio olusucakmi kac yumurta kac embrio derken suan kizim konusmaya basladi rabbime binlerce sukur hic vazgecmeyin gidebildiginiz son noktaya kadar gidin rabbim sizinle olsun icinizde minik yavrularinizi hissettiginiz hubler cok yakin olsun insallah 🙏🏻🙏🏻

selam kizlar ben sananesanane 2017de transferim olmustu ve bu sayfayi ben acmistim ilk denememdi 14gun sonra mucizem olmustu ve tabiki dogumdu bebekti falan derken cemre devralmisti sayfayi yoneyme gorevini sagolsun :) diyorumki asla pes etmeyin acaba tutucakmi acaba igneler ise yaricakmi acaba embrio olusucakmi kac yumurta kac embrio derken suan kizim konusmaya basladi rabbime binlerce sukur hic vazgecmeyin gidebildiginiz son noktaya kadar gidin rabbim sizinle olsun icinizde minik yavrularinizi hissettiginiz hubler cok yakin olsun insallah 🙏🏻🙏🏻
Merhaba canım :KK25: maşallah kızına :)

Bende rahim dinlendirmedeyim yarın adet olmam lazım olunca transfer hazırlığına baslayacagiz. Allah yardımı olsun inşallah pozitif sonuclarimizi da burdan paylaşmak nasip olur

• Beğen
Reactions: H M
Back