• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfere geri sayim

Hoșgeldin BirAsilAnnesi BirAsilAnnesi ne günler gördük burda bir. Kaybım :110: bir de şükür oğlumu kucağıma almak nasip oldu. :KK200:
Şimdi kardeş için uğraşıyoruz.
Güncel: 3.deneme yine diyarbakır'da zekki beydeyim.. Cumartesi transferim var :KK69::dua::KK51:

Canım benim maşallah inşallah emeklerin yine karşılık bulur. Benim oğlum doğal yolla oldu ama 5 donmuş embriyom var benim hala. Pazartesi ne kadar süreleri kaldığını öğreneceğim bende onları heba etmek istemiyorum çok emek verdim. Aslında oğlum daha 8 aylık kardeş şimdilik düşünmüyorum ama ne kadar süreleri kaldığına göre bir planlama yapabilirim bakalım.

Canım benim maşallah inşallah emeklerin yine karşılık bulur. Benim oğlum doğal yolla oldu ama 5 donmuş embriyom var benim hala. Pazartesi ne kadar süreleri kaldığını öğreneceğim bende onları heba etmek istemiyorum çok emek verdim. Aslında oğlum daha 8 aylık kardeş şimdilik düşünmüyorum ama ne kadar süreleri kaldığına göre bir planlama yapabilirim bakalım.

Allah bağışlasın oğlunu inşallah onun da bir kardeşi olur en hayırlı zamanda 🤗 benim az önce transferim oldu artık dualarınızı beklerim.. ❤️

@nisandeniz kuzumm :KK15::KK15: hesabımı iptal etmişlerdi sonra geri verdiler o yüzden yoktum. İnşallah Allah ol der ve güzelliğe bir kardeş gelir 🤲🏻
Anladım canım. Hoş geldin o zaman :KK200:
Şimdi doktordan çıktım. Yumurta 22mm ve 24mm büyüklüğüne gelmiş ama çatlamamış. Çatlatma iğnesi vuruldum. Allah nasip eder inşallah :)

Allah bağışlasın oğlunu inşallah onun da bir kardeşi olur en hayırlı zamanda 🤗 benim az önce transferim oldu artık dualarınızı beklerim.. ❤

Aa canım benim inşallah Rabbim bu kapıdan seni eli boş döndürmesin inşallah🤲🏻 Hayırlı haberini bekliyoruz.

Kizlar merhabalar bu foruma uzun zamandir yazmiyordum transferdi sonuctu dogumdu bebisti derken zaman gecmis cok duygulandim bebisim 1 yasinda ve dogal yolla bu sefer yine hamileyim allah olmayanlara versin insallah

Maşallah sübhanallah 🧿 Rabbim bunu da sağlıkla kucağına versin inşallah. Mutlu haberlerle hikayelerle ne kadar mutlu oluyor insan. Allah tüm isteyenlere nasip etsin. Benim oğluma da kardeş nasip eder inşallah.

Vaktiyle bende çok yazmistm buralara. Benim hikayem güzel bitmedi. Sağlıklı olmayan bi bebek dünyaya getirdim. Vefat etti. Inşallah Rabbim bana da kendiliğinden nasip eder. Bende sizin gibi kendiliğinden nasip oldu diye yazarlı 🤲 aminnn

Vaktiyle bende çok yazmistm buralara. Benim hikayem güzel bitmedi. Sağlıklı olmayan bi bebek dünyaya getirdim. Vefat etti. Inşallah Rabbim bana da kendiliğinden nasip eder. Bende sizin gibi kendiliğinden nasip oldu diye yazarlı 🤲 aminnn
Allah sabırlar versin canım. İnşallah sağlıklı hayırlı bir evladın olur

Amin canim allah sana kismet etsin insallah

Allah sağlıklısıyla tekrar müjdelesin canım benim.🤲🏻

Back