• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfere geri sayim

Oooo 6. Gün embriyosu çok iyi tatlım neden moralini bozuyosunki şansın çok yüksek içini rahat tut
Gercekten mi ya bi an o kadar bosluga düştüm ki . Insallah 2019 hepimize saglikli hayirli bebisler getirir....

Amiiinnn cnm inşallah valla üzülmene bende şaşırdım 6. Gün embriyosu tutma ihtimali en yüksek embriyodur şimdiden hayırlı olsun bebişin :emir_bebek:
hic 6. Gun embriyosu duymamistim aslinda. Bi de 14 ten 2 kalınca uzuldum. Ay insallahhh bakalimmmm ya

Inşallah herşey yolunda gider tatlım benim geçen ay kalınlaşmadığı için iptal olmuştu bu ayki adetimle tekrar başladık yine kalınlaşmıcak ve iptal olacak diye çok korkuyorum rabbim yardımcımız olsun hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah
Canım geçen aydan farklı olarak nasıl bir tedavi uyguladı doktorun yeterli kalınlaşma için?

Farklı olarak bişey uygulanmadı cnm kalınlaşmayı engelleyen bi problem görünmüyormuş tekrar ilaçlarla deneyelim yine olmazsa bikaç ay ara verecez[/QUOTE
Peki hangi ilaçları günde kaç kez kullanıyorsun canım? Benim de bu ay kalınlaşmadı gelecek ay tekrar deneyeceğim. O yüzden soruyorum.

Sabah 2 öğlen 2 akşam 2 olmak üzere günde 6 tane estrofem içiyorum ayriyeten günde bitane folbilol coraspirin ve dekort kullanıyorum cnm

Peki seninki neden kalınlaşmamış bişey dedimi doktorun
Bu ay kalınlaşmadı diye gelecek ay kalınlaşmayacak gibi bi durum yok dedi. Rahim içine ilaç vereceğim dedi. İnan detayları soramadım telefonda hemşireye sordum sonra ilacın adını söylemedi ama aşılama gibi yapılıyor dedi o kadar biliyorum. Bakalım ayın 11 i adetim o zamana kadar seninki çoktan kalınlaşmış olur herhalde. Kontrolden sonra yazar mısın sonucu?

Kızlar Rabbim yardımcıniz olsun çok şükür ben 3.denemede olumlu sonuç aldım Rabbim size de nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş koymasın .Benim elimde tedavimden kalan 5 kutu clexan ve 1 kutu Prolutex var ihtiyacı olan arkadaş özelden msj atsın uyguna vericem aslında hiç almamam ama ilaçlar ateş pahasi

Back