- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
- #31.461
Gercekten mi ya bi an o kadar bosluga düştüm ki . Insallah 2019 hepimize saglikli hayirli bebisler getirir....Oooo 6. Gün embriyosu çok iyi tatlım neden moralini bozuyosunki şansın çok yüksek içini rahat tut
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gercekten mi ya bi an o kadar bosluga düştüm ki . Insallah 2019 hepimize saglikli hayirli bebisler getirir....Oooo 6. Gün embriyosu çok iyi tatlım neden moralini bozuyosunki şansın çok yüksek içini rahat tut
Amiiinnn cnm inşallah valla üzülmene bende şaşırdım 6. Gün embriyosu tutma ihtimali en yüksek embriyodur şimdiden hayırlı olsun bebişinGercekten mi ya bi an o kadar bosluga düştüm ki . Insallah 2019 hepimize saglikli hayirli bebisler getirir....
hic 6. Gun embriyosu duymamistim aslinda. Bi de 14 ten 2 kalınca uzuldum. Ay insallahhh bakalimmmm yaAmiiinnn cnm inşallah valla üzülmene bende şaşırdım 6. Gün embriyosu tutma ihtimali en yüksek embriyodur şimdiden hayırlı olsun bebişin![]()
Tatlım bebek için bitane embriyo yeterli zaten sayıya hiç takılma herşeyin hayırlısı olsun inşallah tez zamanda bebeğine kavuşursunhic 6. Gun embriyosu duymamistim aslinda. Bi de 14 ten 2 kalınca uzuldum. Ay insallahhh bakalimmmm ya
Tatlım bebek için bitane embriyo yeterli zaten sayıya hiç takılma herşeyin hayırlısı olsun inşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun
Sen de bekleme asamasindaymissin hayirli haberler verirsin insallahTatlım bebek için bitane embriyo yeterli zaten sayıya hiç takılma herşeyin hayırlısı olsun inşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun
Teşekkür ederim ❤Tesekkur ederimmm canim benimmm yeni yilin kutlu olsun simdiden![]()
![]()
Evet canım Inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alacaz ben çok inanıyorum olmazsada vardır bi hayır ve zamanıSen de bekleme asamasindaymissin hayirli haberler verirsin insallah
Evet canım Inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alacaz ben çok inanıyorum olmazsada vardır bi hayır ve zamanı
Estrofem ile kalınlaşması lazım nar suyuna basladimInşallah cnm sen başladınmı tekrar rahim hazırlamaya
Bende adetin ilk günü başladım nar suyuna sabah ve akşam bir çay bardağı içiyorum daha fazlası midemi bulandırıdı bugün adetin 9. Günü çarşamba günü kontrolüm var inşallah bu sefer herşey yolunda giderEstrofem ile kalınlaşması lazım nar suyuna basladim
Sen nar suyuna nezamn başladınEstrofem ile kalınlaşması lazım nar suyuna basladim
Canım geçen aydan farklı olarak nasıl bir tedavi uyguladı doktorun yeterli kalınlaşma için?Inşallah herşey yolunda gider tatlım benim geçen ay kalınlaşmadığı için iptal olmuştu bu ayki adetimle tekrar başladık yine kalınlaşmıcak ve iptal olacak diye çok korkuyorum rabbim yardımcımız olsun hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah
Farklı olarak bişey uygulanmadı cnm kalınlaşmayı engelleyen bi problem görünmüyormuş tekrar ilaçlarla deneyelim yine olmazsa bikaç ay ara verecezCanım geçen aydan farklı olarak nasıl bir tedavi uyguladı doktorun yeterli kalınlaşma için?
Farklı olarak bişey uygulanmadı cnm kalınlaşmayı engelleyen bi problem görünmüyormuş tekrar ilaçlarla deneyelim yine olmazsa bikaç ay ara verecez[/QUOTE
Peki hangi ilaçları günde kaç kez kullanıyorsun canım? Benim de bu ay kalınlaşmadı gelecek ay tekrar deneyeceğim. O yüzden soruyorum.
Bu ay kalınlaşmadı diye gelecek ay kalınlaşmayacak gibi bi durum yok dedi. Rahim içine ilaç vereceğim dedi. İnan detayları soramadım telefonda hemşireye sordum sonra ilacın adını söylemedi ama aşılama gibi yapılıyor dedi o kadar biliyorum. Bakalım ayın 11 i adetim o zamana kadar seninki çoktan kalınlaşmış olur herhalde. Kontrolden sonra yazar mısın sonucu?Peki seninki neden kalınlaşmamış bişey dedimi doktorun
Grupta yazılanlardan sonra başladım yani çok olmadiSen nar suyuna nezamn başladın