• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfere geri sayim

Hesabımı geri verdiler canlar artık oğlumdan fırsat bulabilirsem sayfayla ilgileneceğim inşallah. Eski arkadaşlar herkesi çok özledim herkes iyidir ve herkesin bebişi olmuştur inşallah. :dua::KK200:

biz de gittik 2 aydır baslayamadik bakalim lucrin e başladık geçen ay adet zamanimda büyümüş 2 büyük yumurta varmış doktor kayip olur dedi

Merhaba bildirim geldi ama hiç hatırımda yok buraya ne yazdım ne paylaştım o kadar çok konulara yazmışım ki .. Şükür yavrumu kucağıma aldım ilk deneme başarılı 13 aylık bir kızım var 2 tanede pgt li embriyom .. Allah isteyen herkese hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah

Ben de tüp bebekle kızıma kavuştum. Şimdi iki yaşında :) Sonra ilk denemede doğal yolla hamile kaldım ama düşük yaptım. Şimdi tekrar istiyoruz. Dün kontrole gittim. Doktor, yumurta cuma günü çatlayacak dedi. Cumartesi gel, eğer çatlamadıysa iğneyle çatlatırız dedi. İnşallah bir yavrum daha olur

Back